Kenneth Karl Nielsen

Jeg har rejst verden rundt som backpacker i de sidste 20 år og besøgt mere end 40 lande. Min absolut favorit verdensdel er Asien, hvor jeg kommer tilbage til igen og igen. I 1999 stiftede jeg Backpacker Planet sammen Peter Terp og Torben Linnemann.

Kommentarer (4)

 • Avatar

  Tine

  |

  Jeg er helt enig! Der er mange som misunder mig eller kommer med dårlige undskyldninger for ikke at rejse, men er det noget man drømmer om, så må man lave det til en prioritet 🙂 Jeg er studerende, men har alligevel fundet pengene til at rejse til både USA, Asien og Oceanien mens jeg har studeret, så det er ikke helt umuligt 😉 Men man behøver jo heller ikke rejse om på den anden side af jorden for at backpacke. Der er da masser af fede lande i Europa! 🙂

  Selvfølgelig er det noget andet at backepacke når man bliver ældre og jeg kan da godt forstå at man ikke lige har lyst til at bo på sovesal. Men det er jo også muligt at finde billige hoteller, guesthouses osv 🙂

  Reply

 • Avatar

  Mads & Camilla

  |

  Vi er helt enige i, at dårlige undskyldninger er der nok af! Alt kan lade sig gøre, og når man først er afsted på sin rejse, så finder man hurtigt ud af hvordan det fungerer både med transport, overnatning og hvordan man kommer ud og opleve verden uden besvær. Det handler om at tage skridtet, og se hvor man ender! 🙂

  Reply

 • Avatar

  Martin

  |

  God artikel med mange gode grunde til at rejse.
  Startede selv som backpacker med en rejse på 10 måneder og siden mange mindre rejser indtil for et par år siden, hvor jeg besluttede mig for at rejse anderledes og mere frit. Det blev til en 28 måneders cykle tur gennem 23 lande og 34000km. Her fandt jeg en frihed udenlige. Måske efter 20 års backpacking det er tid til noget nyt?

  Reply

 • Avatar

  Eva Andersen

  |

  Backpackede en del som ung, købte en ny ryksæk,,da jeg fyldte 54…
  Har mødt mange, der har positivt misundelige på mig, fordi jeg “tør” at sige nejtak til løn i fx 3 måneder for at tage til NZ. Og siden har jeg hart orlov flere gange…..
  Og så er der “hva’ nu hvis…”, som reelt næsten aldrig opstår….
  Afsted….verden venter, men gør livet? De andre ved ikke, hvad de går glip af…

  Reply

Lav en kommentar

Har vi hjulpet dig?

Backpacker Planet er skabt i vores fritid, og vi har igennem tiden hjulpet mange backpackers ud i verden. Vi ville blive vildt glade, hvis du støtte vores projekt, ved at køber udstyr og rejser, via de links vi har her på siden.
Backpacker Planet I/S

Kildevej 1,
Vester Hassing,
9310 Vodskov
SE-NR: 26 37 40 65

Vidste du?

At fomålet med Backpacker Planet er at skabe et online samlingssted, hvor individuelt rejsende kan finde rejseinspiration og gode rejseråd, så de kan rejse mere, bedre og billigere.
Backpacker Planet blev startet allerede i 1999.