Scanning af fotos

Torben Linnemann Nielsen

Jeg har rejst i et par og tyve lande. Jeg elsker at møde andre kulturer og virkeligt få en på opleveren. Jeg nyder at vise verden frem for mine børn. I 1999 stiftede jeg Backpacker Planet sammen Peter Terp og Kenneth Karl Nielsen.

Kommentarer (1)

 • Avatar

  Jacob

  |

  Hej Torben,
  Fin og brugbar artikel! Som et lille tillæg kan jeg oplyse at hvis man som jeg, går kold i at scanne sine egne billeder findes der et billigt alternativ. Jeg benyttede https://billigscan.dk til alle mine gamle rejsefotos og gav ca. 1 kr/stk. Mener de andre tjenester ligger på omkring 6-8 kr./stk. Kvaliteten er helt i top – så vil bare givet tippet videre. Go’ rejselyst 🙂

  Reply

Lav en kommentar

Har vi hjulpet dig?

Backpacker Planet er skabt i vores fritid, og vi har igennem tiden hjulpet mange backpackers ud i verden. Vi ville blive vildt glade, hvis du støtte vores projekt, ved at køber udstyr og rejser, via de links vi har her på siden.
Backpacker Planet I/S

Kildevej 1,
Vester Hassing,
9310 Vodskov
SE-NR: 26 37 40 65

Vidste du?

At fomålet med Backpacker Planet er at skabe et online samlingssted, hvor individuelt rejsende kan finde rejseinspiration og gode rejseråd, så de kan rejse mere, bedre og billigere.
Backpacker Planet blev startet allerede i 1999.