Kenneth Karl Nielsen

Jeg har rejst verden rundt som backpacker i de sidste 20 år og besøgt mere end 40 lande. Min absolut favorit verdensdel er Asien, hvor jeg kommer tilbage til igen og igen. I 1999 stiftede jeg Backpacker Planet sammen Peter Terp og Torben Linnemann.

Kommentarer (2)

 • Avatar

  Torben Linnemann

  |

  Nr. 10 Aftal altid prisen for en guidettur. Det er ikke altid at en gratis rundvisninger er gratis. Dette var den første jeg faldt i for en del år siden på Elefanta. Det blev en halvdyr rundvisning.

  Reply

 • Avatar

  Solveig Hejl

  |

  I USA snudes turister i butikker. Der sælges kopivarer som ægte. Tilkaldes politiet, kan man vente i timevis og personalet griner af truslen. Læs evt. Bedrageri i butik i NY.

  Reply

Lav en kommentar

Har vi hjulpet dig?

Backpacker Planet er skabt i vores fritid, og vi har igennem tiden hjulpet mange backpackers ud i verden. Vi ville blive vildt glade, hvis du støtte vores projekt, ved at køber udstyr og rejser, via de links vi har her på siden.
Backpacker Planet I/S

Kildevej 1,
Vester Hassing,
9310 Vodskov
SE-NR: 26 37 40 65

Vidste du?

At fomålet med Backpacker Planet er at skabe et online samlingssted, hvor individuelt rejsende kan finde rejseinspiration og gode rejseråd, så de kan rejse mere, bedre og billigere.
Backpacker Planet blev startet allerede i 1999.