Backpacker Planet Backpacker Planet
Backpacker Planet
 Forsiden » Gode rejsetips

Find gode rejsetips

 Tilbage
   

Gode rejsetips

På Backpacker Planet mener vi, at de bedste rejsetips ofte kommer fra andre rejsende. Her finder du masser af gode rejsetips til din næste rejse.
Opret rejsetip
   
Søgemuligheder  
Vælg et søgekriterie og tryk Søg
Land:
Interesse:
Kategori:
Bemærk: Søgninger kan ikke kombineres
 
 
 
Nyeste rejsetips
 
Køb ikke i lufthavnen
Mange ting i lufthavnen er dyre. Køb dem hjemmefra.
Navn: JipperJensOprettet: 2-12-2014 20:13


Dansk lægehjælp på rejsen - online
Forberedelsen inden en rejse er naturligvis meget vigtig, men af og til sker det at man kommer itvivl omkring noget med helbredet undervejs på sin rejse. Her kunne en nem og direkte kontakt til en dansk læge være at foretrække for rigtig mange.

Der findes nu en service hvor du nemt kan få en dansk lægekonsultation via internettet på LægeCheck.dk (https://laegecheck.dk)

Det er en service hvor du for blot 75 dkk kan skrive til en dansk læge samt evt vedhæfte billeder, og efter 3-6 timer modtage lægens svar. Vi ser det for mange giver en ro og sikkerhed omkring en second opinion på hvad lægen i det pågældende land har sagt og udskrevet af medicin. Men også blot som en vurdering af om noget er alvorligt eller om det vil kunne vente.
(https://laegecheck.dk/udlandsdansker/danes.php)
Navn: Bo SOprettet: 26-10-2014 15:51


Billig og fleksibel måde at få lidt ekstra ud af backpacker turen
Har du planlagt at rejse rundt i Europa, Sydamerika, Asien, Mellemøsten eller Afrika? Så skulle du måske overveje at tjekke Work Camp konceptet ud.

Det koster kun 1.700 kr., tager 2-3 uger og er oftest inklusiv kost og logi.

En Work Camp handler om at 10-15 unge fra hele verden samles i et fremmed land om et projekt. Dette projekt kan være alt fra at bygge en skole i Kenya, redde havskildpadder i Mexico, lave sommeraktiviter på et asylcenter i Belgium til at arrangere festivaller i Spanien.

På Global Contact's hjemmeside kan du søge blandt mere end 2500 Work Camps i 50forskellige lande.

www.globalcontact.dk/workcamp

Navn: LassePoulsenOprettet: 1-5-2014 11:41


Dykning i rødehavet
Hej alle

Til alle jer der godt kan lide at dykke, vil jeg bare sige at Egypten og Røde Havet er lidt en overset perle. Der er nogle helt fantastiske vragdyk, og masser af flotte fisk (også hajer).

Sagen er at, mange tager til Thailand, men det er faktisk billigere i Egypten. Se f.eks. her på Startours hjemmeside http://www.startour.dk/Rejseudvalg/Golf-dykning/Dykning/

God rejse

kh Sofie
Navn: SCorneliussenOprettet: 24-3-2014 14:12


Frivilligt arbejde på børnehjem
Hvis man er i Guatemala kan et besøg på et børnehjem i Huehuetenango bestemt anbefales!
De ønsker volontører til lang eller kort tid, de er taknemmelige uanset hvad.

Det er gratis at deltage og man får en lille lejlighed med køkken stillet til rådighed ved selve børnehjemmet. Således kan man selv lave mad og bo.

På børnehjemmet er der størst behov for at hjælpe med at passe de små børn - 6 månender til 4 år med hverdagen. Dvs lege og hygge med dem, sørge for at de får en hulans masse kærlighed og lærer at snakke, gå osv.

Jeg brugte morgenen sammen med de 4-6 årige hvor jeg hjalp Teacher Abby (amerikansk pige) med engelsk undervisning. En skole, som er startet af to unge amerikanere, er tilknyttet projektet - fokus er primært engelsk undervisning således at børnene får bedre jobmuligheder senere hen - hvis man kan engelsk, har man altså større muligheder da man fx kan arbejde med turisme, hvilket betaler bedre. Standarden af engelsk er lav i Guatemala.

Senere på dagen var jeg sammen med de mindste. kl. 20 var jeg færdig og gik næsten på hovedet i seng, hvertfald hvis der ikke var andre volontører man kunne hygge med.

Fantastisk projekt med de mest vidunderlige børn i verden..
http://morethancompassion.org/

Er i dag sponsor for en lille pige der hedder Jasmine, som jeg gik og legede med flere timer om dagen da jeg var der.
Navn: miamellemamerikaOprettet: 4-12-2013 14:11


 

Bookmark and Share
Login
Brugernavn:
Password:
Gem login: 

Bliv medlem her
Glemt brugernavn / kodeord?
 
Antal medlemmer: 21986
 
Nyhedsbrev
E-mail adresse
Mere om
Artikler: 362
Fotos: 1650
Rejsetips: 518
Citater: 284
Links: 422
Klima: 165
 


Tilføj til favoritter
Gør til Startside