Hjælp – Jeg har ikke nogen at rejse med!

Du vil vildt gerne ud og opleve verden, men du har ikke nogen at rejse med. Hvad gør du?

På Backpacker Planet ved vi, at der er rigtigt mange, der står med denne udfordring. Og vi vil gerne hjælpe! I dette tema sætter vi fokus på at finde rejsekammerater samt at rejse alene.

5 gode råd – Sådan finder du den rigtige rejsekammerat
Hvis du vælger at kigge efter en rejsekammerat er det en god idé at være godt forberedt. I denne artikel giver vi dig en række gode råd om at finde den helt rigtige rejsekammerat.

Sådan bliver du selv en god rejsekammerat
Du har fundet en rejsekammerat, og I skal snart afsted. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan man skal opføre sig, hvis man vil være en god rejsepartner.

Rejse alene eller ej – tre backpackere fortæller og giver gode råd
Vi har talt med 3 backpackere som elsker at rejse alene. Det fortæller de om i denne artikel, og giver gode råd til dig, der ikke ved om du skal/tør rejse alene.

Find en rejsekammerat i vores forum
Gennem tiden har mere end 2.000 søgt efter rejsekammerater på Backpacker Planet og vores bedste råd er, at søge efter en rejsekammerat her på siden.

Tag på Backpacker Adventure med Jysk Rejsebureu (annonce)
Har du eventyr i blodet og mangler nogle at dele dine rejseoplevelser med? Her finder du grupperejser for unge med samme passion.

Kommentarer (2)

 • Avatar

  Ercivan Yücel

  |

  Hej derude.
  Jeg hedder Ercivan og er 20 år gammel. Jeg har planer om at gå Caminoen til maj. Jeg søger derfor en eller flere rejsekammerater. Jeg er et socialt menneske og regner med en udfordrende, oplevelsesrig og ikke mindst lærerig tur. Hvis det har interesse, kan jeg kontaktes på ercivan_yucel@hotmail.com. Så kan vi finde ud af hinandens forventninger og evt. planlægge en tur sammen 🙂
  Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  Reply

 • Avatar

  Mads Hoffmann

  |

  Et godt sted man kan bruge, hvis man ønsker nye udforinger i den store verden, er at tage på sprogskole.

  jeg var selv på sprogskole i forbindelse med en “verdensomrejse”, hvor jeg fik et bedre indblik i lokalkulturen, og mødte nogle mennesker, som jeg helt sikkert IKKE havde mødt, hvis jeg “bare” havde rejst rundt.

  jeg brugte selv Eurostudy – som var nemme at arbejde med, nu hvor jeg ikke var så tilgængelig hele tiden (det var mens jeg var i asien)

  Reply

Lav en kommentar

Backpacker Planet I/S

Kildevej 1,
Vester Hassing,
9310 Vodskov
SE-NR: 26 37 40 65

Vidste du?

At fomålet med Backpacker Planet er at skabe et online samlingssted, hvor individuelt rejsende kan finde rejseinspiration og gode rejseråd, så de kan rejse mere, bedre og billigere.
Backpacker Planet blev startet allerede i 1999.