Kenneth Karl Nielsen

Jeg har rejst verden rundt som backpacker i de sidste 20 år og besøgt mere end 40 lande. Min absolut favorit verdensdel er Asien, hvor jeg kommer tilbage til igen og igen. I 1999 stiftede jeg Backpacker Planet sammen Peter Terp og Torben Linnemann.

Kommentarer (6)

 • Avatar

  Sheila

  |

  Tak for de gode råd. Jeg står selv og har lige booket min første solorejse til Indonesien og er lige blevet godt og grundet ekstra glad efter at have læst disse indlæg.

  Reply

 • Avatar

  Liselotte bentzen

  |

  Jeg har tænkt at rejse alene til bla. Vietnam… Men syntes også det kunne være hyggeligt og skægt at have nogle at følges med ind i mellem.
  Nå ja hvis den rette rejse partner er der tager jeg sq det med.
  Mit problem er alder, jeg er 49 og når at blive 50 inden jeg kommer afsted.
  Og der er bare ikke særlig mange i min alder der responderer på at rejse ud i verden?
  Hvorfor ved jeg ikke rigtig… Jeg har også planer om en tur til Uganda, men det er som hjælp til en ven der har et børnehjem der.
  Hvor pokker søger jeg, når jeg nu som snart 50 årig gerne vil rejse.
  Min søn på 21 rejser lige nu rundt i Sydamerika med rygsæk, og det er super nemt for ham at møde folk .
  Der er jeg bekymret for at jeg ikke på samme måde vil. Jeg er frisk nok, og på ingen måde gammel.
  De bedste hilsner
  Liselotte

  Reply

  • Avatar

   Cathrine

   |

   Hej Liselotte. Jeg er 43 år gamme. Jeg har lige rejst 2 måneder alene i Kenya. Meget livsbekræftende. Jeg havde ingen problemer med at møde folk. Boede til sidst primært kun med lokale. Levede på lokal vis. Mange tanker før afrejse finder man ud af, er uvæsentlig, når man kommer afsted.
   Hvad du søger som 50 årig? Har man nysgerrighed og eventyr i blodårene. Så er der ikke noget at gøre. Så må man afsted. God tur!
   Mange hilsner
   Cathrine

   Reply

 • Avatar

  Katrine

  |

  “Gode tips. Jeg synes dog I mangler Tine fra A World of Backpacking. Hun har i hvert fald hjulpet mig meget, når det kommer til solorejser, og hun er supersej!”

  Reply

  • Avatar

   Backpacker Planet

   |

   Hej Katrine

   A World of backpacking er en rigtig god blog, som vi også læser på Backpacker Planet. Jeg vil bestemt ikke udelukket, at Tine også kommer med i denne artikel på et tidspunkt.

   Mvh

   Kenneth, Backpacker Planet

   Reply

 • Avatar

  Jon

  |

  Tusinde tak for de gode råd. Jeg synes, det er vildt fedt, at I inddrager fem vidt forskellige backpackers, som giver hver deres perspektiv på det at rejse alene. Jeg overvejer selv at tage på en 2-3 måneders rejse inden studiet og har i lang tid spekuleret over, om jeg burde rejse alene eller ej. Men efter at have læst jeres interviews med de fem backpackers, så har jeg besluttet mig for at rejse alene. Tak endnu en gang.

  Reply

Lav en kommentar

Har vi hjulpet dig?

Backpacker Planet er skabt i vores fritid, og vi har igennem tiden hjulpet mange backpackers ud i verden. Vi ville blive vildt glade, hvis du støtte vores projekt, ved at køber udstyr og rejser, via de links vi har her på siden.
Backpacker Planet I/S

Kildevej 1,
Vester Hassing,
9310 Vodskov
SE-NR: 26 37 40 65

Vidste du?

At fomålet med Backpacker Planet er at skabe et online samlingssted, hvor individuelt rejsende kan finde rejseinspiration og gode rejseråd, så de kan rejse mere, bedre og billigere.
Backpacker Planet blev startet allerede i 1999.