Kenneth Karl Nielsen

Jeg har rejst verden rundt som backpacker i de sidste 20 år og besøgt mere end 40 lande. Min absolut favorit verdensdel er Asien, hvor jeg kommer tilbage til igen og igen. I 1999 stiftede jeg Backpacker Planet sammen Peter Terp og Torben Linnemann.

Kommentarer (1)

 • Avatar

  Niclas

  |

  Hej jeg faldt lige over artiklen omkring hvilke gadgets man mener er vigtige når man tager afsted, jeg er selv en person som lader det meste af min teknologi liggende hjemme, dog går jeg meget op i selve rejsen derned, og stadig at have mulighed for at slappe af selvom jeg er i den anden ende af verden.
  jeg undersøgte forskellige muligheder for at gøre rejsen mere behagelig og faldt over noice cancelling headsets, jeg er ikke ekspert inden for området men hvis det er noget man finder interessant kan man læse mere om det som jeg anskaffede mig her: http://www.tweak.dk/review/AKG-N60-med-Noise-Cancelling/2895/1/1
  det fungere rigtig godt, og det er så behageligt at man kan sidde i flyet uden at skulle bekymre sig om statisk støj, men at man rent faktisk kan tage dem på, og slappe af.
  ved ikke om der er kommet nogle nyere modeller, men jeg købte mit på https://www.zinuss.dk/ de har et stort udvalg, og det var det billigste sted jeg fandt som havde mit headset.

  god rejse til jer der skal afsted i år.

  Reply

Lav en kommentar

Har vi hjulpet dig?

Backpacker Planet er skabt i vores fritid, og vi har igennem tiden hjulpet mange backpackers ud i verden. Vi ville blive vildt glade, hvis du støtte vores projekt, ved at køber udstyr og rejser, via de links vi har her på siden.
Backpacker Planet I/S

Kildevej 1,
Vester Hassing,
9310 Vodskov
SE-NR: 26 37 40 65

Vidste du?

At fomålet med Backpacker Planet er at skabe et online samlingssted, hvor individuelt rejsende kan finde rejseinspiration og gode rejseråd, så de kan rejse mere, bedre og billigere.
Backpacker Planet blev startet allerede i 1999.