Kenneth Karl Nielsen

Jeg har rejst verden rundt som backpacker i de sidste 20 år og besøgt mere end 40 lande. Min absolut favorit verdensdel er Asien, hvor jeg kommer tilbage til igen og igen. I 1999 stiftede jeg Backpacker Planet sammen Peter Terp og Torben Linnemann.

Kommentarer (2)

 • Avatar

  David Sylvest

  |

  “Din mor bliver glad, når hun får dig hjem, som et gladere og mere komplet menneske. Politikerne bliver ikke glade, men skidt med dem”

  Gav mig et godt grin 🙂

  Jeg er stadig igang med min rejse, men kan kun bakke om op hvad der skrives i artiklen.

  Reply

  • Avatar

   Kenneth Karl Nielsen

   |

   Tak for kommentaren, og opbakningen. Jeg er glad for at kunne hjælpe til et godt grin :-).

   Reply

Lav en kommentar

Har vi hjulpet dig?

Backpacker Planet er skabt i vores fritid, og vi har igennem tiden hjulpet mange backpackers ud i verden. Vi ville blive vildt glade, hvis du støtte vores projekt, ved at køber udstyr og rejser, via de links vi har her på siden.
Backpacker Planet I/S

Kildevej 1,
Vester Hassing,
9310 Vodskov
SE-NR: 26 37 40 65

Vidste du?

At fomålet med Backpacker Planet er at skabe et online samlingssted, hvor individuelt rejsende kan finde rejseinspiration og gode rejseråd, så de kan rejse mere, bedre og billigere.
Backpacker Planet blev startet allerede i 1999.