Jeg elsker Ryanair

Ryanair er nok det flyselskab som flest elsker at hade. Jeg hader bestemt ikke Ryanair – tværtimod; Jeg tør godt bekende at jeg elsker Ryanair.

Først lidt om hvorfor andre hader Ryanair – Husk at læse opdateringen til artiklen i bunden.

1) Hjemmesiden er umulig at bruge
Mange fortæller mig at Ryanairs hjemmeside er umulig at bruge. Man skal sige ja til alt muligt, man skal taste koder ind, de forsøger at snyde en til at købe alt muligt etc. Jeg er enig, det er pisse irriterende.

2) Deres bagageregler er alt for hårde
Der er også mange der siger, at det er for dårligt, at ens håndbagage kun må have en bestemt størrelse og en bestemt vægt, og at det er irriterende at Ryanair ikke bare kan være en smule fleksible. Jeg er også enig her.

3) De tager penge for toiletbesøg og alt muligt andet
Det med penge for toiletbesøg er en skrøne, men ja Ryanair kræver ekstra betaling for stort set alt andet end selv flyvningen, og så forsøger de ovenikøbet at sælge lodsedler og alt muligt andet til dig. Enig, der er irriterende.

4) Masser af andre grunde
I det hele taget er der rigtigt mange ting ved Ryanair, der kan være rigtigt irriterende. Man kan også tilføje at deres ansatte får en dårlig løn, at de kræver kæmpe ekstra bebyrer for alt muligt, at de ofte befinder på grænsen til det uetiske og ulovlig i deres markedsføring og meget andet.

Men hvorfor elsker jeg så Ryanair?
Det gør jeg fordi Ryanair kan flyve mig rundt i store dele af Europa for samme pris, som jeg kan tage toget rundt i lille Danmark. Ryanair har givet og giver mig (og alle andre) en unik mulighed for at besøge andre lande og få masser af fantastiske rejseoplevelser.

På grund af de billige priser kan jeg godt leve med alle ulemperne – Jeg forventer heller ikke luksus når jeg handler i Netto eller Ferrariudstyr, når jeg kører i min Citroén.

Derfor – Tak til Ryanair for at bringe resten af Europa tættere på mig.

Er du en af dem der hader Ryanair kan du finde masser af støtte på iHateRyanair.org.

Opdatering – den 23/12-2013 – Charmeoffensiv fra Ryanair:

Gennem de seneste måneder har Ryanair ændret en del på deres image i noget der nærmest ligner en charmeoffeensiv.

De har blandt andet gennemført følgende:

1) Du kan nu ændre mindre fejl i din booking op til 24 efter bookingen.
2) Du må nu gerne have en (lille) ekstra håndbagage med i flyet
3) Det er blevet nemmere at booke (kræver færre klik)
4) Der er indført “stille flyvninger” om morgenen og om aftenen – Jeg formoder det betyder ingen larmende reklamer

I den kommende tid til Ryanair også nedsætte priserne for at tage bagage med :-).

Det bliver spændende at se, om det ændrer på Ryanair image.

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account