This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545461
  Anonym Bosserlosser

  Hej allesammen.
  Er der nogle der har erfaring med working holiday? Hvad går det helt præcist ud på, og hvor lang tid er man afsted? Kan man klare sig for de penge man tjener, eller skal man spare en masse penge op hjemme fra, i så fald hvor meget?

  Håber der er nogle der vil hjælp… 🙂

  #3545494
  Anonym mmmkp

  Working Holiday Visa er et visum, der giver dig adgang til at arbejde samtidig med du rejser. Dvs. du bestiller det online, og når du har betalt og fået en godkendelse kan du tage afsted i den periode du har angivet visummet skal starte fra. Det giver dig kun adgang til et år, og når det år er færdigt skal du rejse ud af landet igen ellers kommer myndighederne efter dig. Men med det visum kan du bo og arbejde i landet hvorend du vil i det år.

  Hvis det er Australien kræver de min. 5000 AUD oå kontoen så de er sikre på du har råd til at rejse hjem igen, når den tid kommer.
  Generelt er det en god idé at have så meget med som muligt af kapital, for du kan være uheldig at der er langt mellem jobbene.

  Du skal helst heller ikke være kræsen med hvilke job du vil tage om det så er tjener, bartender, gartner eller håndværker. Et job er et job og de kan altid bruge hjælp på vingårde og frugtplantagerne til en dårlig løn. Tilgengæld kan du tit bo på de plantager, men de ligger langt fra de store byer.

  Hvis du tager af sted bliver http://www.gumtree.com.au din ven både til at finde jobs, venner og et sted at bo!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account