Her finder du spørgsmål og svar om Backpacker Planet og om vores store redesign om omlægning af siden i foråret 2015.

Hvem står bag

Sitet blev stiftet i 1999 af Kenneth Karl Nielsen, Peter Vejrum Terp og Torben Linnemann Nielsen. Dengang hed sitet Backpackers Online. I dag hedder sitet Backpacker Planet. Vi er stadig sammen om at lave sitet, på trods af at der nu er gået en del år siden vi startede. Vi er stadig passionerede rejsende – vi er blot blevet lidt ældre og meget mere erfarne. Den erfaring vi har opnået igennem tiden deler vi gerne ud af med alle jer, der bruger vores hjemmeside.

Jeg vil gerne købe en rejse af jer?

Vi sælger ikke rejser – vi formidler kontakt til folk der sælger rejser.

OM VORES REDESIGN OG OMLÆGNING AF BACKPACKER PLANET

Vi har i foråret 2015 lavet en omfattende ændring af Backpacker Planet. Designet var efterhånden blevet 12 år gammelt, og en del sektioner var blevet forældede. Efter nøje overvejelse valgte vi at skære en masse gamle sektioner væk om satse på de mest populære sektioner: Vores rejseforum, Vores søgning med rejsekammerater og vores mange artikler om rejser. Læs om de andre sektioner herunder.

Hvad er der sket med min rejsedagbog / rejseblog?

Under relanceringen af Backpacker Planet i 2015 valgte vi at lukke en række sektioner, for at kunne fokusere på vores rejseforum og på vores egen rejseblog. Vi valgte at lukke vores rejsedagbog / rejseblog, da den gennem årene har fået færre og færre brugere. Der findes i dag en lang række bedre alternativer, som man kan bruge i stedet – heriblandt: Jysk Rejsebureau blogs og OffExploring.
Har du skrevet en dagbog, som du savner? – Skriv til os på webmaster@backpackerplanet.com, så sender vi din dagbog til dig. Vi beholder alle dagbøger frem til 30/9-2015.

Hvad er der sket med medlemmernes fotosektion?

Da Backpacker Planet blev lanceret fandtes der ikke sociale medier med flotte og gode fotogallerier. Facebook, Google Plus og andre tilbyder i dag meget bedre gallerier til deres brugere, og derfor har vi valgt at lukke vores fotogalleri.
Hvis du har nogle flotte billeder, som du vil vise frem til Backpacker Planets brugere, så skriv til os om muligheden for at gæsteblogge med et fotoindlæg.
Hvis du har uploadet nogle billeder til Backpacker Planet, så beholder vi dem indtil 30/9-2015. Skriv til os på webmaster@backpackerplanet.com, så sender vi dine billeder til dig.

Hvorfor kan man ikke søge flybilletter hos jer længere?

Vi har valgt at fjerne vores søgemaskine med flybilletter indtil videre. Flysøgemaskinen blev stillet til rådighed af Travelmarket.dk, du kan besøge deres hjemmeside for at finde den samme søgemaskine. Eller læse vores nye artikel om flybilletter.

Min profil er forsvundet – hvorfor?

Et af de hårde valg vi måtte tage, da vi lavede den nye version af Backpacker Planet, var at nedlægge vores profilsystem. Det var vi kede af, men det var ikke muligt at få det med i konverteringen. Hvis du kontakter os, kan vi hjælpe dig med at få adgang til dine informationer indtil 30/9-2015.

Hvorfor kan jeg ikke sende intern mail længere

Vores interne mailsystem var for længst blevet overhalet af Facebook messenger og andre chatsystemer. Vi siger tak til alle jer, der alligevel brugte systemet helt til det sidste. Intern mail blev nedlagt, da vi lavede det nye Backpacker Planet. Vil du gemme nogle beskeder, så kontakt os inden 30/9-2015 og vi hjælper dig med at få adgang til dem.

En masse artikler er forsvundet – hvad er der sket med dem?

Under konverteringen har vi fjernet en del gamle artikler. Nogle var forældede, nogle var ikke gode nok, og nogen blev fjernet, fordi de også fandtes på mange andre sider. Vi kommer til at skrive en masse nye artikler, så hold øje med, hvad der sker.

Hvad er der sket med jeres klima, fakta og rejsetips?

Vi har nedlagt vores sider med klima og fakta indtil videre. Det er vores plan at vende tilbage med forbedrede sider til klima og fakta på udvalgte lande. Der vil ligeledes komme en masse nye sider med rejsetips til populære backpacker-lande.

Find medlemmer

Vi har lukket en række medlemssektioner, heriblandt “find medlemmer”. Det forhindre dig ikke i at bruge vores side, du kan stadig bruge forum, rejsekammerater og mange andre features.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account