Målet med Backpacker Planet har siden starten været at lave et online samlingssted, hvor rygsæksrejsende / individuelt rejsende kan mødes, finde rejseinspiration og få hjælp til at rejse mere, rejse bedre og rejse billigere.

Hvis du synes om idéen bag Backpacker Planet og om det arbejde, vi laver, så kan du hjælpe os ved at læse videre.

Fortæl dine venner om Backpacker Planet

Hvis du kan lide, hvad du ser på Backpacker Planet, må du meget gerne like vores side på Facebook samt dele de artikler eller sektioner, som du kan lide, på Facebook, Twitter eller på Google Plus. På den måde hjælper du os med at sprede budskabet til flere mulige backpackers.

Find og køb dine rejser via nedenstående selskaber

Hvis du finder eller køber din næste flybillet, overnatning eller rejseforsikring via et af nedenstående, tjener vi lidt penge på dit køb.

FLYBILLETTER

Travelmarket.dk

Travelmarket er Danmarks ældste rejsesøgemaskine og har en række smarte søgefeatures. Du kan blandt andet søge efter flybilletter fra flere lufthavne på én gang.
Hvis du gerne vil finde en afbudsrejse, så har Travelmarket Danmarks største udvalg – og hvis du kan rejse med kort varsel, kan du ofte finde en meget billig rejse her.
Disclaimer: Et par af os er ansat på Travelmarket.
Skyscanner og Momondo er to andre kendte flysøgemaskiner.

OVERNATNING

Hostelworld
Hvis du gerne vil overnatte på et hostel eller anden form for billig overnatning, så er det også her en god idé at bruge en søgemaskine til at finde en god pris.
Vi på Backpacker Planet bruger oftest Hostelworld, når vi skal finde overnatning på hostels. Siden er nem at finde rundt på, og udvalget af hostels er rigtigt stort.

Hotels.com
Indrømmet – nogle gange vælger vi at bo på hotel frem for på hostel. Vi går efter de billige hoteller, og vi vælger ofte at booke overnatningen igennem Hotels.com. Hotels.com er IKKE en søgemaskine men et bureau. Deres side er nem at bruge, og efter hver 10’ende overnatning får du én gratis, hvis du tilmelder dig til deres Welcome Awards-program (som er gratis).

Topfoto: (c) 123rf.com – (c) 123rf.com – alphaspirit

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account