Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

This forum has 4 emner, 47 svar, and was last updated 3 months, 2 weeks siden by AnonymAnonym.

Tanzania, Kilimanjaro & Zanzibar

Anonym
  • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
We are well aware, that every traveler coming to Africa is bringing their own agenda and that is why we offer our clients tours made individually to fit their wishes, dreams and budgets. There are so many ways to explore the beauty of Tanzania and we want to make it possible for every traveler to experience the very best – whether that means luxury lodges or more budget-friendly camping, private tours or group adventures – Safari Njema Adventure…
Læs hele opslaget

We are well aware, that every traveler coming to Africa is bringing their own agenda and that is why we offer our clients tours made individually to fit their wishes, dreams and budgets. There are so many ways to explore the beauty of Tanzania and we want to make it possible for every traveler to experience the very best – whether that means luxury lodges or more budget-friendly camping, private tours or group adventures – Safari Njema Adventures can arrange it all. Our tours range from animal scouting in the enormous national parks to climbing the tallest mountain in Africa to relaxing in the whitest and sandiest beaches. We dare say, that you within two weeks can get to experience all these amazing things – all you must simply do is to contact us and let us tailor make your Tanzanian adventure.


Minimer opslaget

Bestig Kilimanjaro ad Marchame-ruten

  • Afrejsedato: 01-06-2020
  • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Hej med jer. Har du et ønske om at bestige Kilimanjaro? Jeg søger en rejsemakker til bestigning af Kilimanjaro. Jeg vægter højt at have alene-tid til refleksion på rejsen, men har også brug for en at spare med og dele sine oplevelser. (Og booste hinanden når det er hårdest:).) Derfor søger jeg en rummelig rejsemakker, som har viljestyrke, mod på det, og hvor der er plads til albuerum fra begge parter. Lidt om mig: Til afrejsedatoen er jeg en 20…
Læs hele opslaget

Hej med jer.
Har du et ønske om at bestige Kilimanjaro?

Jeg søger en rejsemakker til bestigning af Kilimanjaro. Jeg vægter højt at have alene-tid til refleksion på rejsen, men har også brug for en at spare med og dele sine oplevelser. (Og booste hinanden når det er hårdest:).)
Derfor søger jeg en rummelig rejsemakker, som har viljestyrke, mod på det, og hvor der er plads til albuerum fra begge parter.

Lidt om mig:
Til afrejsedatoen er jeg en 20-årig ung kvinde fra Silkeborg med gå-på-mod og benene godt plantet på jorden. Jeg har forinden afrejsedatoen, rejst alene til Cambodja, hvor jeg bla har undervist unge i guitar og engelsk. Jeg har netop afsluttet gymnasiet med en musisk-matematisk linje og holder nu sabbatår.

Jeg ser frem til at høre fra jer:).


Minimer opslaget

Rundrejse i Zambia/Zimbabwe/Malawi eller på Madagascar

Anonym
  • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej, Jeg er en pige på 24 og jeg skal i praktik i Sydafrika i 3 måneder henover sommeren. Efterfølgende tager jeg på en overland tur fra Cape Town igennem Namibia & Botswana som slutter i Livingstone i Zambia d.26 september, hvorefter jeg gerne vil rejse rundt i op til 3 uger i de omkringliggende lande. Jeg er åben overfor Zambia, Zimbabwe, Malawi eller at tage til Madagascar. Jeg er en frisk pige der har backpacker 2 gange før. Jeg elsker a…
Læs hele opslaget

Hej,
Jeg er en pige på 24 og jeg skal i praktik i Sydafrika i 3 måneder henover sommeren.
Efterfølgende tager jeg på en overland tur fra Cape Town igennem Namibia & Botswana som slutter i Livingstone i Zambia d.26 september, hvorefter jeg gerne vil rejse rundt i op til 3 uger i de omkringliggende lande.

Jeg er åben overfor Zambia, Zimbabwe, Malawi eller at tage til Madagascar. Jeg er en frisk pige der har backpacker 2 gange før. Jeg elsker at opleve lokale steder, laid back områder, møde en masse andre rejsende, se naturomgivelser og jeg elsker adventure oplevelser.
Jeg gider ikke feste hver dag men tager da gerne en bytur eller et par øl med andre backpacker når det er hyggeligt.
Håber nogen vil mødes og rejse lidt rundt. Tænker billigt budget og bo på hostels.
Kontakt mig på josephineolejas@hotmail.com


Minimer opslaget
Viser 4 emner - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account