Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Dette forum indeholder 6 emner og 7 svar og er senest opdateret af Anonym julie-lin 4 timer, 4 minutter siden.

Rejsemakker til Kilimanjaro mm.

Anonym
 • Afrejsedato: 27-07-2019
 • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Jeg er en pige på 29 år fra Kbh, der søger en Rejsemakker til at bestige Kilimanjaro og evt. andet som vi bliver enige om. Jeg vil foretrække en afrejse der ligger slut juli/start august og ca. 2 uger frem. Som person er jeg meget nysgerrig på ting og kan lide at holde mig kørende. Dette er også årsagen til at jeg er forholdsvis velberejst 🙂 Jeg vil betegne mig selv som ganske nede på jorden og så arbejder jeg til daglig i en medici…
Læs hele opslaget

Jeg er en pige på 29 år fra Kbh, der søger en Rejsemakker til at bestige Kilimanjaro og evt. andet som vi bliver enige om.

Jeg vil foretrække en afrejse der ligger slut juli/start august og ca. 2 uger frem.

Som person er jeg meget nysgerrig på ting og kan lide at holde mig kørende. Dette er også årsagen til at jeg er forholdsvis velberejst 🙂 Jeg vil betegne mig selv som ganske nede på jorden og så arbejder jeg til daglig i en medicinalvirksomhed.

Ser frem til at høre fra jer 🙂


Minimer opslaget

Rejsemakker til Kilimanjaro, Safari (og måske mere)

Anonym
 • Afrejsedato: 12-08-2019
 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej, Jeg er en kvinde på 29 år, der søger en rejsemakker, der vil være med til at bestige Kilimajaro og vil med på safari også. Jeg har ikke nogle bestemte planer om, hvornår det skal være, men gerne i efteråret 2019. Hovedsagen er, at vejret er godt til formålet. 🙂 Lidt om mig: Jeg bor i Aarhus og arbejder som socialrådgiver. I min fritid løber jeg og dyrker yoga. Derudover spiller jeg guitar.
Læs hele opslaget

Hej,

Jeg er en kvinde på 29 år, der søger en rejsemakker, der vil være med til at bestige Kilimajaro og vil med på safari også.
Jeg har ikke nogle bestemte planer om, hvornår det skal være, men gerne i efteråret 2019. Hovedsagen er, at vejret er godt til formålet. 🙂

Lidt om mig:
Jeg bor i Aarhus og arbejder som socialrådgiver. I min fritid løber jeg og dyrker yoga.
Derudover spiller jeg guitar.


Minimer opslaget

Rejsemakker til safaritur

 • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Hej, jeg er en 21-årig pige, som leder efter en rejsemakker til en safaritur i Tanzania i februar. Jeg har allerede fået et godt tilbud på en safaritur i Tanzania, hvor man derefter flyver til Zanzibar. Hele opholdet var ca 12 dage. Skriv endelig hvis du er interesseret eller hvis du vil høre mere! tlf: 53818411 Dette emne blev ændret 3 uger, 5 dage siden af  .
Læs hele opslaget

Hej, jeg er en 21-årig pige, som leder efter en rejsemakker til en safaritur i Tanzania i februar. Jeg har allerede fået et godt tilbud på en safaritur i Tanzania, hvor man derefter flyver til Zanzibar. Hele opholdet var ca 12 dage. Skriv endelig hvis du er interesseret eller hvis du vil høre mere!
tlf: 53818411

 • Dette emne blev ændret 3 uger, 5 dage siden af  .

Minimer opslaget

3-4 ugers eventyr i Sydafrika

Anonym
 • Afrejsedato: 04-03-2019
 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej! Jeg har en drøm om at opleve Sydafrika før jeg skal starte på studie her til sommer. Derfor leder jeg nu efter en rejsepartner der er klar på lidt eventyr! Jeg hedder Emilie, er 20 år gammel og bor i Århus. Sidste år rejste jeg 3,5 måned i Sydøstasien, så jeg har lidt rejseerfaring, men det er ikke et must at du har det. Jeg elsker kultur, natur, dyr og adventure og er åben overfor det meste, lige fra skydive, til dykning med hvi…
Læs hele opslaget

Hej!
Jeg har en drøm om at opleve Sydafrika før jeg skal starte på studie her til sommer. Derfor leder jeg nu efter en rejsepartner der er klar på lidt eventyr!

Jeg hedder Emilie, er 20 år gammel og bor i Århus. Sidste år rejste jeg 3,5 måned i Sydøstasien, så jeg har lidt rejseerfaring, men det er ikke et must at du har det.
Jeg elsker kultur, natur, dyr og adventure og er åben overfor det meste, lige fra skydive, til dykning med hvidhajer, til safari og trekking.
Min idé er at leje en bil og køre landet tyndt. På den måde får man også det mere autentiske Sydafrika at se, istedet for kun storbyer og turistspots. Min Onkel bor i Sydafrika og vil hjælpe med at planlægge den perfekte rute, men jeg mangler en at dele oplevelsen med!

Skriv endelig hvis du går med samme drøm og lad os finde ud af noget 🙂 (Budget er ca 10-15.000)


Minimer opslaget

Vil du arbejde frivilligt med mig i Tanzania?

Anonym
 • Afrejsedato: 22-01-2019
 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej! Mit navn er Magnus, jeg er 21 år og kommer fra Aarhus. Jeg er en ung fyr på mit tredje sabbatår, med planer om at tage ud og rejse. Jeg er en generelt afslappet person som spiller musik (guitar, klaver osv), og fotograferer og filmer som min anden hobby. Jeg har før rejst igennem Asien ved brug af Workaway, som er en hjemmeside som skaber kontakt mellem folk og organisationer og private mennesker i brug for hjælp. Jeg har fundet en fin…
Læs hele opslaget

Hej!
Mit navn er Magnus, jeg er 21 år og kommer fra Aarhus. Jeg er en ung fyr på mit tredje sabbatår, med planer om at tage ud og rejse. Jeg er en generelt afslappet person som spiller musik (guitar, klaver osv), og fotograferer og filmer som min anden hobby.

Jeg har før rejst igennem Asien ved brug af Workaway, som er en hjemmeside som skaber kontakt mellem folk og organisationer og private mennesker i brug for hjælp. Jeg har fundet en fin lille skole i Tanzania som søger frivillige og jeg tænker at det er lige noget for mig! Dog ville jeg rigtig gerne dele den tur med en eller anden og jeg tænker at det her kunne være en spændende måde at gøre det på!

Hvis du vil vide mere eller høre lidt mere om mig så er du velkommen til at kontakte mig på facebook eller på telefon.

Magnus Schou Mølgaard
42661550


Minimer opslaget

Tanzania og Zanzibar i 12-13 dage sep18

Anonym
 • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Hej, Jeg leder efter en eller flere rejsemakkere til max 14 dage i september/start oktober i Tanzania og Zanzibar. Jeg har kig på følgende tilbud: https://travelbird.dk/93008/rundrejse-tanzania-zanzibar-safari-sol/?&utm_source=Criteo&utm_medium=Display&utm_campaign=roundtrip&utm_content=product-160×600 Hvis man er solorejsende skal man betale et gebyr på næsten 3000kr. Så jeg tænkte at hvis nogen alligevel overveje…
Læs hele opslaget

Hej,
Jeg leder efter en eller flere rejsemakkere til max 14 dage i september/start oktober i Tanzania og Zanzibar.

Jeg har kig på følgende tilbud: https://travelbird.dk/93008/rundrejse-tanzania-zanzibar-safari-sol/?&utm_source=Criteo&utm_medium=Display&utm_campaign=roundtrip&utm_content=product-160×600

Hvis man er solorejsende skal man betale et gebyr på næsten 3000kr. Så jeg tænkte at hvis nogen alligevel overvejede denne type tur, kunne vi slå os sammen og få en fed oplevelse! 🙂

Jeg er en åben og udadvendt pige på 27 år. 🙂


Minimer opslaget
Viser 6 emner - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

eller

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

eller

Create Account