Først og fremmest vil vi gerne byde dig 1000 gange velkommen på Backpacker Planet.

Backpacker Planet er stedet for dig, der rejser som backpacker og gerne vil rejse mere, rejse bedre og rejse billigere.

På Backpacker Planet elsker vi nemlig at rejse som backpackers – og vi håber, at vi kan inspirere dig til at tage ud i verden og selv opleve passionen for at rejse.

Backpacker Planet er for alle backpackers – uanset om du rejser i 2 uger eller i 2 år, om du bruger 100 kr eller 1000 kr om dagen, om du er 18 eller 78 år gammel.

Læs mere om vores historie, koncept og folkene bag

Sådan kommer du godt i gang med Backpacker Planet

For at du kan komme godt i gang med Backpacker Planet, vil vi gerne fortælle dig om vores forskellige sektioner og linke til nogle af vores gode artikler.

Backpacker forummet

Backpacker Planet var aldrig blevet så stort, som det er, uden vores mange hjælpsomme brugere. Siden lanceringen af vores forum i år 2000 er der kommet mere end 7.000 spørgsmål og mere end 24.000 svar.
Hvis du har et spørgsmål om backpacking, så stil det i forummet. Næsten alle får et brugbart svar.

Log ind eller registrér dig og skriv i forum

Rejsekammerater

Gennem tiden har mere end 2.000 personer søgt efter rejsekammerater på Backpacker Planet, og vi har hørt fra mange af dem, som har fundet en at rejse med på Backpacker Planet.
Vi er glade for på denne måde at have hjulpet mange med at komme afsted på deres drømmerejse.
Mangler du en at rejse med, så skal du bruge vores rejsekammeratssektionen.

Find en rejsekammerat – log ind eller registrér dig

Bloggen

På vores blog finder du rejsebeskrivelser, rejsetips samt artikler om grej og gadgets. Artiklerne er skrevet af os selv og af andre backpackers. Vi håber, at du finder god rejseinspiration og gode rejsetips på vores blog. Læs blandt artiklen andet om at vælge den rigtige rygsækom solcelleopladerediarre i Indien eller strande på Algarvekysten.

Vores guider

Vi har opdelt vores guider i planlægning, undervejs, rejsemålsguider og flybilletter. Vi arbejder på at gøre denne sektion endnu bedre – ja, vi ser gerne, at du med tiden kan få alle dine spørgsmål besvaret her.
I dag kan du blandt andet læse om at rejse aleneopsparing til rejsenden ultimative pakkelisteundgå at blive snydt og om at blive en sund backpacker.

Din mening tæller

Vi vil meget gerne høre din mening om Backpacker Planet. Vores vigtigste mål er at hjælpe dig med at rejse mere, rejse bedre og rejse billigere. Sig endelig til, hvis du har godé ideer, så lytter vi gerne. Send os gerne en mail på kontakt@backpackerplanet.dk

Til slut vil vi gerne ønske dig god fornøjelse med Backpacker Planet. Vi håber, at du snart er på vej på en ny og spændende rejse ud i verden.

Venlige rejsehilsner fra teamet bag Backpacker Planet

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account