Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

This forum has 7 emner, 174 svar, and was last updated 7 months siden by Victor Mørup-Petersen.

Vandretur i alperne i Sommerferien

  • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Hejsa! Jeg er en ung fyr på 18 år, som elsker at gå – især i Frankrigs bjerge. Turen går med tog til Savoie, Frankrig denne sommer (ingen fast dato endnu), hvor vi skal gå fra Le contamine-montjoie til Modane. Der vil højst sandsynligt både være overnatninger i telt og i hytter. Et pris-estimat er på ca. 5000 kr. Turen er stadig på planlægningsstadiet da jeg synes det vil blive for kedeligt at rejse alene. DERFOR søger jeg en rejsemakker p…
Læs hele opslaget

Hejsa!
Jeg er en ung fyr på 18 år, som elsker at gå – især i Frankrigs bjerge. Turen går med tog til Savoie, Frankrig denne sommer (ingen fast dato endnu), hvor vi skal gå fra Le contamine-montjoie til Modane. Der vil højst sandsynligt både være overnatninger i telt og i hytter. Et pris-estimat er på ca. 5000 kr.
Turen er stadig på planlægningsstadiet da jeg synes det vil blive for kedeligt at rejse alene. DERFOR søger jeg en rejsemakker på min alder dvs. +/- max. 2 år, som har lyst til at tage med. Du skal helst have en smule erfaring med at gå længere stræk i bakket tærren og selvfølgelig have lyst til at gå. Det vil være bedst hvis du kommer fra sjælland, så vi kan mødes før og lige se hinanden an inden afrejse, men mon ikke vi alligevel finder ud af noget hvis du bor længere væk?


Minimer opslaget

Europa – by og natur

Anonym
  • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Hej jeg hedder Lars og er 45 år. Søger en rejsepartner til at tage med ud og se Europa. Arbejder offshore typisk 2 uger ude og så 3 uger hjemme. Så har go mulighed for at rejse løbende. Tænker at du er kvinde og mellem 30 og 50 .. sådan ca !! Er helt åben for rejsemål og aktiviteter!!
Læs hele opslaget

Hej jeg hedder Lars og er 45 år. Søger en rejsepartner til at tage med ud og se Europa.

Arbejder offshore typisk 2 uger ude og så 3 uger hjemme. Så har go mulighed for at rejse løbende.

Tænker at du er kvinde og mellem 30 og 50 .. sådan ca !!

Er helt åben for rejsemål og aktiviteter!!


Minimer opslaget

Spontan rejsepartner efterspørges

Anonym
  • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Jeg pakker rygsækken ganske snart hvorefter jeg agter at gå derudad mod det uudforskede kongerige som er Danmark. Rejsens længde? Who knows – guess we will find out :). Rejsens destination? Hvorhen vores instinkter end bringer os (dog inden for rammerne af hvad der af os kan påregnes for værende rimeligt hehe). Jeg tænker umiddelbart at et godt udgangspunkt ville være hærvejen, men hey – jeg er en strejfer der ikke er bange for at &#…
Læs hele opslaget

Jeg pakker rygsækken ganske snart hvorefter jeg agter at gå derudad mod det uudforskede kongerige som er Danmark. Rejsens længde? Who knows – guess we will find out :). Rejsens destination? Hvorhen vores instinkter end bringer os (dog inden for rammerne af hvad der af os kan påregnes for værende rimeligt hehe). Jeg tænker umiddelbart at et godt udgangspunkt ville være hærvejen, men hey – jeg er en strejfer der ikke er bange for at ‘beat around the bush’ og gå på afveje.

Ganske belejligt ville det være at du boede i Aalborg ligesom jeg selv, således behøver vi nemlig ikke tænke på at rendezvous ved en togstation eller andet gejl.

Lidt om mig: Jeg er 21, studerer til daglig jura (4. semester) og hengiver mig i min fritid til bøger, venskabeligt samvær/hygge og – i ekstraordinære sammenhænge – bejlinger til søde ungmøer (og så uden for ægteskabet endda!).

Jeg kan sommetider lade mine konservative dyder løbe af med mig, men herudover er jeg nu ganske fornuftig, sød og rar :). Moden er jeg og ser egentlig også at du er en jeg kan have tillid til og som har lagt barndommen fra dig, ligesom jeg selv (på den positive måde – vi skal naturligvis have det pisse skægt og hyggeligt hele vejen igennem!).

Som sagt leder jeg blot efter en til at ledsage mig igennem en vidunderlig og – måske – farefuld rejse igennem det ganske land, både i de mange opture der opstår på sådan en tur, men også nedturene (af hvilke der forhåbentlig er få).

Skriv til 26915833 og lad os da få det basale på plads før vi kyler die rugsack om på ryggen og giver os i kast med vores eventyr :D.


Minimer opslaget
Viser 7 emner - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account