Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Dette forum indeholder 15 emner og 5 svar og er senest opdateret af Anonym Louise Vinther 3 dage, 16 timer siden.

Couple seeking travel buddies for Roadtrip

 • Afrejsedato: 31-05-2019
 • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Hey! We are a Danish couple Living in Odense, WHO are seeking ind/two People WHO Sant to join US on a roadtrip to Rome, ITALY. Basically so we Can split gas money and to hey an awsome adventure out of it. We are not sure about when yet, bur preferably in June 🙂 Massage if your interested!
Læs hele opslaget

Hey! We are a Danish couple Living in Odense, WHO are seeking ind/two People WHO Sant to join US on a roadtrip to Rome, ITALY.
Basically so we Can split gas money and to hey an awsome adventure out of it.
We are not sure about when yet, bur preferably in June 🙂
Massage if your interested!


Minimer opslaget

Rundtur Europa

Anonym
 • Afrejsedato: 01-08-2019
 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej, jeg vil meget gerne finde en rejsemakker til en rundtur i Europa omkring august måned. I virkeligheden har jeg ikke mange præferencer til destinationen, så er meget åben for forslag. Det samme gælder længden af rejsen. Lidt om mig: Mit navn er Celine og jeg er 19 år gammel. I februar 2020 starter jeg værnepligt i Aalborg, og vil inden da gerne nå at rejse rundt og opleve verden. Jeg er en person, som er meget nede på jorden, og vi…
Læs hele opslaget

Hej, jeg vil meget gerne finde en rejsemakker til en rundtur i Europa omkring august måned. I virkeligheden har jeg ikke mange præferencer til destinationen, så er meget åben for forslag. Det samme gælder længden af rejsen.
Lidt om mig:
Mit navn er Celine og jeg er 19 år gammel. I februar 2020 starter jeg værnepligt i Aalborg, og vil inden da gerne nå at rejse rundt og opleve verden.
Jeg er en person, som er meget nede på jorden, og vil gerne opleve lidt af det hele, derfor tror jeg lige interrail er noget for mig. Jeg er en aktiv person, men nyder også et par dages ren afslapning. Jeg ønsker en tur, hvor der både er plads til at være kulturel, opleve byerne på fod med en backpack samt have plads til et par øl og møde mennesker på de lokale barer om aftenen.
Lyder det som noget for dig, så kontakt mig!


Minimer opslaget

Camino France

 • Rejsens længde: 1 uge eller mindre
Send besked
Hej! Jeg er en 21-årig pige, der søger en “rejsemakker” til den franske Camino. Jeg begynder min pilgrimsrejse d. 14 april 2019, og regner med at slutte turen d. 16 maj.
Læs hele opslaget

Hej!
Jeg er en 21-årig pige, der søger en “rejsemakker” til den franske Camino. Jeg begynder min pilgrimsrejse d. 14 april 2019, og regner med at slutte turen d. 16 maj.


Minimer opslaget

Ferie partner søges

 • Afrejsedato: 05-07-2019
 • Rejsens længde: 1 uge eller mindre
Send besked
Hej alle Jeg er en pige på 19 år som studere til hverdagen. Jeg er en sød pige og meget snaksalig. Jeg er meget stille og rolig. Altid klar på udfordringer og er til fest og farver. Jeg kunne godt tænke mig en rejsepartner, da jeg gerne vil en lille tur til Færøerne. Har aldrig være på Færøerne, men hold da op det ser fantastik ud. Jeg vil gerne afsted fredag den 5 Juli og hjem inden den 18 Juli. Skal du med, kan du skrive til mig …
Læs hele opslaget

Hej alle

Jeg er en pige på 19 år som studere til hverdagen. Jeg er en sød pige og meget snaksalig. Jeg er meget stille og rolig. Altid klar på udfordringer og er til fest og farver.

Jeg kunne godt tænke mig en rejsepartner, da jeg gerne vil en lille tur til Færøerne. Har aldrig være på Færøerne, men hold da op det ser fantastik ud.
Jeg vil gerne afsted fredag den 5 Juli og hjem inden den 18 Juli.

Skal du med, kan du skrive til mig på mail. Shanthi.power@hotmail.com


Minimer opslaget

Rejsekammerat til interrail i sommerferien

Anonym
 • Afrejsedato: 24-06-2019
 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej nysgerrige dig som læser med! Jeg er ved at planlægge en interrail tur igennem østeuropa i sommerferien, men jeg mangler en rejsekammerat. Er det dig? Mit navn er Katrine, og jeg er 21 år gammel. Lige om lidt starter jeg på universitet efter 1,5 års sabbatår, hvor jeg både har rejst og arbejdet på en kaffebar. Jeg er meget snaksalig, sød og rar ( medmindre jeg har for lavt blodsukker – dog har jeg altid et imponerende lager a…
Læs hele opslaget

Hej nysgerrige dig som læser med!

Jeg er ved at planlægge en interrail tur igennem østeuropa i sommerferien, men jeg mangler en rejsekammerat. Er det dig?

Mit navn er Katrine, og jeg er 21 år gammel. Lige om lidt starter jeg på universitet efter 1,5 års sabbatår, hvor jeg både har rejst og arbejdet på en kaffebar. Jeg er meget snaksalig, sød og rar ( medmindre jeg har for lavt blodsukker – dog har jeg altid et imponerende lager af snacks i tasken, som jeg gerne deler ud af.)
Jeg snorker ikke, har en forkærlighed for sød og billig vin, og tre måneders træning i at vaske tøj i hånden, som nok også kommer dig til gode.
Jeg er frisk på det meste, og elsker (gratis) seværdigheder!

Efter som jeg har været i Asien, vil jeg betegne mig selv som en erfaren backpacker, der kan udholde lidt af hvert f.eks. 12 timer på hard seat i et nattog. Jeg er i hvertfald ikke spor sart mere 🙂

Jeg vil rigtig gerne afsted i slut juni efter min eksamnier, og planlægger først at komme hjem i start august, men hvis du bare vil følges med mig noget af vejen, så giv endelig lyd fra dig.
Vi kan også mødes undervejs.

Jeg har ikke fastlagt nogle lande endnu, men jeg tænker at starte turen ud med flyvetur til f.eks. Istanbul og så interraile til Prag, hvorfra der går meget billige natbus hjem til Danmark.

Da jeg er på SU, kunne jeg rigtig godt tænke mig at gøre det på budget, men der skal selvfølgelig også være plads til luksus en gang i mellem.

Skriv en mail på katrinegerau@hotmail.dk

Vh Katrine


Minimer opslaget

Camino rejsemakker maj 2019

 • Afrejsedato: 01-05-2019
 • Rejsens længde: 1 - 2 måneder
Send besked
Hej Jeg er en pige på 20 der søger en rejsekammerat til min camino vandring start maj 2019. For mig er en caminomakker ikke nødvendigvis en man hænger op og ned af hver dag på ruten. vi skal dog stadig være på samme etape hver dag. Der kan være dage man vil gå i forskelligt tempo, og andre dage hvor man gerne vil snakke med nogen mens man går. Jeg går ikke ruten fordi jeg er virkelig hurtig og sporty, men derimod fordi jeg gerne vil …
Læs hele opslaget

Hej
Jeg er en pige på 20 der søger en rejsekammerat til min camino vandring start maj 2019.
For mig er en caminomakker ikke nødvendigvis en man hænger op og ned af hver dag på ruten. vi skal dog stadig være på samme etape hver dag.

Der kan være dage man vil gå i forskelligt tempo, og andre dage hvor man gerne vil snakke med nogen mens man går.

Jeg går ikke ruten fordi jeg er virkelig hurtig og sporty, men derimod fordi jeg gerne vil have en oplevelse i rygsækken.
mine planer er at færdiggøre ruten på 30-35 dage (Den franske vej)

Jeg håber der er en der har lidt samme tanker som mig, og gerne vil gå turen.

– Kathrine


Minimer opslaget

Øhop i Grækenland

Anonym
 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej Jeg hedder Isabella, er 19 år og søger rejsemakker/makkere til øhop i Grækenland. Jeg har aldrig været i Grækenland men altid haft en ønske om at komme dertil. Jeg har ikke nogle specielle krav om hvilke øer der skal besøges, det ville være noget vi fandt ud af i fællesskab. Jeg vil gerne afsted til september 2018 da der stadig er gode muligheder for færger til de forskellige øer og der stadig er varmt. Hvis det lyder som noget …
Læs hele opslaget

Hej
Jeg hedder Isabella, er 19 år og søger rejsemakker/makkere til øhop i Grækenland.
Jeg har aldrig været i Grækenland men altid haft en ønske om at komme dertil.
Jeg har ikke nogle specielle krav om hvilke øer der skal besøges, det ville være noget vi fandt ud af i fællesskab.
Jeg vil gerne afsted til september 2018 da der stadig er gode muligheder for færger til de forskellige øer og der stadig er varmt.
Hvis det lyder som noget for dig, så skriv endelig. 😀


Minimer opslaget

Tur til Amsterdam eller Berlin

Anonym
 • Rejsens længde: 1 uge eller mindre
Send besked
Tog-rejsemakker søges til en hyggelig tog-tur til Enten Tyskland Eller Amsterdam. Jeg regner med at selve rejsen derhen kan bruges som en mulighed for at læse og generelt bare hygge sig!! Hvis turen går til Tyskland: Personligt ser jeg gerne, at vi tager til Berlin og får set de forskellige seværdigheder byen byder på. Umiddelbart tænker jeg, at vi tager hjem, enten når vi har fået set nok eller fået nok af hinanden (haha) – vi e…
Læs hele opslaget

Tog-rejsemakker søges til en hyggelig tog-tur til Enten Tyskland Eller Amsterdam. Jeg regner med at selve rejsen derhen kan bruges som en mulighed for at læse og generelt bare hygge sig!!
Hvis turen går til Tyskland: Personligt ser jeg gerne, at vi tager til Berlin og får set de forskellige seværdigheder byen byder på. Umiddelbart tænker jeg, at vi tager hjem, enten når vi har fået set nok eller fået nok af hinanden (haha) – vi er jo begge voksne mennesker.

Hvis turen går til Amsterdam: Lad os nu være ærlige… En tur til Amsterdam er kodesprog for at opleve det sygeste svampe-trip samt at spise sig mæt i kød bagefter 😉 (Denne tur kunne være mega grinern at tage på, specielt hvis du er ligeså stenern og chill som jeg).

Jeg ser gerne, at vi tager af sted i den tidlige ende af August eftersom jeg skal starte på studiet i slutningen af August ;).

Skriv mig en besked (26915833) hvis du selv, ligesom jeg, er top-down på at pakke rygsækken det mest nødvendige og så ellers bare hoppe på toget!! Wuhuuu lad os gøre det!


Minimer opslaget

Danmark, Sverige, Norge

Anonym
 • Rejsens længde: 1 uge eller mindre
Send besked
Søger rejsekammerat til dags vandreture eller med overnatning i telt, hytte eller hvor det er oplagt i forhold til turen. Jeg 45 år har bil og er erfaren vandre, men du behøves ikke være det, hjælper dig gerne igang, dog i rimelig god form for længere ture. Turene kan planlægges efter som det passer os i løbet af denne sommer og efterår. Vi kan mødes og gå en tur sammen i DK til at starte med.
Læs hele opslaget

Søger rejsekammerat til dags vandreture eller med overnatning i telt, hytte eller hvor det er oplagt i forhold til turen. Jeg 45 år har bil og er erfaren vandre, men du behøves ikke være det, hjælper dig gerne igang, dog i rimelig god form for længere ture. Turene kan planlægges efter som det passer os i løbet af denne sommer og efterår. Vi kan mødes og gå en tur sammen i DK til at starte med.


Minimer opslaget
Viser 15 emner - 1 til 15 (af 15 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account