Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

This forum has 21 emner, 5 svar, and was last updated 2 months siden by Emma Hove Gyldensted.

Interrail i Europa

  • Afrejsedato: 05-01-2020
  • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Jeg hedder Emma, er 19 år, og har grundet sabbatår et stort ønske om at komme ud at rejse. Eftersom jeg planlægger at søge ind på studie til foråret (et studie med en længere optagelsesproces), vil jeg gerne afsted i januar / februar måned. Rejsens længde, kan vi dog snakke nærmere om. Min interesse er at besøge en stor del af Europa og jeg er derfor meget åben overfor destinationer – jeg har også selv et par ruter i tankerne! Jeg ønsker…
Læs hele opslaget

Jeg hedder Emma, er 19 år, og har grundet sabbatår et stort ønske om at komme ud at rejse.

Eftersom jeg planlægger at søge ind på studie til foråret (et studie med en længere optagelsesproces), vil jeg gerne afsted i januar / februar måned. Rejsens længde, kan vi dog snakke nærmere om. Min interesse er at besøge en stor del af Europa og jeg er derfor meget åben overfor destinationer – jeg har også selv et par ruter i tankerne!

Jeg ønsker at rejse med en pige på nogenlunde min egen alder (18-23 år), som både har interesse i fælles aktiviteter men også at kunne gå for sig selv, hvis vi ønsker at se noget forskelligt. Jeg er meget interesseret i at komme tæt på byen og kulturen i det land jeg besøger (byvandringer, museumsbesøg mm), men værdsætter også dage med mere afslapning. For mig er det vigtigste, at vi får planlagt en tur i fællesskab så vi begge får vores ønsker opfyldt!

Vil du med mig? Så skriv til mig på: emmabloksgaard@gmail.com.


Minimer opslaget

Fjeldvandre-tur 2020 (sommer el. sensommer)

  • Afrejsedato: 06-07-2020
  • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Jeg søger andre der vil med på vandretur i Nordsverige(Abisko/Kebnekaise området) i sommeren 2020(dato ikke fastlagt endnu). Har selv 20 års erfaring med fjeldvandring i Nordsverige i forskellige områder og på stier samt udenfor stier. For mere info: https://m.facebook.com/groups/150475294965/
Læs hele opslaget

Jeg søger andre der vil med på vandretur i Nordsverige(Abisko/Kebnekaise området) i sommeren 2020(dato ikke fastlagt endnu).
Har selv 20 års erfaring med fjeldvandring i Nordsverige i forskellige områder og på stier samt udenfor stier.

For mere info:
https://m.facebook.com/groups/150475294965/


Minimer opslaget

Europa – by og natur

Anonym
  • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Hej jeg hedder Lars og er 45 år. Søger en rejsepartner til at tage med ud og se Europa. Arbejder offshore typisk 2 uger ude og så 3 uger hjemme. Så har go mulighed for at rejse løbende. Tænker at du er kvinde og mellem 30 og 50 .. sådan ca !! Er helt åben for rejsemål og aktiviteter!!
Læs hele opslaget

Hej jeg hedder Lars og er 45 år. Søger en rejsepartner til at tage med ud og se Europa.

Arbejder offshore typisk 2 uger ude og så 3 uger hjemme. Så har go mulighed for at rejse løbende.

Tænker at du er kvinde og mellem 30 og 50 .. sådan ca !!

Er helt åben for rejsemål og aktiviteter!!


Minimer opslaget

Spontan rejsepartner efterspørges

Anonym
  • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Jeg pakker rygsækken ganske snart hvorefter jeg agter at gå derudad mod det uudforskede kongerige som er Danmark. Rejsens længde? Who knows – guess we will find out :). Rejsens destination? Hvorhen vores instinkter end bringer os (dog inden for rammerne af hvad der af os kan påregnes for værende rimeligt hehe). Jeg tænker umiddelbart at et godt udgangspunkt ville være hærvejen, men hey – jeg er en strejfer der ikke er bange for at &#…
Læs hele opslaget

Jeg pakker rygsækken ganske snart hvorefter jeg agter at gå derudad mod det uudforskede kongerige som er Danmark. Rejsens længde? Who knows – guess we will find out :). Rejsens destination? Hvorhen vores instinkter end bringer os (dog inden for rammerne af hvad der af os kan påregnes for værende rimeligt hehe). Jeg tænker umiddelbart at et godt udgangspunkt ville være hærvejen, men hey – jeg er en strejfer der ikke er bange for at ‘beat around the bush’ og gå på afveje.

Ganske belejligt ville det være at du boede i Aalborg ligesom jeg selv, således behøver vi nemlig ikke tænke på at rendezvous ved en togstation eller andet gejl.

Lidt om mig: Jeg er 21, studerer til daglig jura (4. semester) og hengiver mig i min fritid til bøger, venskabeligt samvær/hygge og – i ekstraordinære sammenhænge – bejlinger til søde ungmøer (og så uden for ægteskabet endda!).

Jeg kan sommetider lade mine konservative dyder løbe af med mig, men herudover er jeg nu ganske fornuftig, sød og rar :). Moden er jeg og ser egentlig også at du er en jeg kan have tillid til og som har lagt barndommen fra dig, ligesom jeg selv (på den positive måde – vi skal naturligvis have det pisse skægt og hyggeligt hele vejen igennem!).

Som sagt leder jeg blot efter en til at ledsage mig igennem en vidunderlig og – måske – farefuld rejse igennem det ganske land, både i de mange opture der opstår på sådan en tur, men også nedturene (af hvilke der forhåbentlig er få).

Skriv til 26915833 og lad os da få det basale på plads før vi kyler die rugsack om på ryggen og giver os i kast med vores eventyr :D.


Minimer opslaget

Camino France

  • Rejsens længde: 1 uge eller mindre
Send besked
Hej! Jeg er en 21-årig pige, der søger en “rejsemakker” til den franske Camino. Jeg begynder min pilgrimsrejse d. 14 april 2019, og regner med at slutte turen d. 16 maj.
Læs hele opslaget

Hej!
Jeg er en 21-årig pige, der søger en “rejsemakker” til den franske Camino. Jeg begynder min pilgrimsrejse d. 14 april 2019, og regner med at slutte turen d. 16 maj.


Minimer opslaget
Viser 15 emner - 1 til 15 (af 21 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account