Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Dette forum indeholder 30 emner og 19 svar og er senest opdateret af  Poul Jansen 17 timer, 20 minutter siden.

Motorcykel rejser

 • Afrejsedato: 10-09-2019
 • Rejsens længde: 1 - 2 måneder
Send besked
Hej. Jeg søger partner / partnere M/K til motorcykel ture. Europa, Asien, Rusland eller andre steder, ikke afgørende. Jeg har en ide om at komme jorden rundt i løbet af nogle år, altså dele ture op i nogle uger, eller måneder af gangen. Jeg søger ledsager som kører på egen MC. Jeg er M, 53 år, gift, 3 børn. Kører på adventure-bike.
Læs hele opslaget

Hej.
Jeg søger partner / partnere M/K til motorcykel ture. Europa, Asien, Rusland eller andre steder, ikke afgørende. Jeg har en ide om at komme jorden rundt i løbet af nogle år, altså dele ture op i nogle uger, eller måneder af gangen. Jeg søger ledsager som kører på egen MC. Jeg er M, 53 år, gift, 3 børn. Kører på adventure-bike.


Minimer opslaget

Asien i april (Japan, Malaysia, Laos evt. andre lande)

Anonym
 • Afrejsedato: 01-04-2019
 • Rejsens længde: 1 - 2 måneder
Send besked
Hej! Mit navn er Helene og jeg er 20, snart 21 år gammel. Jeg er i gang med mit andet sabbat år, og har allerede været ude og rejse i 2018, hvor jeg var i Vietnam, Kina, Cambodja og Sydkorea. Jeg vil gerne nå ud på endnu en tur før jeg starter på universitet, så hvis det har nogen interesse så skriv endelig! I er også velkommen til at skrive, hvis I kun vil følges I nogen af landene. Jeg er især interesseret i at finde en at starte m…
Læs hele opslaget

Hej!
Mit navn er Helene og jeg er 20, snart 21 år gammel. Jeg er i gang med mit andet sabbat år, og har allerede været ude og rejse i 2018, hvor jeg var i Vietnam, Kina, Cambodja og Sydkorea.
Jeg vil gerne nå ud på endnu en tur før jeg starter på universitet, så hvis det har nogen interesse så skriv endelig! I er også velkommen til at skrive, hvis I kun vil følges I nogen af landene.
Jeg er især interesseret i at finde en at starte min tur med i Japan.

Skriv endelig til min e-mail: helene.wm.eriksen@hotmail.com


Minimer opslaget

Rejsepartner/partnere til et eventu rundt i Asien

Anonym
 • Afrejsedato: 01-03-2019
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej Mit navn er Ida og jeg er 21 år. Jeg var her inden jul ude og rejse i Sydamerika i 6 uger, på en gruppe rejse. Jeg blev fanget af at rejse, og kunne nu godt tænke mig at komme ud og opleve Asien. Så jeg leder efter en eller flere personer jeg kan komme ud og rejse med. Jeg tænker at rejse i start Marts og så rejse i nogle måneder rundt i Asien. Jeg havde selv tænkt på at det kunne vær til Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam og evt. s…
Læs hele opslaget

Hej
Mit navn er Ida og jeg er 21 år. Jeg var her inden jul ude og rejse i Sydamerika i 6 uger, på en gruppe rejse. Jeg blev fanget af at rejse, og kunne nu godt tænke mig at komme ud og opleve Asien. Så jeg leder efter en eller flere personer jeg kan komme ud og rejse med.
Jeg tænker at rejse i start Marts og så rejse i nogle måneder rundt i Asien. Jeg havde selv tænkt på at det kunne vær til Thailand, Cambodja, Laos, Vietnam og evt. sådan noget som Japan, Sydkorea eller Kina. Der er ikke noget af det der er fast, så hvis i skulle have andre ønsker, så er jeg åben for forslag.


Minimer opslaget

Japan, Australien & Thailand …

 • Rejsens længde: 1 - 2 måneder
Send besked
Hej. Mit navn er Jasmin, jeg er 20 år gammel og er i gang med mit andet sabbatår. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at komme til Japan og/eller Australien samt Thailand, hvor jeg med sikkerhed skal hen. Denne oplevelse vil jeg gerne dele sammen med en rejsemakker (eller flere)! Kombinationerne og mulighederne er mange, og jeg er åben overfor andre lande og ruter at kunne opleve sammen. Kulturelle oplevelser, cykelture, ø-hop – er bar…
Læs hele opslaget

Hej.
Mit navn er Jasmin, jeg er 20 år gammel og er i gang med mit andet sabbatår.

Jeg kunne egentlig godt tænke mig at komme til Japan og/eller Australien samt Thailand, hvor jeg med sikkerhed skal hen. Denne oplevelse vil jeg gerne dele sammen med en rejsemakker (eller flere)! Kombinationerne og mulighederne er mange, og jeg er åben overfor andre lande og ruter at kunne opleve sammen. Kulturelle oplevelser, cykelture, ø-hop – er bare få af mange muligheder. Afslapning på stranden med en god bog eller noget helt tredje. Samtidig skal der både være plads til budget, og en gang imellem “luksus”.

Rejsetidspunktet er i marts – om det er i begyndelse eller slutningen er ligegyldig.

Du er mere end velkommen til at skrive til mig. Og jeg glæder mig til at høre fra dig!

 • Dette emne blev ændret 1 måned, 2 uger siden af  Jasmin Jensen.

Minimer opslaget

Eventyr i Asien!

 • Afrejsedato: 08-03-2019
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej alle sammen!! Her til Marts/April vil jeg gerne rejse til Indonesien og Vietnam i 2/3 måneder. Jeg er helt klart åben for at tage til andre lande også. Hvis du gerne vil med, eller finde ud af om vi har de samme forestillinger om rejsen, så skriv endelig til mig over facebook 🙂 – Frida Polke-Kaliebe
Læs hele opslaget

Hej alle sammen!!

Her til Marts/April vil jeg gerne rejse til Indonesien og Vietnam i 2/3 måneder. Jeg er helt klart åben for at tage til andre lande også.

Hvis du gerne vil med, eller finde ud af om vi har de samme forestillinger om rejsen, så skriv endelig til mig over facebook 🙂

– Frida Polke-Kaliebe


Minimer opslaget

Japan

 • Afrejsedato: 01-07-2019
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej med dig 🙂 Jeg søger en rejsemakker til en rejse rundt i Japan, måske bare noget af tiden, eller måske hele tiden…, jeg er nysgerrig på det meste, men har nogle ønsker omkring at opleve Tokyo, vandre på Mt. Fuji, lave noget workaway med mere, det tænker jeg man kan tale så rigeligt om senere. Køn og alder er ikke så afgørende for mig. Afrejsedato er flexibel, men helst gerne efter sommerferien 2019 Kort info om mig: pædag…
Læs hele opslaget

Hej med dig 🙂

Jeg søger en rejsemakker til en rejse rundt i Japan, måske bare noget af tiden, eller måske hele tiden…, jeg er nysgerrig på det meste, men har nogle ønsker omkring at opleve Tokyo, vandre på Mt. Fuji, lave noget workaway med mere, det tænker jeg man kan tale så rigeligt om senere.

Køn og alder er ikke så afgørende for mig.

Afrejsedato er flexibel, men helst gerne efter sommerferien 2019

Kort info om mig: pædagog, 31 år, elsker at bevæge mig og dyrke sport. God til håndværk (ikke at det er så nyttigt i rejsesammenhæng :)) og så beskrives jeg af venner som værende en meget behagelig og rolig fyr, men med et højt drive og nysgerrighed.

Skriv endelig en mail, hvis du er interesseret i det samme, eller hvis du har nogle gode Japan-tips-og-tricks!


Minimer opslaget

Vil du med til Asien?

 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Vil du med på en 3 ugers tur til Asien inden 1. Maj? Jeg er 55 år, er uddannet sygeplejerske. Jeg er interesseret i vandreture, byliv, god mad og backpacking.
Læs hele opslaget

Vil du med på en 3 ugers tur til Asien inden 1. Maj?
Jeg er 55 år, er uddannet sygeplejerske. Jeg er interesseret i vandreture, byliv, god mad og backpacking.


Minimer opslaget

Søger rejsemakker til at rejse rundt i Asien.

 • Afrejsedato: 20-02-2019
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Jeg leder efter en eller flere rejsekammerater til at rejse rundt i Asien. Jeg vil gerne være længe afsted, gerne 4+ måneder. Jeg vil gerne backpacke rundt, gøre brug af offentlig transport, spiser på gadekøkkener osv. Så generelt regner jeg med at komme langt for pengene. Tanken har hovedsageligt været: Kina, Vietnam, Cambodia, Laos, Burma. Dog har New Zealand, Malaysia, Tibet, Nepal og Mongoliet også været oppe at vende. Jeg er på i…
Læs hele opslaget

Jeg leder efter en eller flere rejsekammerater til at rejse rundt i Asien.
Jeg vil gerne være længe afsted, gerne 4+ måneder. Jeg vil gerne backpacke rundt, gøre brug af offentlig transport, spiser på gadekøkkener osv. Så generelt regner jeg med at komme langt for pengene.
Tanken har hovedsageligt været: Kina, Vietnam, Cambodia, Laos, Burma.
Dog har New Zealand, Malaysia, Tibet, Nepal og Mongoliet også været oppe at vende.
Jeg er på ingen måde låst i at destinationen skal være ovennævnte, så smid en besked med hvad du evt. har haft af tanker og så kan vi tage den derfra.

Håber at høre fra dig.
vh


Minimer opslaget

Er du frisk på et eventyr til Asien?

Anonym
 • Afrejsedato: 01-09-2019
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Til rette vedkommende Jeg søger en eller flere jævnaldrende rejsemakker(e) at følges med på et storslået eventyr til Asien. Jeg drømmer om en livsændrende oplevelse, som vil indebære alt fra at dykke i krystalklare have, slikke sol med ryggen mod kridhvide sandstrande, yde frivilligt arbejde, opleve et adrenalinkick som aldrig før ved skydiving, sanse havets susen og bølgernes brusen på et surfboard, danse til den lyse morgen på en …
Læs hele opslaget

Til rette vedkommende

Jeg søger en eller flere jævnaldrende rejsemakker(e) at følges med på et storslået eventyr til Asien. Jeg drømmer om en livsændrende oplevelse, som vil indebære alt fra at dykke i krystalklare have, slikke sol med ryggen mod kridhvide sandstrande, yde frivilligt arbejde, opleve et adrenalinkick som aldrig før ved skydiving, sanse havets susen og bølgernes brusen på et surfboard, danse til den lyse morgen på en beachclub, vandre til toppen af bjertagende bjerge for at se solopgangen, for så at fortsætte i junglen og opleve dets spektakulære dyreliv på nært hold, møde nye mennesker og skabe nogle uforglemmelige minder – altsammen, forhåbentlig, i selskab med en eller flere, der deler de samme drømme.

Jeg planlægger at rejse i 3-4 måneder med afrejse i start septemper. Jeg ønsker at besøge følgende lande undervejs: Indien, Singapore, Indonesien, Thailand, Kina, Malaysia, filippinerne, Australien, New Zealand og Vietnam. Hvis ikke disse lande er dine foretrukne, så fortvivl ikke. Jeg er bestemt til at forhandle med, og er åben over for dine forslag og ønsker, for I virkeligheden, hvis det var muligt, ville jeg slippe alt hvad jeg havde i hænderne og bare tage ud og opleve alt hvad verdenen har at byde på, så ethvert sted har interesse.

Lidt om mig:
Mit navn er Natalie, og jeg er født d. 9 december 1998. Min baggrund er halv spansk, halv dansk – jeg blev født i Spanien, men flyttede til Danmark efter 2 år. Jeg er siden opvokset I Fredericia med min mor, far og storebror. Jeg færdiggjorde min STX i sommer, og er nu igang med mit sabbatår, hvor jeg har mine daglige gang på en cafe, med det formål at spare penge sammen til denne rejse og efterfølgende flytte til Århus, hvor jeg drømmer om at blive optaget på journalisthøjskolen.
Til sidst er det værd at vide om mig, at jeg har let til latter, snakker meget, men at jeg også er omsorgsfuld og altid har det bedste i sinde for mine medmennesker.

Hvis noget af dette vækkede din interesse, må du endelig ikke tøve med at kontakte mig på mail (nataliegordillo@hotmail.com) Jeg håber på og ser frem til at vende vores kommende eventyr over en kop kaffe.


Minimer opslaget

2 måneder rundt i Asien

Anonym
 • Afrejsedato: 30-06-2019
 • Rejsens længde: 1 - 2 måneder
Send besked
Jeg har planer om at rejse rundt i Asien til sommer, fra slut juni til slut august! Jeg ønsker at besøge Thailand, Indonesien og Vietnam. Lidt om mig: Jeg er en pige på 25 år som til hverdag studerer kommunikation og sundhedsfremme på RUC. Derudover arbejder jeg i Sportmaster og i kræftens bekæmpelse. jeg leder efter en eller flere rejsepartnere, der ligesom mig har lyst til at opleve flere dele af Asien og få en fed oplevelse ud af det.…
Læs hele opslaget

Jeg har planer om at rejse rundt i Asien til sommer, fra slut juni til slut august! Jeg ønsker at besøge Thailand, Indonesien og Vietnam.
Lidt om mig:
Jeg er en pige på 25 år som til hverdag studerer kommunikation og sundhedsfremme på RUC.
Derudover arbejder jeg i Sportmaster og i kræftens bekæmpelse. jeg leder efter en eller flere rejsepartnere, der ligesom mig har lyst til at opleve flere dele af Asien og få en fed oplevelse ud af det.
Derudover skal jeg til at have planlagt min tur, så hvis du har erfaring med at rejse i Asien, tager jeg imod gode ideer med kyshånd! Hvis du kender nogle billige hostels med gode muligheder for at møde andre unge, har det også stor interesse!

-Katrin


Minimer opslaget

Backpacking tur til Sydøst Asien til februar

Anonym
 • Afrejsedato: 04-02-2019
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej, Jeg er en 20 åring fyr, der planlægger en backpacking tur til Asien her til februar. Min plan er at turen skal vare 5-6 måneder (startende 04/02/2019), hvor jeg starter i New Delhi, Indien og så bevæger mig længere øst/sydøst ad en grov rejseplan: Indien, Nepal, Myanmar, Thailand, Malaysia, Indonesien, Filippinerne, Vietnam, Cambodia og Laos. Jeg forestiller mig backpacking og simple living, boende billigt og lokalt, hvis muligt. Ke…
Læs hele opslaget

Hej,
Jeg er en 20 åring fyr, der planlægger en backpacking tur til Asien her til februar.

Min plan er at turen skal vare 5-6 måneder (startende 04/02/2019), hvor jeg starter i New Delhi, Indien og så bevæger mig længere øst/sydøst ad en grov rejseplan: Indien, Nepal, Myanmar, Thailand, Malaysia, Indonesien, Filippinerne, Vietnam, Cambodia og Laos.

Jeg forestiller mig backpacking og simple living, boende billigt og lokalt, hvis muligt. Keyword værende billigt – tænker offentligt transport, helst ikke fly.

Jeg er SÅ frisk på diverse adventure oplevelser f.eks. sky diving, riverrafting, snorkling/dykning, trekking/hiking mm. og er åben for alle muligheder, hvor de så må åbner sig.
Tænker, at de fleste destinationer ikke vil være så turistbefærdede, dog kan der være undtagelser, hvis attraktionen er så god ^^ f.eks. Bali.

Giv gerne lyd til enten min mail eller på facebook:
WilliamTolstrup@hotmail.com & William Tolstrup


Minimer opslaget

Trek til everest base camp i Nepal marts/april 2019

Anonym
 • Afrejsedato: 30-03-2019
 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej Mit navn er Anne, og jeg går og planlægger en vandretur til Everest Base Camp i marts/april 2019. Jeg regner med at tage afsted med et rejseselskab, men synes det kunne være fedt at tage afsted med en, jeg måske kan lære at kende først, og hvem ved, måske tage på andre spændende ture med. Jeg vil også rigtig gerne til Sydamerika og vandre. Jeg er 28 år, bor i København og arbejder med kommunikation/administration til hverdag. Je…
Læs hele opslaget

Hej

Mit navn er Anne, og jeg går og planlægger en vandretur til Everest Base Camp i marts/april 2019. Jeg regner med at tage afsted med et rejseselskab, men synes det kunne være fedt at tage afsted med en, jeg måske kan lære at kende først, og hvem ved, måske tage på andre spændende ture med. Jeg vil også rigtig gerne til Sydamerika og vandre.

Jeg er 28 år, bor i København og arbejder med kommunikation/administration til hverdag. Jeg er forholdsvis ny til vandring – har vandret den portugisiske camino, West Highland Way i Skotland og et par dagsvandringer på Mallorca.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, hvis du er frisk på en vandretur til Everest eller andre smukke steder i verden. Skriv endelig!

Mvh.

Anne


Minimer opslaget

Backpacking i Asien inkl japan

Anonym
 • Rejsens længde: 1 uge eller mindre
Send besked
Hej, jeg er en pige på 20 fra Køge som søger en eller flere rejsemakkere til en tur til Japan og evt flere lande i Asien i foråret 2019. Jeg tænker 1-1,5 måned. Jeg vil gerne ud og se naturen, opleve madkulturen, være aktiv og så vil jeg også gerne opleve nattelivet. Dato og rejselængde er endnu ikke fastlagt, så der er rig mulighed for at vi kan planlægge turen i fællesskab. Skriv meget gerne hvis det lyder interessant:)
Læs hele opslaget

Hej, jeg er en pige på 20 fra Køge som søger en eller flere rejsemakkere til en tur til Japan og evt flere lande i Asien i foråret 2019. Jeg tænker 1-1,5 måned. Jeg vil gerne ud og se naturen, opleve madkulturen, være aktiv og så vil jeg også gerne opleve nattelivet.
Dato og rejselængde er endnu ikke fastlagt, så der er rig mulighed for at vi kan planlægge turen i fællesskab. Skriv meget gerne hvis det lyder interessant:)


Minimer opslaget
Viser 15 emner - 1 til 15 (af 30 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

eller

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

eller

Create Account