Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

This forum has 46 emner, 20 svar, and was last updated 2 weeks, 1 day siden by Malene Byskov.

Asien i 4 måneder

 • Afrejsedato: 01-04-2020
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej mit navn er Malene, jeg er 22 år. Jeg søger en rejsemakker der er nysgerrig på at opleve mange af de lande og oplevelser man kan finde rundt i Asien. Jeg har sådan set et nogenlunde færdigt program, men der kan godt laves lidt ændringer, hvis det kræves. Planen er afrejse i start april 2020 til og med juli 2020. Landene jeg gerne vil besøge er (i rækkefølge) Sydkorea, Kina, Thailand, Burma, Cambodia, Vietnam og til sidst Singapore. Planlægni…
Læs hele opslaget

Hej mit navn er Malene, jeg er 22 år. Jeg søger en rejsemakker der er nysgerrig på at opleve mange af de lande og oplevelser man kan finde rundt i Asien. Jeg har sådan set et nogenlunde færdigt program, men der kan godt laves lidt ændringer, hvis det kræves.
Planen er afrejse i start april 2020 til og med juli 2020. Landene jeg gerne vil besøge er (i rækkefølge) Sydkorea, Kina, Thailand, Burma, Cambodia, Vietnam og til sidst Singapore. Planlægningen har stået på i lang tid, men jeg er desværre endt uden en at rejse med, så derfor skriver jeg her.
Jeg kan godt lide når der er styr på tingene, men søger en der kan presse mig lidt ud af min komfortzone. Så derfor er det fedt, hvis du er super udadvendt og ikke genert for nye oplevelser.
Jeg søger en nogenlunde jævnaldrende, om du er dreng eller pige gør ikke så meget for mig.
Hvis ovenstående vækker din interesse og du vil høre mere om program og steder eller budget og lign., så endelig skriv!


Minimer opslaget

Rejsemakker søges til Asien i foråret

 • Afrejsedato: 01-03-2020
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej. Jeg er en frisk ung pige på 20 år. Jeg søger en rejsemakker eller flere, som kunne tænke sig at rejse med mig rundt i Asien. Jeg har allerede været ude at backpacke i 2 måneder i henholdsvis Thailand, Cambodia, Vietnam og Malaysia, men kunne rigtig godt tænke mig at opleve mere af Asien. Jeg vil gerne til Indien, Sri Lanka, Indonesien – derudover er jeg åben for andre steder. Jeg er en meget udadvendt type, som altid er klar på event…
Læs hele opslaget

Hej.
Jeg er en frisk ung pige på 20 år. Jeg søger en rejsemakker eller flere, som kunne tænke sig at rejse med mig rundt i Asien. Jeg har allerede været ude at backpacke i 2 måneder i henholdsvis Thailand, Cambodia, Vietnam og Malaysia, men kunne rigtig godt tænke mig at opleve mere af Asien. Jeg vil gerne til Indien, Sri Lanka, Indonesien – derudover er jeg åben for andre steder.

Jeg er en meget udadvendt type, som altid er klar på eventyr og på at opleve nye ting. Jeg holder meget af havet, og jeg har planer om at tage et dykkercertifikat under min rejse.

Jeg vil gerne besøge templer og se buddaer, dog kun i en moderat mængde, for hurtigt kan de godt blive lidt for ens. Desuden vil jeg rigtig gerne tage på safariturer, ud at surfe, vandreture og udfordre mig selv.

Jeg ønsker hovedsageligt at bo på hostel, da jeg indtil nu har været meget tilfreds med det i Asien. Jeg synes det er en god måde at komme i kontakt med andre mennesker på, hvor man kan hører deres erfaringer og få ideer til hvad man skal se og opleve i området.

Jeg er altid åben over for ting, som jeg ikke selv har overvejet, så kom endelig med inputs og uddyb hvad du forestiller dig af turen.

Skriv til mig på Facebook: Caroline Haug Wilhjelm
Ellers så mail: carolinewilhjelm@hotmail.com


Minimer opslaget

Backpackereventyr til Asien start 2020

 • Afrejsedato: 17-01-2020
 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej 🙂 Jeg er en pige på 26 år som gerne vil ud og opleve verden. Jeg tænker jeg gerne vil rejse i maks. 2 måneder. Angående destination går jeg med tanker om bl.a. Maldiverne og Sri Lanka hvor jeg godt kunne tænke mig dykkercertifikat på evt. Maldiverne. Jeg er meget eventyr-, kultur- og naturlysten men er også til afslapning på stranden nogle dage 🙂 Hvis du kunne være interesseret må du meget gerne kontakte mig.
Læs hele opslaget

Hej 🙂
Jeg er en pige på 26 år som gerne vil ud og opleve verden. Jeg tænker jeg gerne vil rejse i maks. 2 måneder. Angående destination går jeg med tanker om bl.a. Maldiverne og Sri Lanka hvor jeg godt kunne tænke mig dykkercertifikat på evt. Maldiverne. Jeg er meget eventyr-, kultur- og naturlysten men er også til afslapning på stranden nogle dage 🙂
Hvis du kunne være interesseret må du meget gerne kontakte mig.


Minimer opslaget

Rejsemakker søges til Japan og evt også Vietnam

Anonym
 • Afrejsedato: 12-05-2020
 • Rejsens længde: 1 - 2 måneder
Send besked
Jeg søger en rejsemakker til rundtur i Japan evt også Vietnam, hvor destinationer dog er fastlagt. Mine ønsker for Japan er: Tokyo, bestigning af Mount Fuji, Nagano for at se sneaber og templer samt Kyoto. Ellers er jeg åben for flere destinationer. Har en forkærlighed for dyr, natur og arkitektur/historie. Jeg selv er 24 år, rolig, positiv og arbejder som tandplejer. Planen er, at jeg tager fri fra arbejde i 1-2 mdr omkring sommeren 2020 for at…
Læs hele opslaget

Jeg søger en rejsemakker til rundtur i Japan evt også Vietnam, hvor destinationer dog er fastlagt.

Mine ønsker for Japan er: Tokyo, bestigning af Mount Fuji, Nagano for at se sneaber og templer samt Kyoto. Ellers er jeg åben for flere destinationer.
Har en forkærlighed for dyr, natur og arkitektur/historie.

Jeg selv er 24 år, rolig, positiv og arbejder som tandplejer. Planen er, at jeg tager fri fra arbejde i 1-2 mdr omkring sommeren 2020 for at rejse. Jeg har erfaring med backpacking i 6 lande i Asien. Køn er ligegyldigt. Jeg bor i Aarhus, så kunne være attraktivt, hvis du boede tæt derpå, så vi kunne slå hovederne sammen og tjekke kemi samt planlægge.

Mount fuji kan bestiges fra 5.6-31.8, så rejsen skal forelægge i den periode.

Rejsen med Vietnam vil koste 7.500kr for fly tur/retur ved afrejse omkring maj/juni (ihvertfald som det ser ud nu)

Vietnam: Hanoi, Ha Long Bay, Sapa, Minh Bin og Nam Cat Tien


Minimer opslaget

Asien og Australien 2020

Hej med dig!:) Jeg hedder Astrid og er 18 år gammel. Jeg satte gymnasiet på stand-by før sommerferien, for at tjene nogle penge til at komme ud at rejse i Australien og Asien i 2020. Umiddelbart er mine planer at tage til Sydney i Januar på et tidspunkt, så Cairns og se Great Barrier Reef og så tage videre til Bali (Ubud, Sanur), tage fra Bangkok til Chiang Mai (evt. med tog), se Hanoi og ende i Hong Kong. Herefter bliver jeg desværre nødt til a…
Læs hele opslaget

Hej med dig!:)

Jeg hedder Astrid og er 18 år gammel. Jeg satte gymnasiet på stand-by før sommerferien, for at tjene nogle penge til at komme ud at rejse i Australien og Asien i 2020.

Umiddelbart er mine planer at tage til Sydney i Januar på et tidspunkt, så Cairns og se Great Barrier Reef og så tage videre til Bali (Ubud, Sanur), tage fra Bangkok til Chiang Mai (evt. med tog), se Hanoi og ende i Hong Kong. Herefter bliver jeg desværre nødt til at rejse til Tokyo alene:/
Men jeg er mere end åben for andre destinationer også, eller lidt ændringer i planerne;) (Så længe det er et safe place)

Jeg har selvfølgelig tænkt mig at bo billigt, men heller ikke så billigt at det ikke er sjovt. En blanding af hoteller, hostels og Airbnb, så vi/jeg kan få sparet lidt penge nogle dage og kan bo lækkert andre.

Jeg tager afsted med hensigten om at opleve og se en masse, fx templer, prøve junglegynger, markeder, lokale spisesteder osv. Men også for at få nogle afslappende dage hvor man kan slænger sig ved en pool eller ved stranden, tage på en lille shopping tur eller bare gå rundt og tjekke byen ud, uden at det helt vilde er sat i gang.

Jeg er meget udadvendt og klar på en rigtig god ferie. Så hvis du også er det, så smid endelig en besked!

Hilsen Astrid:)


Minimer opslaget

Rejsekammerat til Thailand, Vietnam eller Egypten

Anonym
 • Rejsens længde: 1 uge eller mindre
Send besked
Jeg søger en eller flere der kunne tænke sig med til Thailand, Vietnam eller egypten 1-2 uger i november måned. Jeg, er både til badeferie og oplevelser.. 🏖️✈️🏝️🍹🐬 Jeg, er 32.. Så du/i må gerne have nogenlunde samme alder. 😊😎 Ninna.
Læs hele opslaget

Jeg søger en eller flere der kunne tænke sig med til Thailand, Vietnam eller egypten 1-2 uger i november måned. Jeg, er både til badeferie og oplevelser.. 🏖️✈️🏝️🍹🐬
Jeg, er 32.. Så du/i må gerne have nogenlunde samme alder. 😊😎

Ninna.


Minimer opslaget

Filippinerne til Marts 2020 med fokus på dykning og natur

Anonym
 • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Hej Jeg er en pige på 25 år, der har en plan om at rejse til Filippinerne til marts 2020 og jeg søger derfor en rejsemakker, helst samme køn og omkring samme alder (22-30 år). Planen er at jeg skal til bryllup i Sydney og vil derfra rejse til Filippiner og møde min rejsemakker og derfra rejse rundt i 10-14 dage med fokus på at skulle dykke og opleve spetakulær natur – som strande, vandfald og de flotte øer. Der skal være tid til afslapni…
Læs hele opslaget

Hej

Jeg er en pige på 25 år, der har en plan om at rejse til Filippinerne til marts 2020 og jeg søger derfor en rejsemakker, helst samme køn og omkring samme alder (22-30 år).

Planen er at jeg skal til bryllup i Sydney og vil derfra rejse til Filippiner og møde min rejsemakker og derfra rejse rundt i 10-14 dage med fokus på at skulle dykke og opleve spetakulær natur – som strande, vandfald og de flotte øer. Der skal være tid til afslapning og at nyde de flotte strande, men jeg kunne også godt tænkte mig at komme på bådture og ikke være for lang tid hvert sted da jeg gerne vil nå at se nogle forskellige steder (Filippiner er STORT – og FLOT) – og vi kan planlægge sammen.

Har dette fanget din interesse, så smid mig en besked eller fang mig på min mail:
quistgaard_93@live.dk

De bedste rejsehilsner
Maria


Minimer opslaget

Filippinerne til februar

 • Afrejsedato: 10-02-2020
 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hejsa Jeg er en kvinde på 31 som har en lille drøm om at rejse til Filippinerne til februar. Planen er at være væk i 2-3 uger og ø-hoppe mellem evt. Bohol, Boracay og Palawan. Der skal selvfølgelig være tid til at dase på de lækre strande, men det er dog ikke det primære formål med rejsen. Da tiden er knap, vil jeg gerne nå at se så meget som muligt at østaten, mens jeg/vi er der, af natur og kultur – og gerne så autentiske oplevelser som …
Læs hele opslaget

Hejsa

Jeg er en kvinde på 31 som har en lille drøm om at rejse til Filippinerne til februar.
Planen er at være væk i 2-3 uger og ø-hoppe mellem evt. Bohol, Boracay og Palawan.

Der skal selvfølgelig være tid til at dase på de lækre strande, men det er dog ikke det primære formål med rejsen. Da tiden er knap, vil jeg gerne nå at se så meget som muligt at østaten, mens jeg/vi er der, af natur og kultur – og gerne så autentiske oplevelser som muligt. Så jeg regner med, at dagene der bliver spækket med spændende oplevelser 🙂

Af ren og skær erfaring, foretrækker jeg, at du er kvinde og 25-40 år.

Har dette fanget din interesse, hører jeg meget gerne fra dig på denne mail:

p.malene@hotmail.com

Mange hilsner,
Malene


Minimer opslaget

Er du klar til at tage med mig en tur til Asien 2-3 måneder i September?

Anonym
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Jeg er en frisk pige på 21 år, jeg har længe gerne ville ud og backpacke rundt omkring i Asien, så er du både til Hvide sandstrande og en lækker drinks men også vandreture, hvor man virkelig får oplevet kulturen og naturen så er det nu vi skal tage ud på vores livs største eventyr, jeg venter på dig!. Jeg søger efter en pige, der er frisk på at backpacke med mig 2-3 måneder, Jeg er ansat på et plejehjem, til september udløber min kontrakt, så de…
Læs hele opslaget

Jeg er en frisk pige på 21 år, jeg har længe gerne ville ud og backpacke rundt omkring i Asien, så er du både til Hvide sandstrande og en lækker drinks men også vandreture, hvor man virkelig får oplevet kulturen og naturen så er det nu vi skal tage ud på vores livs største eventyr, jeg venter på dig!. Jeg søger efter en pige, der er frisk på at backpacke med mig 2-3 måneder, Jeg er ansat på et plejehjem, til september udløber min kontrakt, så der vil jeg gerne ud og rejse. Jeg er en meget glad pige, der er frisk på lidt af hvert, jeg er meget tørstig efter at komme ud og opleve verdenen. jeg er både den spontane type, men det er også rart at der er styr på tingene nogen gange. Jeg vil rigtig gerne opleve madkulturen hvor end vi kommer hen. Jeg er ude efter en rejse med masser af oplevelser men samtidig også noget til billige penge. Min drøm er at prøve at arbejde som frivillig og komme ud og dykke i krystal klart hav.
Hvis mit opslag har vakt interesse så tøv ikke med at skriv til mig på min E-mail: Cathrine.mus@hotmail.com


Minimer opslaget
Viser 15 emner - 1 til 15 (af 46 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account