Sådan rejser du endnu billigere i Sydøstasien

Sydøstasien er meget billigt at rejse rundt i. Alligevel kan budgettet vælte, og det kan blive dyrt, da der er mange fristelser undervejs. Her fortæller jeg, hvordan du undgår at bruge for mange penge i denne del af verden. Thailand, Vietnam, Indonesien, Malysia og de andre lande i Sydøstasien er meget billige rejselande. Rejser du helt billigt er det muligt […]

Pakkeliste til Thailand – alt du skal pakke (og ikke pakke) før rejsen til Thailand

Thailand er et af de mest populære lande i verden at rejse til. Jeg elsker landet og har besøgt det flere gange. Her får du mine bedste råd, om hvad der skal pakkes i rygsækken eller kufferten på rejsen til Thailand. Først i artiklen får du nogle gode råd og uddybende forklaringer, sidst i artiklen finder du en decideret pakkeliste. […]

Romantisk ferie i Thailand – giv kærligheden en løft

En lang backpackerrejse kan af og til blive hård for parforholdet. Hvis ikke alt går efter planen, så kan det være en god idé gøre en del af rejsen til en romantisk ferie i Thailand.

Buddhaer i Bangkok – disse templer skal du bare se

Omkring 95% af thailænderne er buddhister og der er masser af flotte buddhastatuer rundt omkring i Bangkok.

Top 10 billigste lande for rygsækrejsende

Mange unge rejser hvert år ud som backpacker. Når man tænker på rygsækferie, så tænker rigtig mange på en længerevarende rejse, ofte som en jordomrejse, men man kan dog også rejse afsted på en backpacktur på mange andre måder

Flot infografik om Thailand

Det danske rejsebureau Thailand Tours, som arrangerer udflugter, hotelophold og andre arrangementer i Thailand, har lavet en god og brugbar grafisk guide til Thailand.

Få en god start på din rejse til Thailand

Thailand er et fantastisk land at backpacke i, og dette er gældende både for nye backpackers og for Thailandsveteraner som mig. Thailand har det hele, og jeg kan varmt anbefale dig, at tage dertil.

Hvad koster flybilletter til Thailand?

Det er svært at komme uden om Thailand på en backpackertur til Asien. Thailand er et mekka for backpackere og fyldt med gode oplevelser. Men hvad koster flybilletter til Thailand? Bangkok er næsten altid billigst Det første, som du skal vælge, når du flyver til Thailand, er hvilken lufthavn, som du vil rejse til.

Opførsel i Sydøstasien

Sådan gør du …

Lonely Planet Thailand på dansk (anmeldelse)

Der er kommet en guidebog fra Lonely Planet til Thailand på dansk. Læs anmeldelsen af bogen her.

Rejsetips til Thailand

Her finder du rejsetips til Thailand fra backpackers til backpackers. Her er tips til både Bangkok, mange af øerne og Nordthailand.

Dykning i Thailand – Guide til de forskellige steder

Hvor er bedt? Hvornår er bedst? Hvad er bedst til hvad?

Thailands 7 vidundere

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account