Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

This forum has 3 emner, 170 svar, and was last updated 4 months siden by Malene Pedersen.

Sydamerika til august

  • Afrejsedato: 01-08-2020
  • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej Jeg søger en rejsekammerat til Sydamerika til august i år (2020). Jeg har desværre kun 3,5 uge at rejse i denne gang, så jeg planlægger en tur i højt tempo og med dage spækket med aktiviteter fra tidlig morgen. Jeg har kigget på Ecuador, Peru og Bolivia – jeg ved ikke endnu, om det kan lade sig gøre, eller om det ‘kun’ bliver til Peru og Bolivia, men vil helst have dem alle tre med. Jeg foretrækker, at du er kvinde mellem 2…
Læs hele opslaget

Hej

Jeg søger en rejsekammerat til Sydamerika til august i år (2020).

Jeg har desværre kun 3,5 uge at rejse i denne gang, så jeg planlægger en tur i højt tempo og med dage spækket med aktiviteter fra tidlig morgen.

Jeg har kigget på Ecuador, Peru og Bolivia – jeg ved ikke endnu, om det kan lade sig gøre, eller om det ‘kun’ bliver til Peru og Bolivia, men vil helst have dem alle tre med.

Jeg foretrækker, at du er kvinde mellem 27-38 år.

Ser frem til at høre fra dig! 🙂

Mvh. Malene
p.malene@hotmail.com


Minimer opslaget

Frivillig i Syd/Mellem-Amerika 2020

  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej gutter og gutinder, Jeg søger en/nogle at rejse med i starten af det kommende år; På en fantastisk tur i det (for mig) ukendte Syd-mellem-Amerika! (Du/I skal helst være omkring min alder) Mine tanker er at kombinere turen med nogle lidt turistede ting, men aller mest skal det frivillige arbejde (evt igennem workaway) fylde. Jeg er meget interesseret i kultur, elsker at møde nye mennesker og dyr og derfor giver det mening for mig med frivilli…
Læs hele opslaget

Hej gutter og gutinder,
Jeg søger en/nogle at rejse med i starten af det kommende år; På en fantastisk tur i det (for mig) ukendte Syd-mellem-Amerika! (Du/I skal helst være omkring min alder) Mine tanker er at kombinere turen med nogle lidt turistede ting, men aller mest skal det frivillige arbejde (evt igennem workaway) fylde. Jeg er meget interesseret i kultur, elsker at møde nye mennesker og dyr og derfor giver det mening for mig med frivilligt arbejde – også fordi jeg gerne vil under huden på landene, vi besøger, så vi ikke “blot” er normale turister, men får en hverdag der.

Jeg påtænker at rejse i starten af 2020, gerne Januar men er også åben for lidt senere, hvis det er der, andre ville kunne. Jeg vil være afsted i cirka 6 mdr +/-, men er også frisk på at vi evt. bare kunne dele noget at turen, hvis I rejser kortere tid eller lign.

Lidt om mig:
Jeg hedder Emma, er 21 år og går lige nu på Egmont Højskolen. Jeg er en smilende, udadvendt pige, som elsker at opleve nye ting – men der skal selvfølgelig også være plads til at slappe af! Jeg blev student fra Silkeborg Gymnasium i 2018 , hvor jeg lærte spansk til husbehov :- P Vil dog meget gerne lære at snakke helt flydende!

Jeg vil meget gerne snakke med jer, hvis jeg har vækket nogens interesse. Skriv til mig på facebook: Emma Thi Tha Møller eller på min mobil: 21 56 77 36.


Minimer opslaget

Rejsemakker til Sydamerika!

Anonym
  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej! Jeg rejser til Sydamerika marts-juni 2020 og vil gerne have en rejsemakker med! Jeg skal på en planlagt tur til Patagonien fra 2.-24. marts, hvor jeg slutter i Santiago, Chile. Herefter vil jeg gerne gennem Bolivia, Peru, evt. Ecuador og Galapagos og til Columbia. Bolivia og Peru er mine højeste prioriteter, derudover er jeg åben for andre ønsker! Jeg er selv 27 år og søger en makker mellem 24-35 år. Jeg elsker natur og trekking, og genere…
Læs hele opslaget

Hej!

Jeg rejser til Sydamerika marts-juni 2020 og vil gerne have en rejsemakker med! Jeg skal på en planlagt tur til Patagonien fra 2.-24. marts, hvor jeg slutter i Santiago, Chile. Herefter vil jeg gerne gennem Bolivia, Peru, evt. Ecuador og Galapagos og til Columbia. Bolivia og Peru er mine højeste prioriteter, derudover er jeg åben for andre ønsker! Jeg er selv 27 år og søger en makker mellem 24-35 år. Jeg elsker natur og trekking, og generelt at være aktiv. Hvis det har din interesse, så skriv endelig til mig på amandakrummel@gmail.com 🙂

– Amanda


Minimer opslaget
Viser 3 emner - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account