Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

Dette forum indeholder 20 emner og 7 svar og er senest opdateret af  Caroline Fricke Jensen 5 dage, 15 timer siden.

Sydøstasien i 2-3 mdr

 • Afrejsedato: 27-02-2020
 • Rejsens længde: 1 - 2 måneder
Send besked
Hejsa Mit navn er Caroline og jeg er 20 år gammel. Jeg blev student i sommers, og har siden august boet i Singapore for at arbejde. Jeg skal rejse rundt i Sydøstasien i et halvt års tid efter jul, men der er et gap på 2-3 måneder i min plan, hvor jeg mangler en rejsemakker. Jeg søger derfor en eller flere rejsebuddies (køn er ligemeget), som har lyst til at komme ud og se det meste af Sydøstasien sammen med mig! Det drejer sig om periode…
Læs hele opslaget

Hejsa
Mit navn er Caroline og jeg er 20 år gammel. Jeg blev student i sommers, og har siden august boet i Singapore for at arbejde. Jeg skal rejse rundt i Sydøstasien i et halvt års tid efter jul, men der er et gap på 2-3 måneder i min plan, hvor jeg mangler en rejsemakker.

Jeg søger derfor en eller flere rejsebuddies (køn er ligemeget), som har lyst til at komme ud og se det meste af Sydøstasien sammen med mig!

Det drejer sig om perioden 26/27. februar til omkring 14. maj.

Jeg overvejer ruten Myanmar –> Nordthailand –> Laos –> Vietnam –> Cambodja –> Sydthailand. Undervejs kunne jeg godt tænke mig 2-3 ugers frivilligt arbejde, gerne i Cambodja. Denne plan er dog ikke fastlagt, og jeg er åben og relativt fleksibel overfor andre idéer – kunne bare godt tænke mig at se Myanmar, Thailand, Laos, Vietnam og Cambodja.

Jeg ser frem til at opleve nye kulturer og se de mange smukke steder man finder i Sydøstasien. Jeg er ofte klar på eventyr men sætter også pris på en slapper engang imellem.

Hvis du/I synes det lyder interessant skal du/I ikke tøve med at kontakte mig.

E-mail: carolinefrickejensen@gmail.com
Instagram: c.frickej
Facebook: Caroline Fricke Jensen

Glæder mig til at høre fra jer og begynde at planlægge denne fede rejse sammen!


Minimer opslaget

Backpacking i bl.a. sydøstasien fra nov/dec 2019

Anonym
 • Afrejsedato: 01-12-2019
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej rejselystne drenge og piger! Jeg drømmer om at backpacke i Asien(mest sydøstasien) i et par måneder til et halvt år, og vil gerne opleve turen med en anden. Som udgangspunkt tænker jeg at starte rejsen i november/december 2019. Om mig: Mit navn er Josefine, jeg fylder 20 år her i oktober og så er jeg igang med mit 2. sabbatår. Jeg elsker at rejse og har allerede rejst i 17 lande. Jeg synes at det er super fedt at være aktiv og nyder…
Læs hele opslaget

Hej rejselystne drenge og piger!
Jeg drømmer om at backpacke i Asien(mest sydøstasien) i et par måneder til et halvt år, og vil gerne opleve turen med en anden. Som udgangspunkt tænker jeg at starte rejsen i november/december 2019.

Om mig:
Mit navn er Josefine, jeg fylder 20 år her i oktober og så er jeg igang med mit 2. sabbatår. Jeg elsker at rejse og har allerede rejst i 17 lande. Jeg synes at det er super fedt at være aktiv og nyder at bruge min tid i naturen og at gå på vandreture og stå på paddle-board mm. Det er fedt at få noget ud af hver dag og jeg tager hellere på en vandretur i bjergene end på en strand-ferie.
Ift. rejsen er jeg desuden meget interesseret i at lave frivilligt arbejde med dyr (forskellige aber, elefanter, mm.) og jeg er desuden også åben for at gøre brug af bl.a. couchsurfing, wwoofing og workaway. Jeg prioriterer at spise og bo relativt billigt, så vi i stedet kan bruge flere penge på super fede oplevelser og en længere rejse.
Jeg kunne meget godt tænke mig at rejse uden en egentlig plan, så vi har større mulighed for spontanitet, da det helt klart er med til at skabe nogle meget fine og autentiske oplevelser. Det er selvfølgelig meget rart at have en masse drømme og en idé om hvad man vil, men det er også rart at kunne bruge en uge ekstra hér og en uge mindre dér, uden at det går ud over f.eks. flybilletter.

Om dig:
Jeg ser gerne at du er mellem 19-26 år og at du er klar på en rejse der ikke kun handler om hotel, restaurant og cocktails ved stranden. Ellers glæder jeg mig til at høre om hvem du er. 🙂

Jeg vil gerne mødes et par gange før turen, for at vi kan lære hinanden bedre at kende og for at snakke forventninger, økonomi og idéer igennem før vi tager afsted.

Så hvis du drømmer om en at dele en masse fede oplevelser med mig i Asien, så skriv endelig en besked til mig. Jeg kan kontaktes på mail: fine.hedegaard@gmail.com.


Minimer opslaget

Rundtur i asien

 • Afrejsedato: 01-04-2020
 • Rejsens længde: 1 - 2 måneder
Send besked
Hey!! Mit navn er Louise og er 18 år gammel. Blev student i sommers så nu er jeg ved at arbejde og sparer penge op til at kun komme ud at rejse. Derfor søger jeg en/flere rejse buddies (piger eller drenge) som er friske på at komme ud og opleve verden med mig! Jeg kun godt tænke mig at rejse rundt i sydøstasien (Thailand, Vietnam, Indonesien, Cambodia…) i en periode på 2-3 måneder fra ca. april eller maj, men i må selvfølgelig og…
Læs hele opslaget

Hey!!
Mit navn er Louise og er 18 år gammel. Blev student i sommers så nu er jeg ved at arbejde og sparer penge op til at kun komme ud at rejse.

Derfor søger jeg en/flere rejse buddies (piger eller drenge) som er friske på at komme ud og opleve verden med mig! Jeg kun godt tænke mig at rejse rundt i sydøstasien (Thailand, Vietnam, Indonesien, Cambodia…) i en periode på 2-3 måneder fra ca. april eller maj, men i må selvfølgelig også komme med nogle forslag 🙂

Er selv en person som elsker at lære nye ting og opleve andre kulturer men er også meget spontan og siger ikke nej tak til en god fest og et par drinks på stranden 😉

Hvis du syntes det lyder interessant så kan du da bare kontakte mig via min email adresse eller min instagram (der svarer jeg nok hurtigere)
insta: @_louisemadsen_

Glæder mig om at høre fra jer og at begynde at planlægge den her rejse sammen <33


Minimer opslaget

Rejsemakker til (Maldiverne og) Sri Lanka, januar 2020

Anonym
 • Afrejsedato: 07-01-2020
 • Rejsens længde: 3 - 4 uger
Send besked
Hej! Jeg søger en rejsemakker til januar 2020. Jeg planlægger først at tage med en gruppe til Maldiverne og tage dykkercertifikat fra d. 7/1-21/1. Derefter vil jeg rejse knap 2 uger til Sri Lanka på egen hånd, hvor det kunne være fedt at følges med nogen! Jeg er til natur- og kulturoplevelser og gerne et par afslapende dage ved stranden. Planerne er fleksible. Jeg er 28 år og bor og arbejder i Århus. Håber at finde nogen på cirka samm…
Læs hele opslaget

Hej!
Jeg søger en rejsemakker til januar 2020. Jeg planlægger først at tage med en gruppe til Maldiverne og tage dykkercertifikat fra d. 7/1-21/1. Derefter vil jeg rejse knap 2 uger til Sri Lanka på egen hånd, hvor det kunne være fedt at følges med nogen!
Jeg er til natur- og kulturoplevelser og gerne et par afslapende dage ved stranden.
Planerne er fleksible.
Jeg er 28 år og bor og arbejder i Århus. Håber at finde nogen på cirka samme alder, 25-35 år 🙂
Skriv hvis det kunne have interesse 🙂
Glæder mig!
Mvh Lotte


Minimer opslaget

Sydpå over nytår

 • Afrejsedato: 27-12-2019
 • Rejsens længde: 1 - 2 uger
Send besked
Jeg er selvstændig, der benytter mig af friheden til at rejse til lidt varmere og lysere himmelstrøg omkring nytår. Jeg forestiller mig 2-3 uger, helst på ét fast resort. Holder meget af naturaktiviteter som vandring og diverse vandaktiviteter, men også storby og kultur. Lad os tale om destinationen 🙂
Læs hele opslaget

Jeg er selvstændig, der benytter mig af friheden til at rejse til lidt varmere og lysere himmelstrøg omkring nytår. Jeg forestiller mig 2-3 uger, helst på ét fast resort. Holder meget af naturaktiviteter som vandring og diverse vandaktiviteter, men også storby og kultur. Lad os tale om destinationen 🙂


Minimer opslaget

1 måned i sydøstasien med børn. Hvor mange dage skal man sætte af til hvert land

 • Afrejsedato: 17-02-2020
 • Rejsens længde: 1 - 2 måneder
Send besked
Hej Min mand og to piger på 7 og 10 år skal til Vietnam i ca 14 dage fra uge 8 næste år. Herefter planlægger vi at rejser videre rundt i sydøstasien i yderligere 2-3 uger. Der er mange steder vi godt kunne tænke os at opleve. Fx, Cambodija, Malaysia, Borneo og Filipinerne, men da vi kun har få uger, ville det være rart med lidt gode inputs til hvad der giver mest mening, for vi når jo nok ikke det hele i denne omgang. Vi er naturligvis…
Læs hele opslaget

Hej
Min mand og to piger på 7 og 10 år skal til Vietnam i ca 14 dage fra uge 8 næste år. Herefter planlægger vi at rejser videre rundt i sydøstasien i yderligere 2-3 uger.
Der er mange steder vi godt kunne tænke os at opleve. Fx, Cambodija, Malaysia, Borneo og Filipinerne, men da vi kun har få uger, ville det være rart med lidt gode inputs til hvad der giver mest mening, for vi når jo nok ikke det hele i denne omgang.
Vi er naturligvis ude efter at opleve en masse natur, gadeliv og historie, men også gerne lækre bountystrande 🙂

Helt konkret vil jeg også gerne vide hvor mange dage man skal sætte af til Borneo, når man kommer direkte fra Malaysia? Kan man “nøjes” med 4 dage fx?

Mvh. Ida


Minimer opslaget

Rejser Asien rundt!

 • Afrejsedato: 30-08-2020
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej jeg er en glad eventyrlysten pige der mangler en rejsemakker! (18 til den tid vi rejser på) Jeg skal til mange forskellige destinationer og hvis i er interesserede i nogle af dem så endeligt skriv! min rejseliste er følgende, (i den rækkefølge jeg rejser i): Mandalay Burma, Yangon Burma, Hpa An Burma, Chiang Rai Thailand, Kuang Si Falls Laos, Hoan Kiem Lake (Hanoi) Vietnam, Haiphong Vietnam, Tadlo village Laos, Koh Chang Thailand, Mergu…
Læs hele opslaget

Hej jeg er en glad eventyrlysten pige der mangler en rejsemakker! (18 til den tid vi rejser på)
Jeg skal til mange forskellige destinationer og hvis i er interesserede i nogle af dem så endeligt skriv! min rejseliste er følgende, (i den rækkefølge jeg rejser i):
Mandalay Burma, Yangon Burma, Hpa An Burma, Chiang Rai Thailand, Kuang Si Falls Laos, Hoan Kiem Lake (Hanoi) Vietnam, Haiphong Vietnam, Tadlo village Laos, Koh Chang Thailand, Mergui Archipelago Burma, Kawthaung Island Burma, Piensalo Island Burma, Khao Lak Thailand, Ko Yao Noi Thailand, Phuket Thailand, Pulau Tioman Malaysia, Pulau Babi Besar Malaysia, Pulau Aur Malaysia, Kota Tinggi waterfalls Malaysia, Pulau Tanjung Enggano Indonesien, Bali Indonesien, Gili Indonesien, Grande Santa Cruz pink Beach Filippinerne, Palaui Cagayan Valley Filippinerne, Rumberpon Island Papua Indonesien (Teluk Cenderawasih), Cairns great barrier reef Australia.
Det er mange destinationer, ja, men udelukker ikke at nogle kan byttes eller tages fra:) ville elske at høre fra nogen.


Minimer opslaget

I januar 2021: Sydøstasien

 • Afrejsedato: 04-01-2021
 • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Halløj, jeg søger en eller flere rejsekammerater til at rejse rundt i Sydøstasien (Thailand, Laos, Cambodia, Vietnam) fra januar 2021 af. Jeg vil gerne være afsted i 6 måneder, men vi kan naturligvis aftales at mødes på vejen. Grunden til at jeg allerede nu poster dette indlæg er fordi jeg elsker at planlægge og synes at det kunne være rart at skabe kendskab til hinanden på forhånd. Jeg arbejder på nuværende tidspunkt imens jeg gø…
Læs hele opslaget

Halløj, jeg søger en eller flere rejsekammerater til at rejse rundt i Sydøstasien (Thailand, Laos, Cambodia, Vietnam) fra januar 2021 af. Jeg vil gerne være afsted i 6 måneder, men vi kan naturligvis aftales at mødes på vejen. Grunden til at jeg allerede nu poster dette indlæg er fordi jeg elsker at planlægge og synes at det kunne være rart at skabe kendskab til hinanden på forhånd. Jeg arbejder på nuværende tidspunkt imens jeg gør gymnasiet færdigt, efter sommeren 2020 er jeg færdig og vil bruge 6 måneder på at tjene de sidste penge op. Jeg har et mål på 50.000 kr. til selve rejsen, derudover kommer vacciner, forsikring m.m

– Caroline, 18 år (fylder 20 år 1 måned inde på rejsen)


Minimer opslaget
Viser 15 emner - 1 til 15 (af 20 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account