Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

This forum has 11 emner, 9 svar, and was last updated 1 week siden by Louise Lund.

Rejsemakker søges!

  • Afrejsedato: 01-08-2020
  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Jeg er en 19-årig pige, som i sommer blev student og nu holder sabbatår. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud på en længerevarende rejse rundt til en masse forskellige lande og kontinenter og derved få muligheden for at opleve vidt forskellige kulturer, landskaber og rejseformer. Indtil videre har jeg i tankerne at starte i Asien og besøge lande som Sydkorea, Nepal, Myanmar og Indonesien for derefter at tage videre til Australien og/eller…
Læs hele opslaget

Jeg er en 19-årig pige, som i sommer blev student og nu holder sabbatår. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud på en længerevarende rejse rundt til en masse forskellige lande og kontinenter og derved få muligheden for at opleve vidt forskellige kulturer, landskaber og rejseformer. Indtil videre har jeg i tankerne at starte i Asien og besøge lande som Sydkorea, Nepal, Myanmar og Indonesien for derefter at tage videre til Australien og/eller New Zealand i en van/autocamper og dernæst Sydamerika, hvor jeg gerne vil besøge Argentina og Paraguay og evt. også et land i Mellemamerika inden rejsen skulle slutte i USA med et evt. roadtrip.
I den forbindelse søger jeg en rejsemakker omtrent min egen alder, der har lyst til og mod på at tage på en lang og varieret backpackerrejse. Jeg har selv stor interesse i både historiske og kulturelle seværdigheder såvel som at udforske enestående naturområder, og så er jeg også klar på at slappe af og have det sjovt.
Destinationerne er bare et udkast fra min side af – jeg er meget åben over for ændringer og forslag til turen og ser frem til at skulle planlægge den i en meget mere detaljeret grad.
Hvis det lyder som noget for dig, må du meget gerne kontakte mig på mail: louisebergluund@gmail.com eller skrive til mig på Facebook: Louise Berg Lund


Minimer opslaget

Rejsemakker til Japan og evt Vietnam

Anonym
  • Afrejsedato: 12-05-2020
  • Rejsens længde: 1 uge eller mindre
Send besked
Jeg søger en rejsemakker til rundtur i Japan evt også Vietnam, hvor destinationer dog er fastlagt. Mine ønsker for Japan er: Tokyo, bestigning af Mount Fuji, Nagano for at se sneaber og templer samt Kyoto. Ellers er jeg åben for flere destinationer. Har en forkærlighed for dyr, natur og arkitektur/historie. Jeg selv er 24 år, rolig, positiv og arbejder som tandplejer. Planen er, at jeg tager fri fra arbejde i 1-2 mdr omkring sommeren 2020 for at…
Læs hele opslaget

Jeg søger en rejsemakker til rundtur i Japan evt også Vietnam, hvor destinationer dog er fastlagt.

Mine ønsker for Japan er: Tokyo, bestigning af Mount Fuji, Nagano for at se sneaber og templer samt Kyoto. Ellers er jeg åben for flere destinationer.
Har en forkærlighed for dyr, natur og arkitektur/historie.

Jeg selv er 24 år, rolig, positiv og arbejder som tandplejer. Planen er, at jeg tager fri fra arbejde i 1-2 mdr omkring sommeren 2020 for at rejse. Jeg har erfaring med backpacking i 6 lande i Asien. Køn er ligegyldigt. Jeg bor i Aarhus, så kunne være attraktivt, hvis du boede tæt derpå, så vi kunne slå hovederne sammen og tjekke kemi samt planlægge.

Mount fuji kan bestiges fra 5.6-31.8, så rejsen skal forelægge i den periode.

Rejsen med Vietnam vil koste 7.500kr for fly tur/retur ved afrejse omkring maj/juni (ihvertfald som det ser ud nu)

Vietnam: Hanoi, Ha Long Bay, Sapa, Minh Bin og Nam Cat Tien


Minimer opslaget

Rejsemakker søges!

  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Jeg er en pige på 21 år, som mangler en rejsemakker til februar! jeg har allerede planlagt noget af rejsen hvor første destination ville være en safaritur i Kenya, efterfulgt af Tanzania og Zanzibar. Derefter til Dubai, Fiji, Fillipinerne og New Zealand. Hvis du har den mindste interesse i det hele eller blot at rejse sammen nogle af stederne, så skriv endelig!! er åben overfor alle forslag og ændringer, der ellers kunne være i planen. tlf: 5381…
Læs hele opslaget

Jeg er en pige på 21 år, som mangler en rejsemakker til februar! jeg har allerede planlagt noget af rejsen hvor første destination ville være en safaritur i Kenya, efterfulgt af Tanzania og Zanzibar. Derefter til Dubai, Fiji, Fillipinerne og New Zealand.
Hvis du har den mindste interesse i det hele eller blot at rejse sammen nogle af stederne, så skriv endelig!! er åben overfor alle forslag og ændringer, der ellers kunne være i planen.
tlf: 53818411

  • Dette emne blev ændret 1 year siden af .

Minimer opslaget

Søger en rejsemakker som vil med mig jorden rundt!

Anonym
  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hejsa alle sammen Jeg er en ung pige på 19, snart 20 år, der søger en rejsemakker. Jeg vil gerne ud og opleve verden, få nogen nye minder og bekendtskaber. Jeg vil derfor gerne have en at rejse med, da jeg synes det er noget man skal opleve sammen med én anden. Jeg vil gerne have en at læne mig op af, og derfor søger jeg en at rejse hele rejsen sammen med. Jeg kunne godt tænke mig at komme ud og rejse i 5 til 8 måneder, i forskellige lande. Min …
Læs hele opslaget

Hejsa alle sammen

Jeg er en ung pige på 19, snart 20 år, der søger en rejsemakker.
Jeg vil gerne ud og opleve verden, få nogen nye minder og bekendtskaber.
Jeg vil derfor gerne have en at rejse med, da jeg synes det er noget man skal opleve sammen med én anden. Jeg vil gerne have en at læne mig op af, og derfor søger jeg en at rejse hele rejsen sammen med.

Jeg kunne godt tænke mig at komme ud og rejse i 5 til 8 måneder, i forskellige lande. Min plan er at sammensætte min egen rejse, så jeg får mest muligt med af de lande jeg ønsker at komme til.

Lige nu er min plan at rejse i start 2019, og rejse til forskellige lande og opleve en masse.
Jeg kunne godt tænke mig at komme til:

Syd Afrika
Thailand
Kina
Fiji
Australien
New Zeeland
Bahamas
Bali
USA
Hawaii

Men er også klar på at prøve andre lande og selvfølgelig aftaler vi hele rejsen sammen.

Men skriv endelig hvis det er noget der ligger interesse for dig, og så lad os skrive nærmere omkring det hele.

Hilsen Caroline.


Minimer opslaget

Jorden Rundt med kamera

Anonym
  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej, Jeg er en fyr på 20 år og jeg har længe haft lyst til at rejse rundt i verden. Jeg har tit gået med den tanke at jeg gerne vil prøve at være anderledes end andre og derfor ville jeg også prøve at gøre turen til mere end bare “opleve at surfe i Australien”, “Spise en burger i USA” og den slags (selvom der selvfølgelig også skal være plads til den slags). Derfor kunne jeg godt tænke mig at dokumentere turen, måske end…
Læs hele opslaget

Hej,

Jeg er en fyr på 20 år og jeg har længe haft lyst til at rejse rundt i verden. Jeg har tit gået med den tanke at jeg gerne vil prøve at være anderledes end andre og derfor ville jeg også prøve at gøre turen til mere end bare “opleve at surfe i Australien”, “Spise en burger i USA” og den slags (selvom der selvfølgelig også skal være plads til den slags).

Derfor kunne jeg godt tænke mig at dokumentere turen, måske endda rejse i forhold til at få lavet en specific dokumentar af en art – hvad den skal handle om kan vi jo snakke om hvis det vækker interesse (aka. jeg har ikke tænkt så meget over det).

Lyder det cool, så skriv til mig!
Jeg er ligeglad om du er dreng eller pige og alt det der!

Hilsen
Andreas

Andreas@d-it.dk

https://www.facebook.com/andreas.djurhuus


Minimer opslaget

Februar 2019 – eventuelt bo i en van?

Anonym
  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Hej jeg hedder Simone og er 19 år gammel, og blev student i sommers. Jeg vil rigtig gerne ud og opleve verden, men synes det kunne være 100 gange bedre at gøre sammen med en, som man kan dele alle de fantastiske oplevelser med. Jeg vil rigtig gerne besøge følgende steder, men er også klar til at gå på kompromis.: Bali New Zeland Peru Thailand Australien Hertil synes jeg det kunne være fantastisk at købe eller leje en bil/van noget af vejen, f.ek…
Læs hele opslaget

Hej jeg hedder Simone og er 19 år gammel, og blev student i sommers. Jeg vil rigtig gerne ud og opleve verden, men synes det kunne være 100 gange bedre at gøre sammen med en, som man kan dele alle de fantastiske oplevelser med.
Jeg vil rigtig gerne besøge følgende steder, men er også klar til at gå på kompromis.:
Bali
New Zeland
Peru
Thailand
Australien
Hertil synes jeg det kunne være fantastisk at købe eller leje en bil/van noget af vejen, f.eks. i Australien og bo i den.

Håber på at høre fra nogle af jer 🙂


Minimer opslaget
Viser 10 emner - 1 til 10 (af 10 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account