Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

This forum has 4 emner, 61 svar, and was last updated 1 month, 3 weeks siden by Heidi Andersen.

Rejsemakker søges!

  • Afrejsedato: 01-08-2020
  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Jeg er en 19-årig pige, som i sommer blev student og nu holder sabbatår. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud på en længerevarende rejse rundt til en masse forskellige lande og kontinenter og derved få muligheden for at opleve vidt forskellige kulturer, landskaber og rejseformer. Indtil videre har jeg i tankerne at starte i Asien og besøge lande som Sydkorea, Nepal, Myanmar og Indonesien for derefter at tage videre til Australien og/eller…
Læs hele opslaget

Jeg er en 19-årig pige, som i sommer blev student og nu holder sabbatår. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud på en længerevarende rejse rundt til en masse forskellige lande og kontinenter og derved få muligheden for at opleve vidt forskellige kulturer, landskaber og rejseformer. Indtil videre har jeg i tankerne at starte i Asien og besøge lande som Sydkorea, Nepal, Myanmar og Indonesien for derefter at tage videre til Australien og/eller New Zealand i en van/autocamper og dernæst Sydamerika, hvor jeg gerne vil besøge Argentina og Paraguay og evt. også et land i Mellemamerika inden rejsen skulle slutte i USA med et evt. roadtrip.
I den forbindelse søger jeg en rejsemakker omtrent min egen alder, der har lyst til og mod på at tage på en lang og varieret backpackerrejse. Jeg har selv stor interesse i både historiske og kulturelle seværdigheder såvel som at udforske enestående naturområder, og så er jeg også klar på at slappe af og have det sjovt.
Destinationerne er bare et udkast fra min side af – jeg er meget åben over for ændringer og forslag til turen og ser frem til at skulle planlægge den i en meget mere detaljeret grad.
Hvis det lyder som noget for dig, må du meget gerne kontakte mig på mail: louisebergluund@gmail.com eller skrive til mig på Facebook: Louise Berg Lund


Minimer opslaget

Rejsemakker til Japan og evt Vietnam

Anonym
  • Afrejsedato: 12-05-2020
  • Rejsens længde: 1 uge eller mindre
Send besked
Jeg søger en rejsemakker til rundtur i Japan evt også Vietnam, hvor destinationer dog er fastlagt. Mine ønsker for Japan er: Tokyo, bestigning af Mount Fuji, Nagano for at se sneaber og templer samt Kyoto. Ellers er jeg åben for flere destinationer. Har en forkærlighed for dyr, natur og arkitektur/historie. Jeg selv er 24 år, rolig, positiv og arbejder som tandplejer. Planen er, at jeg tager fri fra arbejde i 1-2 mdr omkring sommeren 2020 for at…
Læs hele opslaget

Jeg søger en rejsemakker til rundtur i Japan evt også Vietnam, hvor destinationer dog er fastlagt.

Mine ønsker for Japan er: Tokyo, bestigning af Mount Fuji, Nagano for at se sneaber og templer samt Kyoto. Ellers er jeg åben for flere destinationer.
Har en forkærlighed for dyr, natur og arkitektur/historie.

Jeg selv er 24 år, rolig, positiv og arbejder som tandplejer. Planen er, at jeg tager fri fra arbejde i 1-2 mdr omkring sommeren 2020 for at rejse. Jeg har erfaring med backpacking i 6 lande i Asien. Køn er ligegyldigt. Jeg bor i Aarhus, så kunne være attraktivt, hvis du boede tæt derpå, så vi kunne slå hovederne sammen og tjekke kemi samt planlægge.

Mount fuji kan bestiges fra 5.6-31.8, så rejsen skal forelægge i den periode.

Rejsen med Vietnam vil koste 7.500kr for fly tur/retur ved afrejse omkring maj/juni (ihvertfald som det ser ud nu)

Vietnam: Hanoi, Ha Long Bay, Sapa, Minh Bin og Nam Cat Tien


Minimer opslaget

Rejsemakker søges!

  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Jeg er en pige på 21 år, som mangler en rejsemakker til februar! jeg har allerede planlagt noget af rejsen hvor første destination ville være en safaritur i Kenya, efterfulgt af Tanzania og Zanzibar. Derefter til Dubai, Fiji, Fillipinerne og New Zealand. Hvis du har den mindste interesse i det hele eller blot at rejse sammen nogle af stederne, så skriv endelig!! er åben overfor alle forslag og ændringer, der ellers kunne være i planen. tlf: 5381…
Læs hele opslaget

Jeg er en pige på 21 år, som mangler en rejsemakker til februar! jeg har allerede planlagt noget af rejsen hvor første destination ville være en safaritur i Kenya, efterfulgt af Tanzania og Zanzibar. Derefter til Dubai, Fiji, Fillipinerne og New Zealand.
Hvis du har den mindste interesse i det hele eller blot at rejse sammen nogle af stederne, så skriv endelig!! er åben overfor alle forslag og ændringer, der ellers kunne være i planen.
tlf: 53818411

  • Dette emne blev ændret 1 year, 3 months siden af .

Minimer opslaget
Viser 4 emner - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account