Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

This forum has 5 emner, 61 svar, and was last updated 1 day, 4 hours siden by AnonymAnonym.

Rejsemakker søges til “Jorden rundt på 2 år”

Anonym
  • Afrejsedato: 10-06-2021
  • Rejsens længde: 1 år -
Send besked
Goddag Mit navn er Albert og jeg er 21 år gammel. Jeg er påbegyndt planlægningen af en lidt større backpacker tur, Her vil jeg gerne have DIG med. Der er et dogme for hele turen – dette lyder at jeg ikke må flyve. indtil videre lyder ruten: gennem Eruopa, og efter det er jeg åben både for det arabiske forår (Tyrkiet, Iran og videre til Indien) eller kazakhstan og Kina. Målet er Asien, Derefter vil jeg gerne med fragtskib (eller hvad der li…
Læs hele opslaget

Goddag Mit navn er Albert og jeg er 21 år gammel.
Jeg er påbegyndt planlægningen af en lidt større backpacker tur, Her vil jeg gerne have DIG med. Der er et dogme for hele turen – dette lyder at jeg ikke må flyve. indtil videre lyder ruten: gennem Eruopa, og efter det er jeg åben både for det arabiske forår (Tyrkiet, Iran og videre til Indien) eller kazakhstan og Kina. Målet er Asien, Derefter vil jeg gerne med fragtskib (eller hvad der lige dukker op) til Australien, her er planen at roadtrippe rund til det ikke er “sjovt” mere. Fra Australien er jeg mere en åben over for om vi skal til syd eller NordAmerika. Når vi står og kigger ud på Atlanterhavet er jeg også åben for hvordan vi kommer tilbage til Eruopa.

Så hvorfor skriver jeg dette?
Jeg vil gerne høre dit bud på ruten (da det meste kan ændres). Derudover vil jeg gerne have dig med i “maskinrummet” da denne oplevelse klart bliver sjovere når man er flere.
Så har du lyst til dit liv eventyr, og har du lidt gå-på-mod – så tøv ikke! skriv til mig 🙂 vi gør ikke dette for at komme først, vi gør det fordi det skal være den fedeste tur. Vi skal opleve Verden, og alt hvad den har at byde på.

For yderligere spørgsmål eller som svar, Mail: albertrischel@hotmail.dk


Minimer opslaget

Rejsemakker søges!

  • Afrejsedato: 01-08-2020
  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Jeg er en 19-årig pige, som i sommer blev student og nu holder sabbatår. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud på en længerevarende rejse rundt til en masse forskellige lande og kontinenter og derved få muligheden for at opleve vidt forskellige kulturer, landskaber og rejseformer. Indtil videre har jeg i tankerne at starte i Asien og besøge lande som Sydkorea, Nepal, Myanmar og Indonesien for derefter at tage videre til Australien og/eller…
Læs hele opslaget

Jeg er en 19-årig pige, som i sommer blev student og nu holder sabbatår. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme ud på en længerevarende rejse rundt til en masse forskellige lande og kontinenter og derved få muligheden for at opleve vidt forskellige kulturer, landskaber og rejseformer. Indtil videre har jeg i tankerne at starte i Asien og besøge lande som Sydkorea, Nepal, Myanmar og Indonesien for derefter at tage videre til Australien og/eller New Zealand i en van/autocamper og dernæst Sydamerika, hvor jeg gerne vil besøge Argentina og Paraguay og evt. også et land i Mellemamerika inden rejsen skulle slutte i USA med et evt. roadtrip.
I den forbindelse søger jeg en rejsemakker omtrent min egen alder, der har lyst til og mod på at tage på en lang og varieret backpackerrejse. Jeg har selv stor interesse i både historiske og kulturelle seværdigheder såvel som at udforske enestående naturområder, og så er jeg også klar på at slappe af og have det sjovt.
Destinationerne er bare et udkast fra min side af – jeg er meget åben over for ændringer og forslag til turen og ser frem til at skulle planlægge den i en meget mere detaljeret grad.
Hvis det lyder som noget for dig, må du meget gerne kontakte mig på mail: louisebergluund@gmail.com eller skrive til mig på Facebook: Louise Berg Lund


Minimer opslaget

Rejsemakker søges!

  • Rejsens længde: 3 mdr. - 1 år
Send besked
Jeg er en pige på 21 år, som mangler en rejsemakker til februar! jeg har allerede planlagt noget af rejsen hvor første destination ville være en safaritur i Kenya, efterfulgt af Tanzania og Zanzibar. Derefter til Dubai, Fiji, Fillipinerne og New Zealand. Hvis du har den mindste interesse i det hele eller blot at rejse sammen nogle af stederne, så skriv endelig!! er åben overfor alle forslag og ændringer, der ellers kunne være i planen. tlf: 5381…
Læs hele opslaget

Jeg er en pige på 21 år, som mangler en rejsemakker til februar! jeg har allerede planlagt noget af rejsen hvor første destination ville være en safaritur i Kenya, efterfulgt af Tanzania og Zanzibar. Derefter til Dubai, Fiji, Fillipinerne og New Zealand.
Hvis du har den mindste interesse i det hele eller blot at rejse sammen nogle af stederne, så skriv endelig!! er åben overfor alle forslag og ændringer, der ellers kunne være i planen.
tlf: 53818411

  • Dette emne blev ændret 1 year, 5 months siden af .

Minimer opslaget
Viser 5 emner - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at oprette et nyt emne.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account