Indhold

1. Hvad er personoplysninger?
2. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?
3. Hvem videregiver vi personoplysninger til?
4. Adgang og oplysninger
5. Ændringer og opdatering af privatlivspolitikken

Denne persondatapolitik gælder for brugen af BackpackerPlanet.dk. Når du benytter BackpackerPlanet.dk, accepterer du, at vi behandler dine personlige informationer i henhold til denne politik.

Vi tager opbevaringen og beskyttelsen af dine personlige informationer meget seriøst, og herunder kan du læse om, hvordan vi behandler, beskytter og opbevarer dine personlige informationer.

1. Personoplysninger

Dette dokument forklarer brug af personoplysninger på BackpackerPlanet.dk.
Ved personlige informationer forstås oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Det er for eksempel din e-mailadresse eller dit navn.

2. Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Vi opsamler informationer om dig for at kunne sende nyhedsbrev med spændende rejseindhold, for at du kan kommentere på vores blog, og for at lade dig søge rejsekammerater og deltage i andre dele af vores forum, for at kunne kontakte dig og for at overholde gældende love.

* Tilmelder dig vores nyhedsbrev
* Skriver en kommentar til en af vores artikler
* Opretter eller svarer på et spørgsmål i vores forum
* Opretter eller svarer på en rejsekammeratsannonce
* Sender en e-mail til os som bruger eller kunde
* Automatisk opsamlede informationer

Og når du i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

De personoplysninger, som vi opsamler om dig, er kun dem som er nødvendige for at kunne tilbyde- og optimere vores tjenester til dig.

Nyhedsbreve
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, gemmer vi din e-mailadresse, så vi kan sende servicemeddelelser og nyhedsbreve med spændende rejserelevant indhold. Du kan altid afmelde dit nyhedsbrev via link i bunden af nyhedsbrevet. Vi gemmer desuden information om hvilke nyhedsbreve, du har åbnet og hvilke links, at du har klikket på.

Kommentarer til artikler
Det er muligt at skrive kommentarer på vores blog. Alle kommentarer godkendes af en redaktør inden udgivelse. Når en kommentar er blevet udgivet, vil den som udgangspunkt blive stående for altid. Du kan altid bede om at få en kommentar slettet eller rettet. Ønsker du at rette en kommentar, forbeholder vi os ret til at godkende dette.

Opretter eller svarer på et spørgsmål i vores forum
Når du oprettet et indlæg eller svarer på et indlæg i vores forum beder vi om dit navn og din e-mail adresse – og tilbyder dig også at angive din eventuelle hjemmeside. Indlæggene bliver som udgangspunkt bevaret for altid, men vi kan fjerne indlæg tidligere.

Opretter eller svarer på en rejsekammeratsannonce
Når du oprettet et indlæg eller svarer på et indlæg i vores forum beder vi om dit navn og din e-mail adresse – og tilbyder dig også at angive din eventuelle hjemmeside. Vi rydder løbende op i indlæggende, og sletter dem, hvor afrejse er forekommet.

Hvis du kontakter os som bruger eller kunde
Hvis du skriver en e-mail til os eller bruger vores kontaktformular, kan vi bede om forskellige oplysninger fra dig.

Automatisk opsamlede informationer
Vi opsamler også oplysninger om din IP-adresse, operativsystem, browser, din geografiske placering, trafikdata og lignende. Disse oplysninger giver os ikke nødvendigvis mulighed for at kunne identificere dig som person.

Læs mere om disse informationer i vores cookie-politik

3. Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Vi passer meget på dine personlige oplysninger, og det er vores højeste prioritet at beskytte dem.

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til firmaer, som vi samarbejder med (databehandlere). Vi indgår kun aftaler med andre firmaer, der beskytter dine personlige oplysninger efter alle lovens krav.

Vi videregiver kun de oplysninger om dig, som er absolut nødvendige.

Vi kan også videregive dine personlige informationer i forbindelse med juridiske stridigheder og i tilfælde, hvor vi vurderer, at der er mistanke om ulovligheder.

4. Adgang og oplysninger

Du kan til enhver tid få slettet, udleveret eller ændret i de oplysninger, som vi gemmer om dig. Hvis du beder om dette, vil vi gøre dette hurtigst muligt. Vi forbeholder os dog ret til at beholde udvalgte informationer for at overholde eksisterende lovgivning.

Du kan framelde dig vores nyhedsbreve via et link i bunden af de e-mails, som du modtager.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på privacy@noproblem.dk.

5. Ændringer og opdatering af persondatapolitikken

Denne politik kan opdateres løbende. Hvis der sker væsentlige ændringer i politikken, giver vi besked til alle modtagere af vores nyhedsbrev samt via indlæg i vores forum.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account