Dette emne har 0 svar og 1 stemme, og blev senest opdateret for 3 år, 10 måneder siden af Jane Johansen.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3726694
   Jane Johansen
  Deltager

   Hej!
   Kort fortalt:
   Jeg søger en rejsemakker til en rejse på ca. 2-3 mdr omkring september-november 2020.
   Jeg er en 25-årig kvinde og søger en nogenlunde jævnaldrende kvinde.

   Om turen:
   Jeg er åben over for idéer til rejsen. Jeg forestiller mig enten at flyve til Asien og rejse rundt eller at købe en billig bil/knallerter og rejse fra Danmark og øst på. Jeg er lidt inspireret af bogen “Rugbrød til Himalaya”. Ellers ville jeg også gerne ud og sejle som gast. Jeg vil gerne rejse på et billigt budget og opleve mere af det nære kultur – ikke så meget de største turistattraktioner.
   Jeg er også meget hooked på at lave workaway/woofing forskellige steder, for at komme mere i kontakt med lokale og opleve deres hverdag og også for at turen bliver billigere. Jeg forestiller mig ikke at meget af rejsen skal fastlægges på forhånd, så man kan være spontane og gå med nye idéer undervejs. Desuden vil jeg gerne vandre, overnatte i det fri, men også meget gerne på stranden. Det hele skal selvfølgelig undersøges i lyset af corona-situationen, men det er nu jeg har tid i mit liv til at rejse.

   Lidt om mig:
   Jeg er næsten færdig med min kandidat på Aarhus Universitet, men har lige et “hul” i kalenderen indtil min sidste eksamen. Jeg har ikke været i Asien før, og den længste rejse, jeg har har taget var 1 måneds interrail i Europa. Jeg holder af klima, friluftsliv, tegning og at læse bøger – alt sammen noget jeg jeg vil tage med mig på turen.

   Om dig:
   Du er en kvinde ca. mellem 20-35 år.
   Måske har vi lidt til fælles, men vigtigst af alt har vi samme budget(billigt!) og vil begge hovedsageligt det mere kultur og natur-nære med vandring, workaway og historie fremfor storby, hoteller og shopping. Dog synes jeg også der skal være plads til øller og hvad der nu lystes af sjove oplevelser.

   Skriv til mig hvis du har nogle fede idéer og så kan vi se om kemien er der.
   Email: janevj@live.dk

   Mvh Jane

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

  Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

  © 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

  Log ind med brugernavn & kodeord

  eller    

  Glemt dine oplysninger?

  Create Account