Dette emne har 0 svar og 1 stemme, og blev senest opdateret for 3 år, 9 måneder siden af Kristian Andersen.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3725773

  Jeg pakker rygsækken ganske snart hvorefter jeg agter at gå derudad mod det uudforskede kongerige som er Danmark. Rejsens længde? Who knows – guess we will find out :). Rejsens destination? Hvorhen vores instinkter end bringer os (dog inden for rammerne af hvad der af os kan påregnes for værende rimeligt hehe). Jeg tænker umiddelbart at et godt udgangspunkt ville være hærvejen, men hey – jeg er en strejfer der ikke er bange for at ‘beat around the bush’ og gå på afveje.

  Ganske belejligt ville det være at du boede i Aalborg ligesom jeg selv, således behøver vi nemlig ikke tænke på at rendezvous ved en togstation eller andet gejl.

  Lidt om mig: Jeg er 21, studerer til daglig jura (4. semester) og hengiver mig i min fritid til bøger, venskabeligt samvær/hygge og – i ekstraordinære sammenhænge – bejlinger til søde ungmøer (og så uden for ægteskabet endda!).

  Jeg kan sommetider lade mine konservative dyder løbe af med mig, men herudover er jeg nu ganske fornuftig, sød og rar :). Moden er jeg og ser egentlig også at du er en jeg kan have tillid til og som har lagt barndommen fra dig, ligesom jeg selv (på den positive måde – vi skal naturligvis have det pisse skægt og hyggeligt hele vejen igennem!).

  Som sagt leder jeg blot efter en til at ledsage mig igennem en vidunderlig og – måske – farefuld rejse igennem det ganske land, både i de mange opture der opstår på sådan en tur, men også nedturene (af hvilke der forhåbentlig er få).

  Skriv til 26915833 og lad os da få det basale på plads før vi kyler die rugsack om på ryggen og giver os i kast med vores eventyr :D.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account