Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545484
  Anonym Anne S. W. S.

  Hej Backpackers!
  Jeg er ved at få lidt struktur på mine drømme, omkring en længere backpacking tur rundt i verden. Indtil videre har min plan været Asien, Afrika og så enten Syd/mellemamerika eller Mellemøsten – som jeg nok heler mest til. Så vil hører om der var nogle af jer der havde erfaring med backpacking rundt i Mellemøsten og evt hvilke land i klart kan andbefale og hvilke i klart ikke vil andbefale?
  Tilsidst vil jeg hører om i vil mene at det er realistisk at rejse rundt i Mellemøsten alene pige? Jeg har været i Egypten 4 gange og Tunesien 1 gang, og snakker en del arabisk, så jeg kender kulturen forholdsvis godt 🙂 🙂
  På forhånd tak!

  #3545492
  Anonym Anonym

  Det kommer vel an på, hvor i Mellemøsten, du vil rejse hen. Jeg har været to gange i Egypten, i Tunesien og i Jordan. Jeg ville selv ikke vælge at rejse alene pige rundt i nogle af de lande (og jeg rejser ellers alle steder alene!). Ikke fordi, det ikke kan lade sig gøre, men simpelthen fordi, jeg ikke synes, det ikke er behageligt.
  Jeg synes Egypten er det værste af de lande på det punkt. Jeg er selv meget god til at dække mig helt til i løstsiddende tøj og genne mit hår under et løst tørklæde, og alligevel kan jeg ikke gå rundt i Egypten (selv om jeg er sammen med mine forældre eller venner!), uden dagligt at skulle finde mig i fremmede hænder, der er steder, de absolut ikke skal være. Det synes jeg er virkelig udmattende i længden.
  Jeg har desuden arbejdet i Jordan sammen med mit universitet, og vi fik simpelthen ikke lov til at gå alene ned i byen, vi skulle have en mand med. Jeg har dog ikke indtryk af, at Jordan er nær så slemt som Egypten på det punkt, og der er også rigtig mange søde mennesker i alle de lande.

  Men hvis du allerede har rejst i Mellemøsten (mere end mig, kan jeg forstå), så ved du vel allerede, hvordan det er? Hvis du allerede kender kulturen godt og taler arabisk, så kan du nok bedre vurdere, om du kan rejse alene rundt, and nogen anden kan;-)

  #3545495
  Anonym Anne

  Tak for svaret! Ja, problemet er bare at jeg næsten udelukkende har været i turist områderne, men tror jeg tager chancen, og hvis det så bliver for meget, må jeg jo bare rejse videre 🙂
  Jeg har indtil videre overvejet, Jordan, Palæstina/Israel, Tuniesien, Egypten og måske Libanon 🙂

  #3545496
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  Hej.
  Jeg tro ikke du for de vilde problemer,selvom de mangler lidt respekt over for kvinder,har selv rejset i mange muslimske lande,rejset på et tidspunket med to flotte danske piger i indien og på busen,var der en mand som onaner i busen ved syndet af pigerne,det er en af de ting de kan finde på,hvis du rejser med sund fornuft,sker der ikke dig noget udover at du vil blive talt til og hvis de röre dig skal du vaere hård og råbde op det respekter de ,de dumme drenge,kunne forstille mig at du kan lige kulturen og drenge er jo flotte med ders brune öjene,så husk og pas godt på dig selv,husk også du vil möde andre back packer du kan rejse med,lars

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account