This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3535131
  Anonym nathalie89m

  Hej alle sammen.
  Vi er 4 piger, der skal en måned til Thailand i januar måned. Vi bestiller billetter gennem jysk rejsebureau, der arrangerer en velkomstpakke, hvor vi bliver hentet i lufthavnen i Bangkok, og kommer til hotel, vi skal være på i et par dage. Vi er HELT nybegyndere, så det er ret betryggende. Derefter skal vi på Trekking tur oppe nordpord nær Mae Sot i 5 dage, og så tager vi den derfra. Vi tager nok sydpå ned på øerne.

  Er der nogle, som har nogle gode råd til, hvad der er rigtig vigtigt og flot at se nede syd på’? 🙂
  Og vi er lidt i tvivl om, hvor mange penge, vi skal have sparet sammen :s?

  Vh. Nathalie 🙂

  #3535132
  Anonym Thomas

  Sydpå kan Ko Tao og Ko Phangan anbefales i Thailand bugten, men de fedeste steder er vel ovre på den anden side altså i Andaman havet. Tag evt. den offentlige færge fra Phuket hele vejen ned til Koh Lipe, som er et af de absolut fedeste steder, jeg har været. Så kan man efterfølgende sejle langsomt til en række af de andre øer. Hvis I er 4 piger, som vil have noget sjov i gaden, så bliver I næsten nødt til at besøge Ko Phi Phi 🙂

  #3535146
  Anonym heffer

  Jeg ville tage ned og dykke på Koh Tao, tage til Full Moon på Koh Phanghan og evt. chille lidt bagefter på Koh Samui i én af de mange bugter..

  Derefter videre over mod Krabi, evt. med et stop i regnskoven og bo i junglen et par dage… tage ud og trekke lidt..

  Ville ikke bruge én eneste dag i hverken Phuket eller nogen af de populære strande (f.eks. Patong Beach) – der er crowded, fyldt med sexturister og der er ingen thailandsk charme.

  Når I kommer tilbage til Bangkok, så tag og bo på Khao San Road i stedet for Jysks hotel. Det er en gade som aldrig sover og her alle backpackers mødes.

  Go tur!

  #3535367
  Anonym nathalie89m

  mange tak for jeres gode svar 🙂 det bliver taget til mig.. hvad har I gjort mht malaria forebyggelse? er det nødvendigt?

  #3535368
  Anonym nathalie89m

  mange tak for jeres gode svar 🙂 det bliver taget til mig.. hvad har I gjort mht malaria forebyggelse? er det nødvendigt?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account