Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541722
  Anonym Martin123

  Kære sydamerika eksperter

  Min kæreste og jeg vil gerne rejse 1 måned til sydamerika til August. Det er virkelig svært og vælge noget frem for noget andet, da alt lyder spændende. Det er første gang vi begge skal til sydamerika, og jeg håber derfor at kunne få noget inspiration herinde fra jer. Hvor vil i anbefale vi tager hen, når vi kun har 1 måned. Vi vil helst ikke rejse alt for meget rundt over for store afstande, men vi vil stadig gerne opleve noget forskelligt, fantastisk natur, lækre strande og skønne små byer, hvor man kommer tæt på kulturen. Er der et bestemt område eller land, hvor man kan opleve alt dette, og som er til at nå på en måned? Budgetmæssigt har vi 15.000 -20.000 i alt for os begge. Budgettet er eks. flybiletter. er det et realistisk budget?

  Håber på svar og inspiration.

  #3541743
  Anonym claus

  Hvis I kun er til strand og sol, så er Brasilien jo altid et godt sted at tage hen. Der er jo ca 7000 km med strand, så det er jo f.eks. bare at starte i Rio og så køre opad til I ikke orker mere. Ulempen er, at Brasilien jo ikke er specielt billigt, men med jeres budget kan det godt gå.

  Hvis I er til lidt mere end bare en strand og små hyggelige gamle Unesco-byer, så vil jeg anbefale en tur til Bolivia. Der er masser at se på, det er billigt, men I vil nok ikke få den samme kontakt med de lokale, som i Brasilien. F.eks. Sucre, Titicaca-søen, Salr de Uyuni for bare at nævne et par af de store attraktioner.

  Mit bud vil være 14 dage i Bolivia og 14 dage i Brasilien. Det vil kræve, at I flyver en lille smule.

  Peru og Chile har også masser at byde på, men det er jo vintersæson i August, det skal I jo også have i mente, at det kan jo blive koldt i Andelsbjergelandene. Chile har jo også strand, dog ikke med den samme form for liv og musik som i de brasilianske.

  Tjek voegol.com.br for billige billetter.

  mvh
  Claus

  #3541858
  Anonym Anonym

  Jeg var i Venezuela i 5 uger sidste år. Hvis i virkelig ønsker at opleve alsidig natur er dette et godt udgangspunkt. Her har i alt fra bjerge, til jungle store vådlandsområder og bountystrande.
  Her kan i tage med bus rundt i landet og det koster ikke alverden.
  I Merida har i de smukke bjerge hvor man bla. kan bestige Pan a sucre. Dette koster ikke noget, og man behøver ikke en guide da det er en forholdsvis nem opstigning.
  Eco camp i Orinocco deltaet ligger midt i junglen hvor man bor i små hytter lige ud til floden. Her kan man sejle i kano og opleve det fantastiske dyreliv såsom brøleaber, tucaner skildpadder caymaner og floddelfiner. Eco camp bor man gratis hvis man hjælper med det daglige arbejde, og ellers skal i regne med omkring 1000 kr for en uge.
  I los llanos er alt fladt, og her kan man opleve myreslugere, anacondaer, flodsvin og caymanaer. Her er samtidig også den største variation af fugle med mere end 2000 forskellige arter.
  Choroni er hvor venezuelanerne selv tager på ferie. Her er godt at surfe og de har de fantastiske strande. Op aftenen fester og danser alle på den lille havnekaj.
  Maden koster lidt mindre end herhjemme, så vil klart mene i kunne rejse rundt for jeres budget. Et andet must see er Angel Falls som er verdens højeste vandfald. Dette skal i dog forvente koster lidt da man i de fleste tilfælde skal flyve derud, ellers kan man vandre og det tager ca. 6 dage.
  Det er forholdsvis sikkert at rejse i Venezuela såfremt man er fornuftig og ikke flasher dyrt udstyr.
  Håber det kunne give lidt inspiration.

  #3541944
  Anonym StephanieNielsen

  Hej Martin,
  jeg er næsten lige kommet hjem fra en tur som bla inkluderet Venezuela. Venezuela er det eneste sydamerikanske land jeg har rejst i, men jeg er helt enig med ovenstående. Det er et helt igennem fantastisk land hvis i gerne vil have lidt af det hele. Det er let og overskueligt at rejse igennem landet med busser og Venezuela har det hele hvis I leder efter alsidighed – så jeg kan klart anbefale Venezuela hvis det er det i søger.
  Rigtig god tur!
  Kh stephanie

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account