Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3501610
  Anonym i_sundtoft

  Hejsa!
  Jeg er en pige på 19 år, som pt går på Idtrætshøjskolen i Århus. Mit ophold slutter d. 18. december (2005) og jeg vil derefter meget gerne til Mellemamerika og arbejde som frivillig, gerne med engelsk undervisning eller sport for lokale børn. Jeg synes det er svært at vælge det rigtige projekt…nogle gode råd eller erfaringer I vil dele???
  Iben

  #3501667
  Anonym Silke

  Hej Iben.
  Jeg arbejde som frivillig paa et projekt i Guatemala – og det havde jeg mange gode erfaringer med.
  Jeg har fortsat mit frivillige arbejde i Danmark som koordinator for fadderskaber til boernene paa projektet – du kan se naermere paa vores hjemmeside www. peile.dk
  Projektet tilbyder mange muligheder og forskellige typer arbejde. Selv underviste jeg boern paa projektet i engelsk og matematik. Gennem faddere i Danmark, Svejts og Tyskland finansieres boernenes skolegang i offentlige skoler. Efter skole kommer boernene paa projektet for at faa ekstraundervisning, og have lidt fri – inden de skal hjem til familien og de mange pligter og ofte ogsaa problemer, der venter der.
  Hvis du har nogle spoergsmaal – eller gerne vil vide mere eller noget mere konkret eller havd det nu kan vaere – er du meget velkommen til at kontakte mig paa mail – silke@peile.dk.
  Haaber det kan hjaelpe.
  /Silke

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account