This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3538060
  Anonym Brydesen

  Hej alle backpackere!

  Min gode ven og jeg rejser til Addis Ababa (Etiopien) i slutningen af juli og forventer at rejse rundt i landet i cirka en måned.
  Derefter rejser vi syd på mod Nairobi (Kenya), og her kommer spørgsmålet så!!:
  Vi vil gerne bestige Kilemanjaro i Tanzania, samt dase på Zanzibar i et stykke tid. Men taget i betragtning af, at vi har omkring to måneder fra Nairobi, til vores fly letter fra Dar Es Salaam i Tanzania, kan vi så nå at rejse fra Nairobi til Uganda, videre igennem Rwanda og ind i Tanzania fra vest og derpå tage Kilemajaro på vejen ud mod kysten til Zanzibar og Dar Es Salaam, UDEN AT DET BLIVER STRESSET?

  Er der nogen der har erfaring med backpacking rundt i Uganda og Rwanda og måske videre ind i Tanzania?

  Mange Venlige Rejse-hilsner

  #3538076
  Anonym Anonym

  Uganda er helt fantastisk. Simpelt at rejse i, fantastisk venlig befolkning og billigere og uden så mange turister som i Tanzania og Kenya.
  Rwanda er også virkelig flot men er ca dobbelt så dyrt som Uganda.
  Uganda har det hele undtagen de perfekte strande. Som sagt er det billigt for kost og logi i Uganda men til gengæld koster evt gorilla tracking 500 USD og Rwenzori bjergene er også dyre at bestige. Men som sagt er der mange muligheder, hvis du er vild med natur og dyreliv, som ikke findes andre steder. Bjerggorillaerne, chimpanzer, træklatrende løver og Rwenzori bjergene

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account