This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544367
  Anonym Claus

  “Hvad der kunne være fedt at opleve”

  Der er jo tale om et kontinent med 11 meget forskellige lande.

  Der er strand, både fra Stillehavet og Atlanterhavet, bjerge, indianere, skov, sump, slum.

  Jeg vil foreslå, at I kigger en tur på biblioteket og finder noget rejsemateriale omkring Sydamerika.

  mvh
  Claus

  #3544368
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hej drenge.
  Hvis i skal have en drenge tur der siger spare to,så flyver i til peru og rejser derfra til bolivia,slutter af med brasilien,Tjek Illa granda,rio Ipanama,beach nr 7,cocabana stranden,nyd udsigten drenge,
  Peru macho pitcco,Lima er en fed by og mange fede steder i peru,bolivia,Amazona,super fedt og billig,tjek op på det,köb lonley planet south Amerika,Så jers rejse hård arbejde i peru og bolivia og slutter af med hygge i brasilen,husk Iguasul vandfald mellem Argentina og Brasilien,god rejse drenge

  #3544366
  Anonym BenjaminLaursen

  Hej!
  Vi er 2 drenge, som regner med at tage 2 måneder til Sydamerika og backpacker, så kunne godt tænke os at høre fra nogen, om de har nogle forslag, til hvad der kunne være fedt at opleve der?? Og om der var nogle der havde oplevet noget som de ville anbefale os??
  Vi tager afsted i slutningen af juli eller starten af august.

  #3544385
  Anonym Claus

  Det kan sagtens nås på 2 mdr. Det kræver dog, at I er klar over, hvad I gerne vil bruge tid på og så går målrettet efter det.

  I kunne jo også vælge at tilbringe rejsen i lande/områder, hvor det vejrmæssige spillede en mindre rolle. F.eks. Brasilien, Columbia, Venezuela. Førstnævnte land kan I nemt tilbringe lang tid i, ikke mindst pga størrelsen, men er tilgengæld ikke et af de billige, tværimod.

  Det kommer selvfølgelig an på, hvad I er til. For er I mest til at vandre i Andelsbjergene, så frister en tur til en brasiliansk strand næppe.

  mvh
  Claus

  #3544383
  Anonym BenjaminLaursen

  Tak for svarene..:)
  Det er jo bare, at vi rejser jo sådan set i vores sommerperiode, så det vil sige, at vi også lige skal være lidt obs på vejret og sådan..
  Og så tænkte jeg på, og det ikke bliver for meget hastværk, hvis man skal nå 3 lande på 2 måneder, hvis man sådan lidt skal nå opleve dem??:)

  Benjamin

  #3544407
  Anonym BenjaminLaursen

  Tak for svaret..:)
  Vi har nu fundet ud af, at vi tager til Bolivia, Peru og så Brasilien..:)
  Nogen der ved,hvordan det er billigst at komme fra sted til sted, men stadig på en fornuftig måde.. Og om det for eksempel er billigere at købe flybilletter nede i landet (til mellem landene der nede), frem for at købe det hjemme fra??

  Benjamin

  #3544429
  Anonym Claus

  Bussen er den den transportform, som I vil benytte jer mest af. Indenrigs kan det godt betale sig at flyve, jeg vil holde øje med nettet, men ellers vente med at købe billetter.

  mvh
  Claus

  #3544442
  Anonym AndreasRye

  Jeg synes det er syndt, at i overser Venezuela. Det er simpelthen et fantastisk land. Det indebærer alt hvad man kunne ønske sig at opleve: Hvide strande (Carribien), regnskov, ørken, bjerge (andes bjergene + roraima), verdens største vandfald: angel falls, natteliv, storbyliv, flotte kvinder mv. Der er mulighed for at sejle i kayak i junglen, tage på trekking i bjergene, bungee jumpe, cannoying (I Merrida) og meget meget mere…
  Det er ok nemt at rejse rundt i landet med bus. Tager ca. 28 timer fra nord til syd i bus – hvor i så mere eller mindre står på grænsen ind til brasilien. Synes i burde kigge lidt nærmere på landet. Hvis i har nogle spørgsmål, så skriv endeligt.

  #3544476
  Anonym BenjaminLaursen

  Vi har faktisk haft Venezuela i tankerne.. Men fandt bare ikke lige så meget ud af det på nettet.. Men tror faktisk lige vi tager det til overvejelse igen, og så kunne det godt være, at der lige kommer et par spørgsmål..:)

  Tak for svarene..:)

  #3544477
  Anonym AndreasRye

  Du skal være velkommen.

  Det kan i hvert fald helt klart anbefales, da landet byder på så utroligt mange muligheder 🙂

  #3544478
  Anonym AndreasRye

  Du skal være velkommen.

  Det kan i hvert fald helt klart anbefales, da landet byder på så utroligt mange muligheder 🙂

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account