This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3546642
  Anonym trxne

  Hej

  Vi er to piger, der har knap to ugers sommerferie, hvor vi gerne vil ud at rejse.
  VI er blevet enige om Mellem- eller sydamerika, og hælder egentlig begge to mest til Sydamerika. Men vi har meget svært ved at planlægge, hvad vi kan nå på 2 måneder. Det skal ikke være stress og jag, det skal bare være stille og roligt, hvad-vi-nu-lige-føler-for.

  Vi har begge rejst en del i Asien, og det er svært at sammenligne med, grundet meget forskellige lande og længere distancer.

  Vores plan er, at rejse til den billigste destination, så tæt på der, hvor vi gerne vil være. Vi har ikke noget mod at tage en lang bus tur, så længe vi sparer nogle penge.

  Hvis der er nogle af jer, der har erfaring med Sydamerika, må i meget gerne dele dem med os!
  Hvor længe var i af sted?
  Hvor rejste i til?
  Hvor var i? Hvor meget så i? og hvor længe var i hvert sted?

  I øvrigt har vi ikke planer om at få set det hele, da vi jo altid kan komme tilbage 🙂 og det skal være en budget rejse, vi har begge en god opsparing, men den skal jo gerne række så langt som muligt!

  på forhånd tak for hjælpen, dejlige mennesker!

  #3546653
  Anonym Claus

  I skal jo selv finde ud af, hvor I gerne vil hen. Andelsbjerg lande, strand, samba varme a la Brasilen, eller argentinsk med meget europæsik islæt. Og så holde jer til det.

  Hvor længe I skal blive hvert sted, vil jo være en individuel følelse. Måske møder I nogle på vejen, som I har det meget fedt med, området er ikke noget at bruge tid på, men der er bare opstået en super stemning.
  Andre vil gerne se så mange ting som muligt og styrter derfor rundt for at nå det hele.

  Og I kan godt nå det hele, hvis I udvælger et område i Sydamerika, som I gerne vil bruge 2 mdr på. Måske Bolivia, Peru, Chile. Eller bare Peru. 2 mdr kan sagtens bruges i Brasilien.
  Men det er dog tilgengæld noget dyrere. Og her vil I ikke møde noget, der har tilknytning til højlandsindianere. Tilgengæld er brasilianerne noget af det mest livlige og varme befolkning i hele Sydamerika. Og larmende.

  Hvis I skal vælge et område, hvor I får mest for pengene, så skal I vælge Bolivia, Peru og Ecuador. Der er meget kulturelt at opleve, strandene er ikke verdenskendte som Copacabana, men tilgengæld er det lige ud til Stillehavet. Og det er jo heller ikke at kimse af.

  mvh
  Claus

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account