This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3511500
  Anonym Rimsen

  Halløj!
  Mig og en veninde har planer om at backpacke i Thailand i ca. 2 måneder i jan-feb 08. Vi vil primært være ved Koh samui, koh phangan, koh Tao, men vi har også planer om at tage færge og bus til krabi. Vi vil forsøge at finde billige overnatningsmuligheder, 500-700 bth. hvis det er muligt. Og vi vil også spise de billigste steder.
  Men vi vil selfølgelig heller ikke spinke og spare så meget, at der ikke også er plads til lidt sjov og shopping.
  Men vi er ret meget i tvivl om hvor mange penge vi skal regne med det vil koste. Vi har snakket om ca. 20.000 kr. pr. person, inklusiv flybilletter. Er det rimeligt sat for 2 måneder?

  #3511522
  Anonym Christian

  Det skulle være rigeligt. Men der er rygter om at vejret i den pågælden periode er bedst på de vestvendte kyster, pga. vindretningen, så måske er det mere Koh Lanta og deromkring I vil få mest ud af turen.

  #3511567
  Anonym Anonym

  Ja det lyder som et fint nok budget! Men hvis vejret giver jer problemer så kan jeg klart anbefale Phi Phi Islands hvis i alligevel regner med at tage til krabi. Det er et helt fantastisk sted!
  Go tur

  #3511718
  Anonym Anonym

  Hey. 20000 kr burde være nok. Jeg rejste rundt i 4 mdr i Thailand, Laos, Vietnam og Cambodia, og inkl. hotel, vaccination, transport rundt og fly CPH-BKK og lommepenge der brugte jeg kun 20.000 kr, så der burde være plads i jeres budget til lidt luksus 😉

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account