This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3540650
  Anonym zand0039

  Hej allesammen!
  En veninde og jeg er i øjeblikket igang med at planlægge en interrail tur rundt i Europa her til foråret/sommer. Vi har aldrig været på en ligende tur før, så derfor håber vi, at i kan være hjælpe med nogle af de spørgsmål vi har 🙂

  Vi skal være væk i ca. 2 måneder, og har lavet følgende vejledende rute:

  Danmark – Berlin
  Berlin – Warszawa
  Warszawa – Prag
  Prag – Wien
  Wien – Zürich
  Zürich – Venedig
  Venedig – Rom
  Rom – Paris
  Paris – Amsterdam
  Amsterdam – hjem

  Vores spørgsmål er:
  1) Er vores rute realistisk i forhold til at vi gerne vil være væk i de der 2 måneder?
  2) Vi ville rigtig gerne forbi Barcelona også, men er lidt i tvivl om, hvordan vi kan flette den fornuftigt ind i vores rejseplan?
  3) Det store spørgsmål er budgettet… Vi planlægger at invistere i DSB’s Global Pass, og har ellers i tankerne at holde turen på low-budget samtidig med, at vi selvfølgelig gerne vil se noget, de steder vi er, og heller ikke vil dø af sult. I første omgang har vi sat 30.000 af til rejsen – men er det realistisk, tror I???

  Håber på Jeres gode råd! 🙂
  Venlig hilsen

  #3540677
  Anonym Kasper Hedegaard

  Hej. Synes jeres idé lyder god. Jeg overvejer selv at tage afsted her i foråret – dog på en lidt anden måde end i vælger.

  1. Synes jeres rute lyder realistisk.
  2. Hvis I gerne vil forbi Barcelona, har i så overvejet at tage fra Rom til fx Monaco og være der en dag eller to, og derefter tage toget videre til Barcelona. Monaco er ihvertfald et utrolig smukt sted at være. Derefter kan i passende tage tog fra Barcelona til Paris og forsætte turen som planlagt.
  3. Er det budget du nævner for jer begge eller er det per person? Dog vil jeg mene at i begge tilfælde burde det være nok til en lowbudget tur, hvor der også er en masse oplevelser.

  Og et lille råd til jer vil jeg da også gerne lige komme med:
  – Hvis nogen af jer er rygere, vil det kunne betale sig at købe cigaretter i Prag – især også nu hvor det ligger så tidligt på jeres rute. Der er de ihvertfald billige iforhold til mange af de andre steder i vil hen.

  Derudover må I have en god tur – og det kan jo være vi ses et sted på skinnerne eller i en storby 😉

  Mvh Kasper H .

  #3540683
  Anonym Boge14

  Hvis i kører low budget er get sidste i skal gøre at overnatte i Monaco. Istedet synes jeg i skal overnatte i Nice, som ligger en halv time fra Monaco. Der fra kan i tage til Monaco som absolut er flot.

  På 15 dage med interrail overnattede jeg i Amsterdam, Montpellier, Barcelona, Ventimiglia, Genoa, Milano, Frankfurt og Hamburg. Så ifølge mig er jeres rute helt klart realistisk, hvis i er i de forskellige byer i 2-3 dage. Men i oplever nok nogle gange at i skal tage nogle mellemstop. To gange måtte jeg overnatte på en banegård fordi jeg ikke kunne nå det 🙂
  Sidste forslag til low-budget er couch surfing!!!

  #3540685
  Anonym Anonym

  Hej, kunne ikke lade være med at lave en bruger, da jeg så jeres opslag. For har selv været alle de steder ! Men hvis i gerne vil vide mere, så tjek vores dagbog ud for turen. http://www.interraileuro2010.blogspot.com , der vil i nok finde ret meget brugbart information 🙂 men god tur!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account