This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3507251
  Anonym Anonym

  Hejsa derude. Fedt med et forum hvor folk hjælper hinanden. Elsker sådan noget.
  Vi er fire unge gutter der har planlagt at tage 2 måneder til Asien. Da vi er førstegangsrejsende og ikke har været i denne verdensdel før, kender vi intet til dette område. Vi ville i den forbindelse høre jer på sitet om i kunne hjælpe?

  Hvilke lande er de fedeste i dette område? Vi er klar på det hele. Ingen specifikke krav eller interesser. Det skal bare gøre indtryk. Vi har hørt gode ting om følgende lande: Thailand, Vietnam, Laos, Cambodja, Malaysia. Er det noget i kan bekræfte? Vi regner med 2 lande, måske 3. I må også meget gerne knytte en kommentar til de enkelte lande og argumentere for, hvorfor dette land fortjener et blik eller to.

  Håber i kan hjælpe!!!
  Rasmus

  #3507265
  Anonym Jeppe

  Her kommer kommentarer til de lande jeg har været i:

  Thailand
  Har jeg besøgt flere gange. Backpackernes mekka. Superflotte strande. God trekking. Utroligt nemt at rejse i. Det er billigt at flyve til Bangkok, så det er et oplagt sted at starte rejsen.
  Alt er meget organiseret, der er masser af turister og charterturister etc.

  Laos
  Min personlige favorit. Jeg var der i år og i 1996. Selvom landet udvikler sig er det fantastisk afslappet og befolkningen er utrolige venlige og stort set sldrig påtrængende. Rejser i lidt uden for alfarvej kommer i til områder med meget få turister. Her er ingen strande – men meget andet.

  Cambodia
  Besøgte jeg for første gang i år og jeg glemmer det aldrig. Angkor Wat – verdens største religiøse bygning er fantastisk. Killing Fields og tilhørende museeum er forfærdeligt – faktisk endnu værre end et besøg i de gamle koncentrationslejre.

  Malaysia
  Dejligt udviklet land med masser af venlige mennesker. Vælg IKKE Malaysia fra pga at de er muslimer. Får u muligheden så tag til Borneo. Her er lidt dyrere men fantastisk jungle, orangutanger, stammefolk m.m.

  Dykning / snorkling
  Malaysia og Thailand byder begge på en fantastisk verden under vandet med flotte koraller og farvestrålende fisk. Tag et dykkercertifikat så snart i kan og dyk efterhånden som i kommer frem til nye steder hvor det er muligt.

  #3507273
  Anonym Pernille

  Jeg kan helt sikkert tilslutte mig ovenstående. Umiddelbart vil Cambodia komme øverst på min liste, Laos, Thailand og Malaysia har også rigtig meget at byde på. I burde efter min mening godt kunne presse 3 lande ind… billige flybiletter på http://www.airasia.com

  #3507304
  Anonym dykkerper

  Jeg har været en del tid i Thailand, ved ikke hvor længe mere.. Men jeg har skrevet en del blogs derfra, så i kan altid smutte ind og kigge på min side. Det er dog ved at være et stykke tid siden, så i skal nok gå lidt tilbage i min blog. http://www.dykkerper.dk

  Jeg er tilbage i Thailand den første december, bor på Koh Lanta. Og er altid glad for at se nogle dansker, især hvis de har det nye M! med 😉

  #3509289
  Anonym Anonym

  Helt klart Malaysia!!

  her er SÅ mange ting at se og folk er kanon rare.

  Hvis I vil vide mere om George Town (Malaysias næststørste by på øen Penang) så bare skriv til mig. Bor her nemlig pt.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account