This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3524418
  Anonym Niels

  Hejsa. Jeg synes i skal tage et smut til Banos, Ecuadors friluftslivs centrum, der er virkelig god stemning og mange fede aktiviteter.
  En anden mulighed er den lille strand”by” Canoa, der er virkelig chilled og bare dejligt.

  #3524423
  Anonym Mette

  Hej! Jeg har været i Ecuador en måned, og elskede det, der er masser fantastiske ting man bare må opleve! Baños er helt sikkert et besøg værd, kanon hyggelig by der ligger for foden af den aktive vulkan Tunguragua, den eroderede med lava ned af siderne mens jeg var der, fantastisk syn. Området er super smukt med masser små vandfald, byen har varme kilder som springer ud fra undergrunden pga vulkanen, der må i bare tage til! Skal i ud i regnskoven, så overvej at tage ud til Jatun Sascha som er en station for frivillige der ligger midt i regnskoven, man kan tage fantastiske ture med guide ind midt i regnskoven og sove der og være med til at se hvad de laver på stationen, jeg var frivillig der en måned, og det var kanon fedt. Der er altid masser af andre unge frivillige. Jeg var blandt andet med til at plante nye træer ud i junglen, ret fed oplevelse. I nærheden ligger Amazoonico som er et rehabiliteringscenter med masser dyr fra junglen og man kan kun komme dertil via flodvejen. Det var den fedeste oplevelse med aberne der løb om benene på en og se pumaer og alle de andre dyr! Tag der til!
  En anden ting i må gøre er at tage til … hvorfra der kører et tog som kører ud til La nariz del diablo, djævlens næse, en stor klippeformation, som i også kan læse om i Lonely Planet. Det fede er at man sidder oppe på taget af toget mens det kører derud igennem det evigt smukke ecuadorianske landskab-husk kamera, så vildt smukt-huske kamera! Den oplevelse skal i bare have med! Ellers har jeg hørt rigtigt gode ting om Canoa, men var der ikke selv. Håber i får en fed tur og kunne bruge den her MEGET lange hilsen til noget hihi. NYD DET NYD DET NYD DET..jeg er misundelig:-D
  Hilsen Mette

  #3524400
  Anonym beckiie

  Hey! vi er 2 piger der skal 1 måned til ecuador. Vi regner med at skulle dykke ved galapagos, måske bestige en vulkan, se amazon (vi går meget op i naturen). Er der noget man bare skal se? noget man absolut ikk skal gøre? og kan det gøres for 30.000kr med det hele (altså ink. fly osv.)?

  #3524429
  Anonym Mette

  Byen med Jernbanen man kan sidde ovenpå og køre op i Andesbjergene hedder RioBamba. Mvh Mette

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account