This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3532325
  Anonym SHN

  Jeg rejser til Australien den 2. februar, og mellemlander derfor i bangkok hvor jeg har valgt at bruge 2 uger.

  Har i nogen forslag til hvad jeg kan bruge de 2 uger til? Og er 2 uger nok eller vil i anbefale 3 uger? Jeg kan stadig nå at lave det om inden imorgen!

  #3532329
  Anonym crusader

  Jeg har været i Bangkok op til flere gange og der er ingen tvivl om det er en super fed by….med en helt utrolig puls. Dog tror jeg du vil syntes at to uger er lidt for meget, da den samtidig er super intens. Hvis jeg sad og skulle planlægge en tur som dig ville jeg klart tage 3 uger i Thailand for så at få set lidt af landet inden du skal videre til Australien. Af forslag kan nævnes Koh Samet som ligger 3 timer fra Bangkok. Eller Koh Chang som tgaer 5 timer fra byen. Et smut til Koh Tao eller Koh phagnan ville også være muligt. En god ting kan være at tage til Kao san road som er backpacker området i Bangkok. Her vil du møde en masse andre mennesker og det er super let af finde ture ud af byen. God tur!!!

  #3532332
  Anonym Anonym

  Tak for svaret mand! Jeg havde også tænkt at rejse lidt rundt i Thailand, men vil gerne have lavet en plan for i hvert fald hvor jeg tager hen når jeg ankommer til Thailand – og en god portion viden om hvor det sker. Hvor det er muligt at møde andre backpackere .. Samt nogle fede steder der bare skal ses? Strande osv? 🙂

  #3532333
  Anonym Anonym

  Er det nemt nok at finde et sted at bo når man kommer derned eller skal man bestille hjemmefra?

  #3532335
  Anonym crusader

  Det er absolut intet problem at finde et sted at bo dernede….så uden tvivl ingen grund til at finde noget hjemmefra. Bare tag til Kao san road….det vrimler med steder!

  #3532336
  Anonym Anonym

  Det vil jeg gøre. Ellers så mener jeg, at have hørt at hvis flyselskabet går ned, så kan man få rejsen refunderet hvis man har booket 2 overnatninger på et hotel.

  Men hvilken ø er favoritten?
  Jeg prioritere muligheden for at møde andre backpackere højt. Muligvis feste lidt? Hehe. Ellers vil jeg bare gerne snorkle og læse bøger.

  #3532346
  Anonym sss

  Hvis du gerne vil feste og møde andre backpackere skal du tage til koh pangan, her er der det populære fullmoon party, men sørg for at booke et sted at bo og afgang fra Koh pangan i god tid, hvis du er der til fullmoon.

  #3532348
  Anonym Anonym

  Skal det bookes hjemmefra eller hvordan?

  #3532351
  Anonym crusader

  Angående øerne er det lidt efter smag og behag. Men man kan finde en fest på dem alle sammen. På nogle af dem er festerne dog mere udbredt.

  Koh Samet: Den første del af øen er resorts, men går man længere ned af stranden fine man mere afslappede steder. Du kan godt feste her men det er ikke det øen er kendt for. Men et godt escape fra bangkok.

  Koh Chang: Koh Chang prøver de at gøre til en resort ø, men Lonely beach er packpacker område endnu. Her i højsæsonen er der også en fest her hver aften i dette område. Det er som regel fester fester der bliver arrengeret fra dag til dag. Der er en del at lave på øen hvis man lejer en scooter og man kan også tage på dykker/snorkle ture.

  Koh Tao: Er en dykker ø og man kan sejle ud til mere rolige stranden, men man kan også finde fester ved hovedbyen på øen.

  Koh Phan gang: Det er her full moon festerne er. Man skal dog kun booke hvis det er full oon ellers er det ikke nødvendigt. Byen hvor det foregår er hat rin. Her er masser af fest men også en masse turister. Andre steder på øen kan man finde mere afslappede steder.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account