This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3536509
  Anonym sannestub

  Hej alle!

  Om en uges tid tager jeg på min første tur alene ud i verden. Det bliver en kort tur, omkring 20 dage, og jeg har købt billet til Bangkok. Derfra vil jeg gerne rejse langs vandet og opleve en del øer.

  Jeg frygter lidt backtracking, derfor var min plan at flyve hjem fra Phnom Penh i Cambodia. Altså rejse fra Bangkok og ende i Phnom Penh.

  Det er en meget impulsiv idé at rejse, derfor har jeg ikke haft særlig meget planlægningstid. Hovedsageligt er ideen dog, at jeg “tager det hele som det kommer”.

  MEN! Så er spørgsmålet bare, er der tidsmæssigt plads til det, på omkring 20 dage? Kan muligvis forlænge rejsen med 5-7 dage, men det kommer an på semesterstart.

  Jeg har lige været på en meget hektisk, men fed, tur 10 dage i Sydindien, hvor vi rejste fra trichy til trivandrum. Der var ikke meget plads tilovers til at have mulighed for “lige at blive hængende en dag ekstra”, og det manglede jeg lidt. Hvad er jeres erfaringer?

  Og hvis I har nogle anbefalinger og/eller gode råd ville jeg være vældig taknemmelig 🙂

  På forhånd tak!
  KH

  #3536513
  Anonym Martin

  Hej,

  Syntes 20 dage bliver en anelse travlt.. Har selv rejst i begge lande og har brugt ca. 3 maaneder i de 2 lande alene.. Jeg er meget stor tilhaenger af at man lige kan blive haengene en dag eller to ekstra, hvis det er det man har lyst til.. Muligvis du skulle overveje at stryge cambodia fra listen og bare kigge paa vandet og oerne i Thailand..

  Nu ved jeg ikke hvor gammel du er og hvad dine interesser er, men hvis du er til dykning, syntes jeg klart at Ko tao er en besoeg vaerd.. Hvis det er fest du leder efter, burde du besoege ko phanang og full moon party..

  Personligt ville jeg stryge Thailand helt og bruge 20 dage i Cambodia i stedet, da der er saa mange spaendene ting at se og opleve, sammentidig er Cambodia endnu ikke overrendt med turister ligesom du ser i Thailand.

  Hvis du vil have lidt tips og ideer er du velkommen til at skrive til mig paa mkn1984@hotmail.com

  Martin

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account