This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3545689
  Anonym FieWest

  Hej,
  Vi er tre venner, der skal til Hong Kong på udvekslingsophold og vil rejse lidt i Vietnam inden. Vi har ca. 2½ uge fra starten af august at gøre godt med og ingen af os har rejst i Asien før. Derfor: Er der nogen, der kan foreslå en god rejserute til den afsatte tid? Og hvad skal man bare opleve i Vietnam? Vi vil gerne både opleve det lokale/autentiske, ud i naturen og også opleve lidt luksus og strand (hvis det er muligt på denne tid?) Vi er selv meget i tvivl, om vi kan rejse med kuffert, da vi jo skal bo i Hong Kong efterfølgende og vil have en del med. Er det overhovedet muligt i landet, eller skal det være med rygsæk?

  Vi har også talt om muligheden for at flyve til Bangkok og starte rejsen med et par dage der, eller slutte med et par dage der, inden turen til Hong Kong, og vi har talt om et smut til Cambodia eller Laos – men er det realistisk at nå mere end Vietnam på den tid?

  Vi skal som sagt bo i Hong Kong efterfølgende og har altså mulighed for at rejse ud derfra. (Herfra vil vi blandt andet tage til Fillippinerne)

  På forhånd tak for tips og råd.
  Med venlig hilsen
  Fie

  #3545735
  Anonym Tenna

  Hej,

  I kan være 2 uger i Vietnam uden visum. Hvis i vil være længere tid kræver de et turistvisa, så måske i bør overveje at være i Vietnam i maks to uger?
  I kan fx starte i BKK (I kan finde meget billige fly til BKK), og være i et par dage, og herefter rejse til Vietnam, hvor i kan bruge de sidste 2 uger på at rejse op af kysten. Der findes sleepingbusses, så Vietnam er et rigtig dejligt, og let land at rejse rundt i.
  Der er mange ting at se i Vietnam, specielt hvis i er interesset i krigen mellem USA og Vietnam – hvis ikke, så er der stadig masser af flot natur (Sapa, Halongbugten), kultur (Hoi An) osv.

  Når i kun har 2,5 uge, så synes jeg, at i skulle holde jer til maks 2 lande.

  Ja, i kan sagtens rejse med kuffert i et land som vietnam.

  God tur, og held og lykke med jeres udvekslingsophold.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account