This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3536207
  Anonym Glindegaard

  Hej.
  Jeg har planer om at tage et halvt år på højskole her til sommer, og derefter tage ud og rejse i nogle måneder.
  Jeg ville gerne starte med et roadtrip i USA på omkring 5 uger, gerne ved californien, og så lige afslutte i New York – er der nogen der har erfaringer med dette, og ved ca. hvor mange penge der skal lægges til side?
  Derefter kunne jeg godt tænke mig evt. at tage til Kenya (eller et andet sted i Afrika), for at komme på safari og se en masse ting, og så dette vil jeg gerne have et prisbud på, jeg tænker lidt at opholdet skal varer 3 ugers tid.. Derefter ville jeg rejse lidt rundt i europa, også gerne på noget roadtrip, jeg havde tænkt lidt på at tage den gennem Spanien, Frankrig og Holland med omkring 10-14 dage hvert sted .. Er der nogen der har været på en lignende tur og ved hvor meget der omkring mange penge der skal bruges?

  #3536212
  Anonym werlauff

  USA omkring Californien kan klart anbefales. Jeg har kørt turen fra LA – San Diego – Tijuana – Vegas – Grand Canyon – Death Valley – Yosemite – SF – Joshua tree park. Vi lejede en bil (kan varmt anbefales) ca. 7000 kr. men kan fåes billigere hvis du er over 25. Vent med leje bil før til før du kommer og få så et par tilbud. Vi brugte ca. 100-150 kr. pr. dag på mad og et sted, at sove, men det er også et stramt budget. Synes du skal bruge mere end 5 uger i USA – Drop evt. Europa, det kan man altid gøre med interrail.

  Afrika; Jeg vil klart tage til Tanzania eller Botwana/sydafrika. Begge steder er der vild flot natur og det er bestemt muligt at rejse rundt på egen hånd. Man skal dog være forberedt på lang ventetid og urimelige lange, varme, trænge og meget grænseoverskridende (for din privatsfære) busturer – men det er det hele værd.

  Jeg har rejst rundt i det Sydlige afrika i 6 måneder og forelskede jeg mig helt vildt i Tanzania. Folk der er så venlige og man skal ikke tage de samme forholdsregler som man f.eks. skal Zimbabwe eller Zambia.
  Her er et uddrag af hvad jeg har skrevet til en angående Zanzibar og Kilimanjaro:

  “Til jer der skal Zanzibar kan jeg klart anbefale Kendwe. Det er rigtig hyggeligt og priserne er overkommelige, hvis man kan klare sig med en bungalow. Men ellers kan man sige om Zanzibar, at det er meget let at finde nye steder, så min anbefaling er at tage til Stonetown og bo der i et par dage og oplev atmosfæren og bylivet. Tag dernæst op nordpå til Kendwa (ikke Nungwi – kedeligt gråt sted). Her finder du beachlife og fantastiske dykkermuligheder. Tag derefter ned syd på til øens bedste strande omkring Jambiani”.

  Hvis der er nogen der ønsker kontakt med en arrangør af safaris i Ngorogoro eller bestigning af Kilimanjaro så kontakt mig endelig på thomaswerlauff@hotmail.com.
  Jeg har brugt ham to gange og jeg har været meget tilfreds begge gange. Han er væsentlig billigere end hvad du ellers kan finde hjemme fra DK. For ca. 750 $ dollars for 6 dage på Marangu ruten, Pickup i lufthavnen eller i Moshi/Arusha, 2-3 overnatninger på et hyggeligt hostel (med fuld pension) midt i en chagga landsby. Her er mulighed for opvarming til bjergbestigningen, med flotte trecks i den flotte natur. Her kan du desuden besøge den lokale skole, bade i et afsidesliggende vandfald og smage den lokale bananabeer.
  Begge gange jeg har besteget bjerget, har jeg følt mig i utrolige gode hænder, begge gange har været med gode guider og gode bærer.

  Hvis du vil vide mere er du velkommen til at sende en mail.

  #3536214
  Anonym Glindegaard

  Tak for det meget informerende svar, kan helt klart bruges .. Hvordan er det med sikkerheden og sådan i Afrika? Er ret nervøs for at skulle rejse der selv, så overvejer kraftigt at finde mig en rejsepartner (:

  #3536233
  Anonym Anonym

  Jeg har lige været i Tanzania selv. Det kan du sagtens! Alle folk er meget søde og hjælpsomme. Det er virkelig intet problem. Slet ikke. Jeg synes dog nungwi er et godt sted. Folk siger at det er fest byen, men det er det altså ikke..

  God tur.

  #3536294
  Anonym Werlauff

  Helt enig, du kan sagtens tage afsted alene. Jeg synes dog det er fedest, at rejse sammen, så man har en og dele oplevelserne med. Men sådan er man jo så forskellig.

  #3536295
  Anonym Werlauff

  Helt enig, du kan sagtens tage afsted alene. Jeg synes dog det er fedest, at rejse sammen, så man har en og dele oplevelserne med. Men sådan er man jo så forskellig.

  #3538531
  Anonym Rikke

  jeg er lige kommet hjem fra frivilligt arbejde i Kenya – det er fantastik!!! der er så store kontraster til de stävede fattige slum kvartere til bjerge dyr og frugtplantager.. et besög hver!! jeg gav ca 5000 for fly billet og 2100 for mad og “hotel” i to uger.. og fik meget mad for de penge.. billigt land at leve i .. husk dog visum koster 25 usd

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account