This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3505562
  Anonym Jesper Jensen

  3 dage i Bangkok passer fint.

  Jeg er lige rejst derfra og var der i 3 dage. Paa 3 dage kan i naa at se de vigtigste templer samt hvad i ellers oensker.

  Af templer skal i se: Grand Palace med smaragd buddhaen, Wat Po og Wat Suthat. Andre muligheder er Wat Traimit med den kaempe guldbuddha, Wat Arun ved floden.

  Snup en par sejlture paa floden.

  Tag ind og se Thai boksning, det er en oplevelse.

  #3505561
  Anonym RasmusA

  Min kammerat og jeg har mulighed for et stop i Bangkok på vej til et længere ophold i Australien. Vi har umiddelbart aftalt at tage 3 dage der før vi rejser videre. Hvis vi er vilde med stedet, ville dette selvfølgelig være ærgeligt, men vi kan måske tage en ferie i Bangkok på vej hjem så. Jeg vil dog gerne høre jeres oplevelse af Bangkok for at få et indtryk af, om vores ide holder???

  #3505581
  Anonym Mads

  I skal helt sikkert ind og se thai-boxing..

  Klongturene er også enormt spændende, hvor man sejler i den del af Bangkok, som man normalt ikke ser.. Kæmpe villaer ligger side om side med faldefærdige skure, som er bygget ud over vandet..

  Ellers kan i tage en tur på natmarked, som slutter i Patpong street (en gade hvor utrolig mange ensomme mænd søger hen – håber i forstår hintet)… (Jeg skal i hvert fald ind og se ping-pong show, når jeg kommer derned igen til april 😉

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account