Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3547069
  Anonym Hovgaard

  I skal IKKE bestille noget hjemmefra! Det kan gøres så meget billigere i landene.. så vent! Der også andre fordel end pengene.. I skal ikke være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt – og I kan ændre planerne, hvis I vil blive et sted i længere tid/kortere tid. Jeg har ALDIG oplevet at noget har været overbooket – så jeg ikke har kunne komme af sted på den planlagte dag.. I asien er der SÅ mange selskaber, at I nok skal komme af sted på de ønskede udflugter. Man skal selvfølgelig bruge lidt tid på at finde et selskab i mængderne.. Men det tager ikke lang tid – og tit støder man på nogen som kan anbefale et. Min største fejl jeg begik på min første backpacker tur var at gøre som Kilroy anbefalede det.. Og jeg stod sgu med en lang næste på udflugterne, når de deltagere som havde bestilt i landet havde givet mindre end 1/2 af min pris.
  Det altid rigtig svært at svare på budget.. Man kan jo spise, bo og rejse rundt billigt i asien 🙂 Men ja, man kan også leve godt – også koster det altså.. Så kan man let fyre 10.000 pr mand af på 1 mdr 🙂 Men det der tømmer budget er f.eks. dyrkning, trekking, elefant ridning, osv. Men jo, I kan godt få en god tur for de penge.. Men I skal stadig havde jeres budget i tankerne.. Og husk, der går en sjat til vacciner, osv, hvis de skal regnes med der 🙂

  #3547070
  Anonym Tine

  I kan sagtens tage til Laos, det skulle være et fantastisk land, jeg har det stadig til gode, men en sød befolkning og en smuk natur. Jeg har snakket med mange backpackere og har kun hørt godt om det! Det ville være et land, som jeg ville være helt tryg ved at rejse rundt i alene.

  Bestil dernede, så kan I finde ud af hvornår I mest har lyst til at tage afsted og hvad I vil give. I asien er der rigtig mange turoperatører og hoteller/hostels som kan tilbyde ture eller kan hjælpe jer med at finde de rigtige ture. Der er rigtig mange penge at spare ved at booke dernede! Visitbeyond er jysk rejsebureau’s turoperatør i asien og jeg vil sige at de tager nogle voldsomme overpriser for deres ture. Selvfølgelig ved man at standarden er i orden, men man kan også sagtens få ture med gode standarder til billige priser i asien. Dog har de et par enkelte ture, som er unikke fx deres lake house tur, den kan man vist ikke få andre steder, så vidt jeg ved.

  Det vil jeg mene er et fint beløb, man siger at man bruger mellem 5-10.000 kr pr person pr måned i asien, så I ville kunne leve godt for 70.000 vil jeg mene, men et budget er jo også forskelligt fra individ til individ 🙂 Jeg brugte selv omkring 7.000 kr da jeg var lidt over en måned i Thailand 🙂

  At anbefale ture/oplevelser kan være svært for det kommer jo an på om I er til by, natur, kultur osv 🙂

  #3547072
  Anonym Anders

  Mange tak for jeres svar:-). Dem tager vi helt sikkert til os. Vi vælge at vente med at bestille der ude.. Vi ser meget frem til turen.

  #3547067
  Anonym andersschjodt

  Hej her inde:-).

  Håber i kan give lidt gode råd. Min kæreste og jeg drager til Asien næste år i sidst i januar, vi skal tilbringe 3 måneder der ude, i Vietnam, Cambodja, Thailand og måske Laos ( kærsten er ikke så tryk ved Laos). Vi har aldrig prøvet backpack før.
  Jeg har været inde og snakke med Kilroy travel omkring denne tur(rigtig godt). De mener at vi skal bestille rigtig mange udflugter igennem visitbeyond.com, hjemmefra, er det en god ide eller skal man vente til man kommer der ud?.

  Ang budget er der sikkert mange der spørger om, men vi har 70000 til turen inkl. alt. Er dette et rimeligt beløb?

  I må meget gerne komme med nogle foreslag til hvad man skal opleve?:-)

  Mvh Anders Larsen

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account