This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3531591
  Anonym Assos

  Vil mene du sagtens kan leve for 100 kr. om dagen i Nepal, og ganske sikkert også billigere hvis du opsøger det.. I Kathmandu kan du hvis du leder lidt efter det, og er indstillet på at prutte om prisen, godt bo på hostel for små 15 kr. i døgnet.. Men så kan du heller ikke stille de store krav til standarten, og hvis du er rigtig heldig får du også lov til at dele værelse med en rotte;)

  #3531598
  Anonym klovnely

  Tak for svarene begge to. 🙂 Jeg vil da lige gå ind og tjekke Turkish Airlines, og med hensyn til at blive sengekammerat med en rotte, så lyder det da også til at være en oplevelse.

  Er der nogen, der har styr på priserne i Tibet?
  Og tror I, det er realistisk at nå det på 3 måneder?

  #3531588
  Anonym klovnely

  Hej alle sammen.

  Jeg planlægger at rejse til Asien i starten af marts næste år og rejse hjem igen i slutningen af maj. Jeg vil starte med at rejse rundt i det nordlige Indien, hvorefter jeg vil rejse igennem Nepal og Tibet for til slut at ende i Beijing. Jeg regner med at rejse rundt med tog og bus. Jeg er dog i tvivl om, hvor meget jeg skal budgettere med, og det håbede jeg, at I ville hjælpe mig med.

  Flybillet (ankomst i New Delhi, afgang fra Beijing): 5250kr
  Indien (100kr om dagen): 30*100kr = 3000kr
  Nepal (100kr om dagen?): 14*100kr = 1400kr
  Tibet (100kr om dagen?): 14*100kr = 1400kr
  Kina (200kr om dagen): 30*200kr = 6000kr

  Derudover kommer der nogle transportudgifter og andre uforudsete udgifter: 5000kr

  I alt: 22050kr

  Tror I det holder? Jeg er i tvivl om leveomkostninger i særligt Nepal og Tibet. Jeg regner ikke med at leve specielt luksuriøst, men på hostels og spise relativt billigt.

  På forhånd tak for hjælpen,
  Klovnely

  #3531589
  Anonym Anonym

  Jeg købte tidligere i år en billet til New Delhi gennem turkish airlines. Den fik jeg for 2600, så måske det lige er værd at checke gennem dem!!!

  #3531826
   GCT

  100 kr er LANGT fra nok til Tibet. Pt. koster det en del at komme dertil, da regeringen efter urolighederne sidste aar kan kraeve at du rejser med en “gruppe” for at komme ind. Indrejsetilladelsen alene koster pt. ca. 300 kroner. Laeg transport dertil og de relativt dyre indgangsbilletter etc deroppe, og saa er du langt over 100 om dagen. Min bror og jeg har lige vaeret der, vi laa vel paa flere gange det om dagen.

  Kina kniber ogsaa, men kan da gaa hvis du bor og spiser MEGET billigt. Det koster at rejse de lange afstande i landet.

  #3531828
  Anonym klovnely

  Mange tak for svaret. 🙂

  Hvad vil du så anbefale? Hvor meget brugte I i Tibet og hvordan boede I så?

  #3531944
   GCT

  Vi boede ret godt de fleste steder. Men selvom du ikke bor ret godt koster det alligevel. Jeg vil skyde paa at vi brugte omkring 4-500 RMB/dag/person. De fleste indgangsbilletter er ret dyre, fra 4-50 RMB/styk og helt op til over 100 per person. Det gaar der en stor del af budgettet til. Det kommer ogsaa an paa hvad I vil. Nogle steder er kun tilgaengelige med lejet jeep, og det koster.

  #3532160
  Anonym Andreamarietahaaning

  hej, jeg rejser selv denne tur og regner med at max 15.000 er nok til lommepenge, men så har jeg også betalt for alt transport mellem landene og en del af overnatningerne.
  kan jo være vi støder ind i hinanden!! 😉

  God tur

  #3533037
  Anonym Kira Jeppesen

  Hej Andrea og Klovnely og andre interesserede
  Jeg går selv med planer om denne rute, blot med mere tid i Indien og slut i Seoul. Kan i fortælle mig noget om hvad det koster at rejse med toget fra Lhasa til Beijing? Kan finde en hjemmeside med togtider, men ikke pris. Det behøver ikke være luksusklasse, men heller ikke 3.

  Jeg har 32.000 men det er uden flybillet. Tror i det er nok?

  #3542054
  Anonym Anonym

  hej jeg tænker at besøge nepal til oktober og vil gerne se tibet bagefter. NOgen der har fif til hvordan man kan tilkøbe en rejse startende i nepal til tibet, de fleste bureauer vil at man også bestiller fly gennem dem fra dk. skriv gerne mig en mail :dykkerne@ofir.dk

  er der nogle der planlægger samme rejse til oktoner/novamber så lad mig også høre, kan være vi kan få samlet 4 stk så vi kan booke rejsen selv gennem lokaly bureau i nepal
  hilsin dykkerpigen

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account