This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3527888
  Anonym idaogsimone

  Hej

  Vi er to piger på 18. Vi planlægger en rejse til mellem- og sydamerika på 3 måneder i december ’09, januar ’10, februar ’10.
  Vi har kigget på lande som Costa Rica, Peru, Panama og Guatemala. Udover det vil vi også gerne til Sydamerika, fx Brasilien og Argentina.
  Vi har ikke særlig stor viden om henholdsvis Syd- og mellemamerika, og kunne derfor godt tænke os at få lidt råd fra andre backpackere, der har været heromkring.
  Fx som, anbefalinger om gode steder, og lidt viden om hvilke steder, der ikke er særlig smarte (evt. farlige) at tage hen som to 19-årige piger.
  Det ville heller ikke gøre noget, at støde ind i andre backpackere – hvor er der evt mulighed for det?

  vh Ida og Simone

  #3527915
  Anonym L

  hej med jer.
  I skal da helt sikkert svinge forbi sydamerika – det er et fantastisk kontinent at udforske. Der er mange steder i Både Brasilien og Argentina som er et besøg værd. Det er ikke så farligt at rejse rundt i sydamerika som mange tror, almindelig opmærksomhed og situationsfornemmelse kommer man nu lang med 🙂 Hvis i ønsker at rejse til Argentina, kan jeg helt klar anbefale følgende steder: Mendoza, Salta, buenos Aires, Mar del Plata, og selvfølgelig iguazu falls (som ligger på grænsen mellem Argentina og Brasilien). Peru er fantastisk i sig selv, men i vil nok møde de fleste backpackere i det sydlige Peru, omkring cuzco, som er et godt udgangspunkt for at komme til Machu piccu (som i selvfølgelig ikke må snyde jer selv for), men det nordlige Peru har bestemt også mange spændende steder.
  Håber dette kan bruges – og håber i vil synes om Sydamerika, det er så fantastisk.

  #3528154
  Anonym Anonym

  Hey. Jeg vill enok anbefale jer at holde jer til mellemamerika når i kun har tre måneder. Afstandene er så store i sydamerika at jeg mener der skal bruges lidt længere tid der. I mellemamerika skal i helt sikekrt bruge en måneds tid i Guatemala: Antigua, semuc champey, livingston, tikal, rio dulce og flere steder jeg ikke lige kan huske navnene på. Men guatemala er fantastisk at rejse i. Panama har nogle af de bedste strande i verden og nogle fantastiske små øer. Cuba er meget anderledes og sjovt, men også meget dyrt i forhold til de andre lande, og så er det svært at møde andre rejsende, da man bor hos private. Desuden er mændende meget pågående, så hvis ikke nemt bliver skræmte skal i nok holde jer væk. Hvis i har planer om at dykke skal i tage til Utila (ø uden for Honduras) et afd e bedste og billigeste steder. Costa Rica skulle også være fantastisk har dog ikke selv været der. Mit råd er: Hold jer til Mellemamerika, der er SÅ mange fantastiske steder og afstandene er ikke så store.

  Knus

  #3529628
  Anonym Pia09

  Hej Ida og Simone.
  Når i nu er “førstegangsrejsende” vil jeg anbefale jer at tage med en gruppe til Sydamerika. Specielt også nu hvor det er Sydamerika. Jeg har selv gjort begge dele og rejser nu altid på egen hånd, men rejsen med gruppen igennem Adventure Heart var en rigtig fed tur.. Der er alt arrangeret for jer og i skal derfor bare nyde og suge oplevelserne til jer! Jeg var selvi Ecuador, som er et super fedt land, som jeg hurtigst muligt skal tilbage til. Jeg oplevede alt – også alt adventure, som det er fyldt med… Når man rejser i sådan en gruppe skal man heller ikke tænke på booking af ture og dermed også have øje for om de snyder en osv. I har også muligheden for at kombinere rejsen med frivilligt arbejde, som i næsten ikke må lade jer snyde for.. Det er så givent et “arbejde” ikke mindst for dem, men i allerhøjsete grad også for jer.

  Håber i får en fantastisk tur 🙂

  #3530109
  Anonym idaogsimone

  Mange tak for svarene, det har helt klart været nyttigt! Som det ser ud nu, tager vi 1 ½ måned i Mellemamerika, hvor vi vil tage fra Mexico til Costa Rica og så fra Costa Rica til Brasilien i halvanden måned også.
  Kan godt blive lidt bange for, at der ikke er tid nok – men ellers må man jo tage tilbage igen en anden god gang!

  Vi hører gerne fra andre der også selv skal afsted omkring samme tidspunkt! Det kunne være fedt at være flere nogen gange.
  Men ellers virker det også som om, at man møder mange mennesker på sin vej :)!

  Kh Simone

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account