This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3663178
  Anonym Josephine

  Hejsa,

  Min kæreste og jeg skal 3 uger til Malaysia i slut april.

  Vi vil gerne nå lidt af hvert, men ved også vores tid er begrænset.

  Vi overvejer at flyve til Kuala Lumpur og tage 2 dage der og på et tidspunkt flyve til Borneo – alt i mellem og efterfølgende er uvis endnu.

  Vores ønsker til rejsen er at opleve hvide (urturistede) sandstrande og blåt hav, bestige Mount Kinabalu, bo i regnskoven/trekking, måske se orangutanger og ellers bare afslapning.
  Så ututristet som muligt!

  Vi synes det er svært at vide hvor vi skal tage hen af for at få/nå disse ting på denne tid.

  Vi kan godt lide at noget er uvis, som vi tager på gefühlen når vi kommer, men vi vil gerne have de “store” dele på plads inden afrejse.

  Har nogle af jer en super god rejseplan og erfaring/oplevelser?

  // Josephine

  #3663729
  Anonym Tine

  Det lyder som en fed tur. Der ligger en masse øer udenfor Kota Kinabalu, den kunne I evt undersøge? Jeg har ikke besøgt dem, men har hørt godt om dem! Jeg var på Mabul, som var helt fantastisk. Der var godt nok mange steder, at overnatte, men fordi de fleste mennesker var ude og dykke hver dag, så havde jeg mere eller mindre stranden for mig selv 🙂
  Jeg kan anbefale Uncle Tan til at besøge junglen, det er billigt og primitivt, men det var en helt fantastisk tur og vi var kun 8 i vores gruppe, grupperne kan dog godt være større. I kan evt læse om min tur her:
  http://aworldofbackpacking.com/safari-borneo/

  Jeg vil anbefale, at I tager til en lækker strand efter Mount Kinabalu, da jeres ben godt kan være mærket af turen. Jeg ville nok tage en tur som hed:

  Junglen – Mount Kinabalu – lækker ø

  Jeg var også i Kuching, hvilket er en hyggelig by hvorfra I kan besøge Bako National Park, grotter m.m., så det kunne I også overveje, men der er ellers nok at lave i Sabah 🙂

  #3664561
  Anonym Stina

  Vi er en familie på 4 2 voksne og 2 børn, som ville have været til Indonesien midt december til hen over nytår. Men nu læser vi at det er regntid i denne periode. Nogle sider fra råder andre mener atvdet ikke betyder så meget. Hvilke områder i Indonesien vil I anbefale i den periode og evt hvad man bare må opleve. (Vores børn vil være 10 og 12 på afrejse tidspunkt og piger)

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account