This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3534121
  Anonym DanielJohansen

  Jeg lytter lige med på denne her:)

  k.mrc kan du tilfældigvis huske priserne på OW certificering på Koh Tao? Jeg mener at huske det var det billigste sted i det sydlige Thailand

  #3534126
  Anonym Q

  Fillippinerne er et billigt sted og god dykning.

  #3534117
  Anonym k.mrc

  Vi vil gerne til Asien 3 uger i juli måned. Vi har tidligere været i Thailand og grundet den nuværende situation vil vi nok helst til et andet land.

  Hvor er bedst at tage hen ift vejret og hvor er det bedst/billigst at tage dykkerkursus?
  Hvordan er priserne for overnatning /forplejning/oplevelser generelt i det land I foreslår?

  #3534134
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hej dykker ikke selv, men har rejst alle steder og snokle rundt,
  Der er mange muligheder.
  Honduras er billige, ko tao thailand, er kanon men rigtig mange touriste hvor alle dykker, derv ligger nogen små öre i malayisa liger over graensen til Thailand pehinsen, detr er kanon og de har sammen års tid som os dansker sommer når vi har sommer, held og lykke lars

  #3534152
  Anonym rikke

  Borneo, har ikke selv været der, men det er klart i toppen på min liste. Fanastiske dyk, billigt, og samtidig er der jungle for trekking og lækre strande til afslapning.

  Jeg tog mit advanced certifikat på koh tao, Thailand. Thailand kan også andbefales – og når i har tre uger til rådighed er der jo mulighed for at se en del af landet.
  på Koh tao er indlogeringen gratis når i tager dykkercertifikat.

  #3534153
  Anonym k.mrc

  Vi har aldrig dykket før så det skal være et sted hvor man kan tage et grundlæggende kursus. Nu er der flere som skriver at det er billigt. Men hvad er priserne ca? Har ingen idé om hvad jeg skal forvente af prisniveau. Og hvad med sikkerhed? Jeg har hørt at Koh Tao er ret professionelt men hvad med de andre steder i Asien?

  #3534195
  Anonym k.mrc

  Tak Raslyng.
  Det var lige sådan et råd jeg havde brug for! Super. Det vil jeg præsentere for kæresten:-)

  #3534158
  Anonym Anonym

  Du skal tage til Perhentian Islands i Malaysia. Når du rejser i vores sommermåneder er Thailand lidt kritisk mht. vejret. Det er solrigt, men det blæser en del. Og det har du ikke brug for som ny dykker. Perhentian derimod er let dykning og det perfekte sted at tage sit bevis. Det koster ca 1500 kr alt efter Ringgit-kursen. Den lille ø Kecil er billigst og mest basic. Den store er mere resortagtig, men også fed. Der er ingen biler på den lille ø, jeg ved ikke med den store, men det er perfekt for dykning og afslapning. Borneo kunne også være en mulighed, men dykningen er sværere, så jeg anbefaler som skrevet Perhentian Kecil. Så kan du tage de andre steder, når du har fået beviset.
  God tur
  Raslyng

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

KONTAKT OS

Vi er her ikke lige. Men du kan sende os en email og vi skriver tilbage til dig inden for 2 arbejdsdage.

Sender

© 1999 Backpacker Planet – mødestedet for rygsæksrejsende.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account