Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3538355
  Anonym lilletommy

  Min kæreste om mig rejser til Oktober, 3 uger til Sydamerika. Umiddelbart er vores plan, at rejse til Rio, for derefter at tage turen syd på til Buenos Aires. Nogen der kender noget til områderne som vil anbefale en ” Must See”???

  Tommy.

  #3538362
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  rio er kanon har vaeret der to gange, Ipanema og coca bana beach er noget man ikke kan opleve nogen steder i verden, de meget aktive brasilaner som bruger stranden til sport er en oplevelse venlig og dejlig mennesker,om aften skal man passe på og ikke noget med ur og smykker når i rejser rundt, sund fornuft så går det alt sammen ,husk Iguasul skal i se inden i rejser hjem, ellers Illa granda, flonapolis og ned til urguay og vider derfra til Argentina, eller i rejser til illa granda hygger der nogen dage, og så op til Igauazu og vider til Argentina, mange muligheder, chao lars

  #3538357
  Anonym Perry Dahl Christensen (send_flere_penge@hotmail.com)

  Hvis det kun er de to byer I skal se, så vil jeg anbefale ( I B.A.) San Telmo og La Boca som er kvarterer i byen. I kan evt. også tage en endagstur til Uruguay hvor der ligger en flot gammel koloniby, Colonia.

  Hvis I har tid til at se noget udenfor byerne, vil jeg absolut sige at Iguazu er et must. Der bør I bruge 2-3 dage. Hvis I tager en natbus fra B.A. vil I ankomme til den by som er udgangspunktet for Iguazu på den argentinske side om morgenen næste dag.

  Jeg har ikke været i Rio, så jeg kan ikke hjælpe jer dér.

  God tur 🙂

  #3538390
  Anonym jj83

  Jeg vil også sige Iguazu er et must! Hvis I kommer fra Rio mod Buenos Aires, kan I se vandfaldet fra den brasilianske side først og den argentinske bagefter. (fra brasilien har man panorama view, mens man kommer up-close på den argentiske). Brug en dag på hver (evt. 2 på den argentinske).

  Der kører direkte natbus til Buenos Aires derfra (ca. 18 timer), men man kan vælge at gøre holdt et sted på vejen. Der er vådområder med dyreliv osv. BA er en fantastisk by med billig (rigtig god) mad og rødvin, tango klubber og diverse seværdigheder. En by jeg helt sikkert kommer tilbage til!!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account