This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3544649
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  Hej Rikke.
  peru kan du få en masse fede oplevelser og slutte med strand i lima,men standen i lima er ikke lige den bedste men ok,ved ikke om du kan kitesufe der,men ville tro det,tjek op på peru.
  Ellers er der Brasilien med fede strande og en masse oplevelser som iguasul vandfald illa grande nogen små öre der ligger nogen timer fra rio,mit forslag til nogen super oplevelser er peru,matcho pitcho,lars

  #3544647
  Anonym RogsR

  Hej, Jeg vil gerne til Sydamerika, og har ikke et lagt mig fast på et bestemt land da de mange muligheder gør det svært at vælge.
  Håber der er nogen der kan anbefale mig et land med massere af naturoplevelser uden det kræver at man brugere for lang tid på at komme rundt?
  Jeg har begrænset tid til rådighed og de sidste 5 dage vil jeg gerne benytte ved en strand hvor jeg kan kitesurfe (har certifikatet men vil betegne mig selv som nybegynder)
  Alle gode råd er kærkommen:)
  Mvh Rikke

  #3544667
  Anonym amalievilhelmine

  Jeg regner med at tage til Sydamerika i Marts og ville flyve til La paz og så tage til Peru og søge ud mod kysten.
  Hvis du mangler en at følges med synes jeg kite surfing lyder mega sjovt, og windsurfer selv 🙂

  #3544668
  Anonym RogsR

  Hej Lars, tak for dine input, du er langt fra den eneste der har anbefalet mig at rejse til Peru så det har jeg nu besluttet mig. Man kan også kitesurfe der men overvejer om jeg skal gøre det der, eller slutte turen af i et helt andet land, mulighederne er jo mange:)
  Amalie: Jeg tager afsted d. 9. marts, er meget tæt på at bestille flybilletter, jeg havde overvejet at starte i Lima og ende i La Paz men rækkefølgen betyder ikke så meget og synes bestemt det kunne være sjovt at have en at følges med og jeg kunne også sagtens være frisk på at prøve at windsurfe:) Du kan evt. skrive til min mail rogs195@hotmail.com:)

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account