This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3541905
  Anonym NewbieBackpacker

  Hej, mig og min kæreste har besluttet os for at vi i år skal indfrie drømmene og tage på den interrail tur man så længe har gået og tænkt på. Det kommer nærmere og nærmere da vi har tænkt os at rejse i Juli, og nu har jeg så i en granskning af internettet fundet frem til denne side og håber i har nogle gode råd til hvordan vi skal bære os ad.

  Først og fremmest har vi lavet en hurtig plan om at vi gerne ville nedover europa til italien, over til grækenland, måske enda tyrkiet for at rejse hjem henover østeuropa, rumænien osv.. Jeg har pt ingen ide om hvor vidt dette måske er for overilet og om vi overhovedet kan nå det, jeg er med på at man selvfølgelig ikke bør holde ferie i toget, og vil gerne også spendere noget tid de steder vi kommer..

  Hvor stort et budget skal man regne med på sådan en tur, hvor vi har håbet på at det kan lade sig gøre at bo på campingpladser og delvist lave mad selv osv. Og skal man reservere togbilletter i forvejen? Eller kan det lade sig gøre at rejse impulsivt?.. Hvis der er nogen der har en god rute de kan anbefale, eller tricks og tips så er i så hjertens velkomne til at skrive dem nedenfor.

  Mange hilsener de to helt grønne backpackers.

  #3541928
  Anonym Anonym

  Hejsa..
  Jeg har taget nogenlunde samme tur for nogle år siden med min daværende kæreste. Det tager ca. 1 døgn at nå til venedi. Der går hurtigtog gennem det meste af tyskland, hvor man så skifter over til italiensk tog, hvilket tager en evighed. Vi brugte 14 dage gennem italien – mest fordi vi prioriterede Sicillien! Hvis i ikke skal have det med, kan i tage italien på en uge ca. I kan sejle til Grækenland, hvilket er en fin oplevelse. Vær forberedt på, at det tager laaang tid at rejse op gennem østeuropa. Vi havde kun 2 dage i hvert land – vi var afsted i 4 uger. Det betyder, at man får et kort indtryk af hvert land og skal sørge for at planlægge oplevelser for ellers bruger i bare al tiden i toget. Kan anbefale riverrafting i Serbien (hvilket forresten er et fantastisk land!).

  I behøver ikke reservere togbilletter – køb en interrailbillet, så kan i rejse alle steder. I kan evt. opgradere til nattog, så i ikke bruger alle dagene på toget. Der er ingen grund til at planlægge hvor i skal hen, bare spring på et tog – der er altid plads.

  Budget på en interrail.. hmm, kommer an på hvor kræsne i er. Det kan gøres for omkring 15k for 4 ca.

  Btw, vi havde telt med, da vi boede på en campingplads i Firenze ude ved vandet, hvilket var super dejlig – men, men, men … campingpladser er lige så dyre som hostels, så det kan ikke betale sig at slæbe med, med mindre i regner med at bo steder, hvor der ikke er hostels eller billige hoteller. Telt mm. vejer rigtig meget og er en stor belastning at have med generelt.

  Håber, at I får en fed tur!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account