Dette emne er tomt.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3546669
  Anonym Andersen441

  Hej!

  Vi er 2 drenge, som skal til Mellem- og Sydamerika i slutningen af februar.
  Planen er at starte med dykning i nogle uger i Honduras, tage ned til Costa Rica for derefter at flyve til Quito og ud til Galapagos. Derefter rejse ned langs vestkysten gennnem Peru, Boliva, Argentina og slutte i Brasilien hvor vi senest skal være d. 24/ 6. Har et ca. budget på 70-80.000. inkl. flybilletter.

  Vi vil gerne ud på en masse oplevelser og treks som fx Machu Pichu, Salar De Uyuni, amazonas osv.

  Er denne tur nogenlunde realistisk i forhold til tid og penge? Det skal helst ikke være sådan, at vi bliver nødt til at styrte rundt for, at nå ned til Brasilien til dato. Regner med at komme rundt med bus og tog og bo på hostels.

  Håber i vil hjælpe os lidt 🙂
  Mvh Kasper og Mikkel

  #3546673
  Anonym Anonym

  Jeg er generelt en, der godt kan lide at nå en masse i løbet af en tur – men selv jeg vil sige, at I har for lidt tid til den rute. Det kan sagtens lade sig gøre, men det bliver stresset. Hav i mente at transport tager langt tid, længere end vi er vant til i vores del af verden. Derudover, så taler vi om enorme afstande.

  Jeg vil godt mene, at I kan bevæge jer stille og roligt ned gennem Mellemamerika i løbet af et par måneder. Det samme med turen fra Quito ned gennem Peru og til Bolivia. Her har i stadig relativ fart på, men hvis I kan lide at se og gøre en masse i løbet af en tur, så kan I godt gøre det uden at få stress.

  Men det vil samtidig give jer ca en måned til Argentina og Brasilien. Bad idea. Det er kæmpe lande, og de er dyrere at rejse i end de andre lande I nævner.

  hvis I er friske på at nå en masse, så vil jeg enten gøre som Claus foreslår, nemligt at skippe Mellemamerika, eller og så tage Mellemamerika og så turen fra Quito til Bolivia og droppe Argentina og Brasilien.

  #3546670
  Anonym Claus

  I bestemmer jo helt selv tempo. Det lyder som om, at I på forhånd har bestemt, at I skal nå en masse. Og når man skal det, så får man stress.

  Jeg vil sige slap af. Og så ville jeg droppe Mellemamerika og starte direkte i Ecuador. Jeres egen plan kan godt lade sig gøre, men I farer meget rundt fra a- b. Og det koster penge.

  Eller også droppe Argentina. I har en god slat penge, men flyver I for meget rundt, så er det jo ikke sikkert at I får råd til alt det, I gerne vil. Brasilien er jo ikke noget billigt land.

  Men igen, alt kan lade sig gøre, nogle har det bedst med at se en masse hele tiden, andre bruger laaaang tid på hvert sted. Det er jo meget individuelt, hvordan man rejser. Og der er jo ikke noget, der er rigtigt eller forkert.
  Men I skal huske at nyde, at I er afsted, se på befolkningen, måske lære lidt spansk osv

  mvh
  Claus

  #3546707
  Anonym Andersen441

  Tror vi dropper Costa Rica og måske Argentina, hvis vi kan se, at det bliver for presset. Brasilien er et must, da vi skal til VM.

  Tak for svarene 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account