This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3537705
  Anonym Lrose

  Hej,
  Min kæreste og jeg overvejer kraftigt at rejse i juli/august til asien. Vi vil gerne besøge Fillippinerne, Vietnam og Laos eller Cambodja. Vi er godt klar over at det er helt urealistisk at nå alt dette på kun 5 uger. Er der nogen der kan anbefale det ene land frem for det andet eller har nogle gode rejseruter?

  Vi vil gerne dykke lidt, sole og bade og selvfølgelig opleve natur og kultur 🙂

  På forhånd tak

  #3537710
  Anonym Jens

  Først skal det lige siges at der er regnsæson i alle de lande du nævner. Det betyder ikke at det regner 24/7, men typisk øser det ned en 3-4 timer hen af eftermiddagen/aftenen og det kan gå hen at være overskyet i en uge i træk.

  Desuden betyder det en del i lande uden så god infrastruktur. Her kan det især være svært at tage til yderkantsområder i specielt Cambodja og Laos.

  Når det så er sagt, så synes jeg I skal holde jer til 1 land når I kun har 5 uger (til nøds 2). Og hvis I vil dykke udelukker det jo så Laos.

  Har I overvejet at tage til Indonesien i stedet? Her er der ikke regnsæson, der er de mest fantastiske dykke-muligheder, masser af flot natur og det ville passe fint med 5 uger.

  #3537711
  Anonym Anonym

  Malaysia er også et rigtig godt bud. På østkysten er det rigtig godt vejr i juli og august og der er god mulighed for dykning – vestkysten har regntid.

  Jeg har tidligere været i Filippinerne i juli – det var ok og vi oplevede gode ting, men jeg vil nu anbefale vinterhalvåret. Der er så mange flere muligheder.

  Celina

  #3537712
  Anonym Claus

  Hvis I planlægger lidt, hvad I gerne vil se, så er det altså ikke urealistisk med kun 5 uger til rådighed at besøge Vietnam, Cambodia og Laos.

  Tjek Airasia.com

  mvh
  Claus

  #3537719
  Anonym Mie

  I kan sagtens nå både Vietnam, Cambodja og Laos på de 5 uger..

  #3537713
  Anonym Lrose

  Tusind tak for jeres svar, det hele giver godt stof til eftertanke.

  #3537739
  Anonym Jens

  Kommer an på jeres temperement. I kan umuligt nå at se alt i tre lande på 5 uger, men hvis I bare vil se de vigtigste ting, har alt planlagt på forhånd, flyver rundt etc, så kan det godt lade sig gøre.

  Men i mine øjne skal der bruges 5 uger bare på Cambodja. Og der er endnu mere at se i Vietnam.

  #3537726
  Anonym Nicki Hansen

  Vi har før været i Thailand i August, og der er vejret også lækkert på østkysten (Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao)

  #3537743
  Anonym Anonym

  Jeg vil klart anbefale jer at rejser til Filippinerne og bruge alle 5 uger der. Da Filippinerne er spredt ud over et stort omraade, grundet alle deres oeer, tager det tid at komme rundt. Jeg har sammenlagt brugt 3 maaneder paa Filippinerne og det er bestemt ikke min sidste tur derud.
  Filippinerne har i mine oejne langt de bedste strande i sydoest asien, fantastisk dykning, bjerge og rismarker man ikke finder lignende andre steder. Samtidig er omfanget af turister langt mindre en de andre lande i naevner. De lokale snakker engelsk og jeg mener Filippinere er et af de mest imoedekommende og hjaelpfulde folkefaerd jeg har stoedt paa.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account