This topic is empty.

 • Forfatter
  Indlæg
 • #3547031
  Anonym togr

  Hej alle sammen! Vi er et par, der i juli til starten af august rejser til Malaysia. Vi vil gerne høre om jeres erfaringer i forhold til om det er nødvendigt at booke hoteller på forhånd og om vores tanker med hensyn til vores rundrejse giver mening i forhold til tider og steder 🙂 Vi vil gerne snorkle evt. dykke, se jungle, natur, dyr og byer 🙂
  Vi havde lidt tænkt følgende:
  – 4-5 dage i KL
  – 5 dage i Penang
  – 10 dage rundt til østkystøerne Perhentian Islands, Pulau Redang, Pulau kapas.
  -5 dage i Sabah, Borneo
  – 5 dage i Singapore
  – 4 dage i Pulau Tioman
  – Retur til KL og hjemad.
  I forhold til budget har vi 25.000 tilsammen uden flyrejse, som er betalt. Er det realistisk? Er det nødvendigt med vaccination for Japansk hjernebetændelse for 35 dage?
  Vh Rikke og Thomas

  #3547044
  Anonym lauridsen_lars@hotmail.com

  hej rikke og Thomas.
  I har penge nok hvis i back packer.men husk jo mere i rejser jo mere koster det og i kommer til at rejse en del kan jeg se.Et godt råd tag det som det kommer og husk i kan altid komme tilbage i har valgt nogen fede steder så i for en super oplevelse. Den japanske iville jeg ikke selv tag for en månde.
  nyd jers rejse og husk street food i malayisa og singapore smager godt og billige.lars

  #3547049
  Anonym Tine

  Jeg vil forslå at I også tager tingene som de kommer og evt skifte Sabah ud med Taman Negara, en af verdens ældste regnskove som ligger på fastlandet, så har I bedre mulighed for at ændre planer hvis I skulle få lyst. Sabah er en rigtig stor stat med lange afstande så 5 dage i Sabah er alt for lidt (synes jeg). 25.000 kr er helt fint, jeg har selv været i Malaysia i en måned og brugte ca 10.000 hvorfra at 4-5000 gik til dykning 🙂 Vi må egentlig ikke rådgive om vaccinationer, men jeg fik den ikke da jeg var i Malaysia 🙂

  Hvis I skulle få tid kan jeg også anbefale Camron Highlands, som er lidt køligere, men rigtig smukt med teplantager, smukke trekking ture, hvis I er heldige kan I også opleve verdens største blomst rafflesia blomsten deroppe, den blomstrer cirka en gang om året i 3-5 dage og er verdens største blomst.

  God tur til Malaysia, det er et smukt land!

  #3547058
  Anonym Tina_hefto@hotmail.com

  Kan helt klart anbefale 4-6 dage på Perhentian Island, Kecil (den lille ø), Long Beah, hvor stemningen er afslappet og super fantastisk. Perhentian er også stedet, hvor man bare MÅ og SKAL dykke. Rigtig godt sted at begynde at dykke; gode overskuelige divesites og rigtig meget flot at kigge på.
  Alt hvad man har brug for er samlet på stranden; chalets, restauranter, barer, hygge, (skildpadder som kommer op på stranden og ligger æg), fireshow hver aften, fest og masser af dykkercentre. De fleste dykkercentre tilbyder pakker med kurser og overnatning. Det er en god ide at booke på forhånd, men ellers tag den første båd om morgenen kl 8 for at være sikker på at få noget at bo i! I weekenderne kan der være godt fyldt op, da der kommer mange dertil fra fastlandet for at holde weekend.
  Kan i øvrigt anbefale dykkercentret “Panorama”, som er rigtig godt og med god stemning (der er en dansk dykkerinstruktør i denne sæson 🙂
  Rigtig god tur 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account